2021_2022版高中英语Module3AdventureinLiteratureandtheCinemaIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 高中英语 Module3AdventureinLiteratureandtheCinemaIntroduction
- 资源描述:
-
1、课时素养评价七Module 3Introduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. What a terrifying(terrify) sight they saw when they were playing in the garden. 2. When we went shopping, we saw her buying books tied(tie) up. 3. As a matter of fact, solar energy offers a low-cost solution(solve) to our fuel problems.
2、4. The children panicked(panic) when they realized that they were lost in the forest. 5. Look, it is pouring(pour) down heavily, so we had better not go out. 6. They tried to protect those children from being attacked by the murderer(s)(murder). 7. The police want to find if he has any connection(co
3、nnect) with the murder case. 8. Sometimes we cant predict the danger lying(lie) before us. 9. The family sat at the table, enjoying(enjoy) the tasty cake. 10. To his astonishment(astonish), he was unable to find a single journal article on the subject. . 选词填空have connection with, in panic, run away,
4、 on account of, be curious about, tell a lie, take. . . into account, as if1. Suddenly there are dark clouds and it looks as if it is going to rain. 2. We should take the suggestions of our parents into account. 3. He told a lie to his parents that he had many friends abroad. 4. It is high time you
5、should stop running away and learn to face your problems. 5. Your answer doesnt have connection with the question, which shows that you dont understand it. 6. When you are curious about something and want to know more about it, you can ask questions. 7. A fire broke out all of a sudden; people ran o
6、ut of the burning house in panic. 8. He drove very slowly on account of the heavy snow. . 完成句子1. He talks as if he knew all about it. 他说起话来似乎知道事情的全部底细。2. I saw the two boys struggling for the toy. 我看见那两个男孩在抢那个玩具。3. It took him two months to finish the experiment. 完成那个实验花了他两个月的时间。4. To everyone who k
7、new them, they seemed an ideal couple. 在每个认识他们的人看来, 他们似乎是天作之合。5. It took him three years to get himself prepared for the important exam. 他花了三年时间备战那次重要的考试。. 阅读理解Robert Frost (1874-1963) is one of Americas most beloved poets. He was a contemporary of many modernist poetic movements, but he wasnt assoc
8、iated (与有联系) with any particular group of poets. He stuck to his own literary beliefs, and as a result, he attracted a good deal of criticism from the literary world. But, it is just because he was such a person and his voice was so original that Frost became so beloved. If you are to choose one of
9、his poems and read it aloud on a busy street, we are sure that many people will recognize the poem immediately as Frosts. Mending Wall, which is the first poem in North of Boston, Frosts second book of poetry, is one of his most popular poems. It is a poem about two neighbors who fix a rock wall tha
10、t lies between their homes. “I” want to destroy the wall, and the “neighbor” wants to leave it standing. We just cant get enough of walls, can we? People love boundaries (界线). We love them when were little, protecting our precious toys from our troublesome (令人烦恼的) brothers and sisters. As we get old
11、er, we begin to throw around the gentle term “personal space”, as in “GET OUT OF MY ROOM! ” In college, we really learn how the idea of “My house is your house” doesnt always result in happy roommate relationships. After we become adults with good jobs and a lot of cool things, we often put up fence
12、s, gates, walls, or doors to protect our stuff and keep the peace. Walls help us protect ourselves, but their downside is that they often keep people from communicating with each other. Mending Wall makes us take a look at how we use our walls and boundaries, and why we use them the way we do. This
13、poem sends a wakeup call to the universe. There are walls between our hearts. 【文章大意】本文是诗歌评论。文章介绍了美国著名诗人罗伯特弗罗斯特并赏析了他的名作修墙。1. What can we learn about Robert Frost? A. His writing style is special. B. His first poem is about life. C. He often criticized other poets. D. He joined many poetic movements.
14、【解析】选A。细节理解题。由第一段末句“If you are to. . . as Frosts. ”可知, 随便拿一首弗罗斯特的诗到街上去朗读, 就会有人听出是他的诗。这说明他的写作风格特别, 容易辨认。2. In Paragraph 3, what does the author want to show? A. Sharing with others brings us happiness. B. There seem lots of walls in our life. C. Walls let people know about themselves. D. Personal spa
15、ce is important to everyone. 【解析】选B。推理判断题。作者对弗罗斯特的名作修墙进行简单介绍后, 在第三段描述了这样一个事实: 人们从小到大不断地建立各种围墙。3. The third paragraph is developed_. A. by spaceB. by exampleC. by time D. by comparison【解析】选C。细节理解题。在第三段作者按照时间顺序展开全段, 指出了人们从孩童时期到长大成人, 不断地建立“心墙”。4. The authors purpose in writing the text is to_. A. infor
16、m B. persuadeC. describe D. analyze【解析】选D。推理判断题。作者通过描述罗伯特弗罗斯特的名作修墙引出生活中人和人之间随处可见的“心墙”。由此可知作者的目的在于分析修墙这首诗。. 阅读填句(2020潍坊高二检测)BE A GOOD TOURISTTourism can be both good and bad. Yes, it brings in money for the local economy and creates lots of jobs for locals, but it may also bring some problems. 1Touri
17、sts have used paint, rocks, or even keys to write on the Luxor Temple in Egypt, the Colosseum in Rome, Stonehenge in the UK, memorial stones at the bottom of Qomolangma, and many, many other places. Thousands of tourists sites are being destroyed by tourists who “love them to death”. 2If you want to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369913.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
