2021-2022学年新教材北师大版英语必修第三册课时作业:UNIT 8 GREEN LIVING READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材北师大版英语必修第三册课时作业:UNIT GREEN LIVING READING 2021 2022 学年 新教材 北师大 英语 必修 第三 课时 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六).阅读理解AThe amount of time that people spend on travel is 1.1 hours per person per day in all societies.The average distance travelled is 7,400 miles (12,000 km) per year.In total,the world population travels more than 16.6 trillion miles (23 trillion km) per year,53% of which is by car,26% b
2、y bus,9% by rail,9% by highspeed transport such as airplanes,and 3% by bicycle,boat and other means.It is estimated (估计) that,due to developments in highspeed public transport,travel time will drop to only 12 minutes per person per day by 2050.Of the global traffic volume,35% will be by car,20% by b
3、us,41% by highspeed transport,and 4% by rail.At present,traffic congestion (拥塞) has a huge negative (消极的) economic and environmental impact (影响) across the world.Road congestion in the UK costs the UK economy 15 billion a year.It costs the US$100 billion a year.In Seattle,Washington for instance,a d
4、river spends an average (平均) of 59 hours stuck in traffic each year.In the greater Seattle area there are more cars than people;each household makes an average of 10 motorcar trips a day.According to Sierra Club,“American cars and trucks account for 20 percent of the worlds petroleum consumption (石油
5、消耗)”The US has the most highways,but European roads are busier.In Europe,cars travel more than 600 miles (1,000 km) per road per year,compared to an average of 500 km per road in the US.The worlds worst traffic jam usually occurs during the summer on the road from Paris to Toulouse,France.So take a
6、hike.You can use Googles public transport trip planner.Or,in the least,find a job closer to home.【语篇解读】现在全球过半的人选择自己驾车出行,这给交通造成了很大的压力。1According to the figures given in Paragraph 1,what is the main means of transport at present?AThe car.BThe bus.CThe train. DThe airplane.A细节理解题。根据第一段的“In total,the wo
7、rld population travels more than 16.6 trillion miles (23 trillion km) per year,53% of which is by car”可知小汽车是目前主要的出行工具。2Compared to today,we know in 2050, Amore people will choose to travel by trainBmore people will have a car of their own Ca lot more people will choose the bus to go outDa lot more p
8、eople will choose highspeed transportD细节理解题。根据第二段的“41% by highspeed transport”可知到2050年,41%的人会选择高速交通工具,这比目前的9%高了很多,故选D项。3What does Paragraph 3 suggest?ATraffic congestion is a major problem for some countries.BTraffic congestion will be more serious in the following years.CTraffic congestion is a pro
9、blem for global economic development.DAmerica has more cars than any other country around the world.C推理判断题。根据第三段的“At present,traffic congestion has a huge negative economic and environmental impact across the world.”可知交通阻塞严重影响了全球经济的发展,故选C项。4From the passage,we learn that in the greater Seattle area,
10、 Apeople are not encouraged to go out by bus Bfew people travel by trainCevery person owns a carDthe traffic is very badD推理判断题。根据第三段的“In Seattle,Washington for instance,a driver spends an average of 59 hours stuck in traffic each year.In the greater Seattle area there are more cars than people”可推断西雅
11、图的交通状况很差。BSingapores tradition of eating out in places called hawker centers is now recognized by the United Nations for its cultural importance.A hawker is a person who sells food or goods and advertises by shouting at people walking by on the street.Hawkers are an important part of Singaporean cul
12、ture.Openair eating areas where hawkers sell their goods are very popular.Famous chefs, such as Anthony Bourdain and Gordon Ramsay have praised them.On Wednesday, the United Nations, cultural agency, UNESCO, added the citys “hawker culture” to its Representative List of the Intangible Cultural Herit
13、age of Humanity.Singapore sought to have hawker culture added to the list about two years ago.Now that it has been recognized, Singapore must provide a report every six years to UNESCO.The report must show efforts the citystate has made to save and support its hawker culture.“These centers serve as
14、community dining rooms, where people from diverse backgrounds gather and share the experience of dining over breakfast, lunch and dinner,” UNESCO said.In the 1970s, Singapore cleaned up its streets so the city moved street hawkers to new eating centers.These areas were part of an effort to improve t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382208.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
