2021年高中英语 Unit 6 Nurturing nature Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高中英语 Unit Nurturing nature Section Developing ideas Presenting Reflection课后篇巩固提升 外
- 资源描述:
-
1、Unit 6 Nurturing natureSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.We recommend that female a not wear a dress or clothing which is difficult to move around.答案applicants2.When youre searching for the perfect secret site within your existing set-up,consider your pres
2、ent f spot.答案favourite3.Ive just been reading a piece of paper and I found a job a on it would be perfect for you.答案advertised4.They are not made of g leather,which gives off bad smell.答案genuine5.Generally speaking,the common wisdom is that its always better to specialize and then you can demand a h
3、igher s.答案salary6.The bonds may no longer be(可转让的).答案negotiable7.Songwriters who earn over $10,000 annually from song publishing royalties do not have q.答案qualifications8.But unfortunately from his(腰部) down,he had no motor ability.答案waist.短语填空in favour of;in addition;a number of;be aware of1.,the UN
4、 helps protect human rights and works to improve international laws.答案In addition2.Although our “act” would last only for a short time,we could see quite interesting things.答案a number of3.We are her promotion to president.答案in favour of4.I was asked if I anyone who was looking for work and could do
5、the job as well as I had done.答案was aware of.完成句子1.有些人发现很难适应新的工作条件。Some find it hard to the new working conditions.答案accommodate themselves to2.她为寻回遗失的手镯提出以酬金答谢。She the return of her lost bracelet.答案offered a reward for3.她工作很努力,很快便获得了提升。She worked hard and .答案was soon promoted4.一切动物体都是由细胞组成的吗?Are al
6、l animal bodies ?答案made up of cells5.他因表现勇敢而获得了一枚奖章。He received a medal .答案in reward for his bravery6.她发言支持这项计划。She spoke .答案in favour of the project7.要取得成功必须做好准备。 ,we must make good preparation.答案To succeed8.问题是谁能带领他们脱贫。The question is get rid of poverty.答案who could lead them to关键能力提升练.阅读理解The Amaz
7、on basin region is home to about 2.5 million insect species,tens of thousands of plants,and some 2,000 birds and mammals.To date,at least 40,000 plant species,3,000 fish,1,294 birds,427 mammals,428 amphibians,and 378 reptiles have been scientifically classified in the region.One in five of all the b
8、irds in the world live in the Amazon rainforest.The warm and wet forest has been in existence for at least 55 million years,and thrived even during glacial periods,allowing for the evolution of an unbelievable diversity of species.Radiocarbon dating (放射性碳定年法) has revealed trees of 10 centimeter in d
9、iameter to be more than 300 years old,and some trees over 1,000 years old,indicating that untouched forests can experience unbelievable longevity.The first human inhabitants are thought to have settled in the Amazon region about 11,200 years ago.European explorers arrived in the 16th century,bringin
10、g diseases which travelled faster than the explorers themselves,killing perhaps as many as 90% of the indigenous inhabitants (土著居民).By the late 17th century the Amazon basin was controlled by Portuguese and Spanish explorers.The Amazon rainforest has been described as the lungs of our planet because
11、 of its important role in recycling carbon dioxide into oxygen.But due to deforestation (滥伐森林),rainforests now cover less than 5% of the Earths land surface,and experts believe that this is a big contributor to global climate change.Severe deforestation began in the 20th century,with 587,000 square
12、kilometers lost up to the year 2000.Most deforested land is used for grassland to raise farm animals and agriculture.The addition of transport routes has led to increased settlement and deforestation,and at the present rate,scientists estimate that the Amazon rainforest will be reduced by 40% in two
13、 decades.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了亚马孙热带雨林的历史、丰富的物种以及现在所面临的危险。1.Why are the figures mentioned in Paragraph 1?A.To prove the forest untouched.B.To classify species scientifically.C.To show the diversity of species.D.To attract more attention to the Amazon region.答案C解析推理判断题。根据第一段的内容并结合第二段第一句中的“allowing fo
14、r the evolution of an unbelievable diversity of species”可推知,那些关于动植物种类的数字说明了亚马孙热带雨林的物种多样性,故选C项。2.Why did most indigenous inhabitants in the Amazon region die?A.Because European explorers brought diseases there.B.Because Portuguese explorers treated them badly.C.Because a lot of trees were cut down an
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382417.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级下语文课件-9海伦.pptx
