《优化探究》2017届高三英语高考二轮复习课时作业 第一部分专题增分练 课时06 阅读填句(二)——借位补“位” WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化探究 优化探究2017届高三英语高考二轮复习课时作业 第一部分专题增分练 课时06阅读填句二借位补“位” WORD版含答案 优化 探究 2017 届高三 英语 高考 二轮 复习 课时
- 资源描述:
-
1、规范练(六) .阅读理解AIts always good to experience something new in life.Traveling gives plenty of such opportunities and when you choose a hotel to stay in next time,here,on this website,is a list of 4 most weird(怪异的) hotels in the world.Dog Bark Park InnIf you keep a dog and love animals, then you will de
2、finitely become a fan of this hotel. The shape of the hotel reminds you of a dog. Here visitors will find a microwave oven to prepare a simple meal, games, puzzles and books to entertain themselves, an airconditioner and of course a bath. There is no TV set or a phone though.Das Park HotelYou will l
3、ove the place because it is perfectly adjusted to basic human needs. However, there is one disadvantage to all these. The matter is that bathroom facilities are not included in the price. Each room here is quite small, but has a bed, electricity and air conditioning.CasAnusRead the name of the hotel
4、 attentively and you will easily guess what place exactly you are going to spend your vacation in! The hotel is situated in Kemzeke, Belgium and was designed by Joep van Lieshout. Do not say no to this hotel since it is quite comfortable and nice inside.Hobbit MotelDeep inside we stay kids forever.
5、This is what the creators of the Hobbit Motel kept in mind when they were creating this motel. The Hobbit Motel is located in Woodlyn Park, New Zealand. You will recognize the inn by its blocks it is made of and the green roof covered with a thick layer of grass.语篇解读本文为应用文。文章介绍了世界上最特别的四家旅馆。1.What ca
6、n you know about the Dog Bark Park Inn?A.It doesnt provide food for visitors.B.Visitors can take their pets to it.C.Its name may come from its appearance.D.Visitors cant make phone calls there.解析:考查细节理解。根据第二段中的“If you keep a dog and love animals, then you will definitely become a fan of this hotel.T
7、he shape of the hotel reminds you of a dog”可知,这家旅馆的外观就像只狗,再结合旅馆的名字可知这家旅馆的名字也许源于其外形。答案:C2.What do visitors in Das Park Hotel need to pay extra money for?A.The bed.B.The shower.C.Electricity. D.Air conditioning.解析:考查推理判断。根据第三段中的“The matter is that bathroom facilities are not included in the price”可知,这
8、家旅馆的房价里不包括洗浴设施,因此想要洗澡的话,需要另外支付费用。答案:B3.Which is the best choice for a person who most values comfort?A.The Dog Bark Park Inn.B.Das Park Hotel.C.CasAnus.D.The Hobbit Motel.解析:考查细节理解。根据第四段中的“Do not say no to this hotel since it is quite comfortable and nice inside”可知,重视舒适度的游客可以选择入住CasAnus。答案:CBI am al
9、ways nervous when I get an email from my parents with “FYI (For Your Information)”. My parents are in their late 70s, and while they are quite healthy for their ages, I worry about what messages they are going to give me.I got such an email in September from my father. He sent an email from my cousi
10、n who told that her father, my uncle Reese, had passed away. The news made my mind go blank though I have met him less than a dozen times in my life, because Reese was the first of my parents siblings(兄弟姐妹) to die, and I was simply not ready for that.The memorial service was set in Florida, and I qu
11、ickly decided I needed to go. I needed to be there for my father, and I needed to go for myself. Reese is about nine years older than my father, and I started to do the math in my head. I know that doesnt make sense, but I will do anything to reason that I still have a lot of time before I will be i
12、n my cousins shoes.Reeses memorial service was small with only family and perhaps a dozen of his friends. The funeral was attended by an even smaller number, and then, the family gathered at a nearby bar to look at old photographs found among Reeses possessions when he died.As we drove back to the O
13、rlando International Airport, I thought about how I am not sure what my parents want, not only in their memorial services, but also how they want to be remembered and where they want to be laid to rest. These are going to be difficult conversations, but I know I need to have them. Maybe not right no
14、w, but we do need to open the discussion at some point. It may feel too early, but I trust my parents will know that when adult children raise these questions, we do it out of love to honor their lives and their wishes.语篇解读本文为记叙文。伯父的离去让作者意识到自己尚不清楚父母想要什么。4.Why do emails with “FYI” make the author une
15、asy?A.Shes too busy to read those emails.B.She dislikes her parents nonstop talking.C.They often bring unpleasant news.D.Shes afraid to get bad news about her parents.解析:考查推理判断。依据文章第一段的内容可知,作者收到来自父母的带有“FYI”的邮件总是感到紧张的原因是自己的父母已经年迈,作者担心他们的身体状况,害怕得到有关他们的坏消息。故选D项。答案:D5.How did the author feel about the e
16、mail from her cousin?A.Disappointed. B.Shocked.C.Confused. D.Annoyed.解析:考查推理判断。依据文章第二段中的“The news made my mind go blank.because Reese was the first of my parents siblings(兄弟姐妹) to die,and I was simply not ready for that”可知,得知这个消息后,作者的大脑一片空白,因为Reese是她父母的兄弟姐妹中第一个去世的,作者还没有做好准备。由此可推知,这个消息让作者很震惊。答案:B6.Wh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-370283.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
