2020-2021高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars课时作业1(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中英语 Unit Astronomy the science of stars课时作业1含解析新人教版必修3 2020 2021 高中英语 stars 课时 作业 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Astronomy the science of the stars.阅读理解AIf parents bring up a child with the aim of turning the child into a genius (天才), they will cause great damage to him. According to several leading educational experts, this is one of the biggest mistakes that some parents make. Generally, the child wil
2、l understand very well what the parents expect, and will fall. Unrealistic (不现实的) expectations of the parents can cause great damage to children.However, if parents are not unrealistic about what they expect their children to do, but are hopeful in a sensible(明智的) way, the child may succeed in doing
3、 very well especially if the parents are very supportive to their children.Michael Lis is very lucky. He is very fond of music and his parents help him a lot by taking him to concerts and let him attend piano and violin lessons. Although Michaels mother knows very little about music, his father is a
4、 good musician. However, he never makes Michael enter music competitions if he is unwilling.Michaels friend, Winston Chen, however, is not so lucky. Although both his parents are successful musicians, they set too high a standard for Winston. They want their son to be as successful as they are and s
5、o they enter him for every piano competition held. They are very unhappy when he does not win. “When I was your age I used to win every competition I enter.” Winstons father tells him. Winston is always afraid that he will disappoint his parents and now he is always quiet and unhappy.【语篇解读】本文是一篇议论文,
6、父母在抚养孩子的过程中,对孩子期望过高会对孩子的成长和发展造成伤害,并举了两个例子来说明父母的正确做法是什么,对孩子有什么好处;错误做法会对孩子造成什么样的伤害。1The main idea of the passage is _.Awhat differences there are between parentsBwhat aim of a child can he easier to reachCwhat parents should make a child a musicianDhow parents should bring up their children答案与解析:D主旨大意
7、题。本文主要说的是父母在抚养孩子的过程中,对孩子期望过高,会对孩子的成长和发展造成伤害,并举例说明了父母的正确做法。2Michael is lucky because _.Ahis parents help him in a sensible wayBhis family is rich enough to have a carChis father is a successful musicianDhe is free to do anything he likes best答案与解析:A推理判断题。根据第二段中的“but are hopeful in a. supportive to th
8、eir children”可知是好的父母的做法,而第三段接着举例说明了这个好的做法。3Winstons parents set so high a standard for him that _.Ahe has to do his best to do everythingBhe had made greater progress in musicChe is afraid he may disappoint themDhe often wants to kill himself someday答案与解析:C推理判断题。根据最后一段中的“Winston is always afraid tha
9、t he will disappoint his parents and now he is always quiet and unhappy.”可知答案。4It is one of the parents worst mistakes if they _.Awant their child to be a musicianBmake their child try to achieve too muchCdont care their childs education muchDhelp their child to win music competitions答案与解析:B细节理解题。根据
10、第一段中的“If parents bring up a child. that some parents make.”可知答案。BThe car can be a killer. In the US, 36,675 people died in traffic accidents in 2014. The year before, 2.3 million people were injured in traffic accidents. And during the past ten years, electronic monitoring (监控) programs have been wi
11、dely used in order to reduce the number of accidents. It is mainly aimed at drivers who run red lights.In a study I coauthored with Paul J. Fisher, we examined all policerecorded traffic accidents in three large Texas cities over a 12year period hundreds of thousands of accidents. We found they didn
12、t reduce the total number of car accidents as well as the total number of people injured in accidents.In a red light camera program, a camera is placed in a location where it can take photos or videos of cars as they pass through the intersections (十字路口). City employees then examine the photos. If a
13、 car is in the intersection when the light is red, the driver will be fined (罚款). Evidence clearly shows that camera programs really help reduce the number of cars running red lights. In one study in Virginia, red light cameras reduced the number of total drivers running red lights by 67 percent.How
14、ever, cameras can have negative effects on traffic safety. Some drivers who intend to continue to cross the intersection when the light is yellow or red will now try to stop. That means that the number of accidents caused by cars not stopping at a red light will likely decrease. But the number of ac
15、cidents from stopping at a red light is likely to ascend. In order to avoid being fined, some drivers will try to stop, causing a higher risk of other accidents.The increased number of traffic accidents at intersections in cities is a serious problem. But our study shows that the camera program in T
16、exas was helpless in improving traffic safety. Therefore, electronic monitoring is not the real solution.【语篇解读】本文是一篇议论文,作者通过自己的研究说明在十字路口装摄像头并不能有效阻止交通事故的发生,因此需要更好的方式来改善交通安全。5The author did the study most probably to know whether _.Ared light cameras really worked as expectedBtraffic accidents mainly
17、happened at intersectionsCred light cameras helped drivers obey the traffic rulesDtraffic accidents were mainly caused by running red lights答案与解析:A推理判断题。根据第二段中的“We found they didnt reduce the total number of car accidents as well as the total number of people injured in accidents.”可知,这个是调查的结果,其中they
18、指的是摄像头,因此可推测作者做这个调查的目的是为了知道装更多的摄像头是否真的像所预期的(对于减少交通事故)那样管用。6What does the underlined word “ascend” in Paragraph 4 mean? AFall. BRise.CChange. DDiffer.答案与解析:B词义猜测题。根据转折词But可知,此句与前一句构成转折关系,再根据本段第一句“However, cameras can have negative effects on traffic safety.”可推测,该词义为“上升”。7What can we infer from the au
19、thors study?ARed lights may have negative effects on traffic safety.BBetter ways should be found to improve traffic safety.CMore red light cameras should be used at intersections.DTraffic accidents at intersections are difficult to avoid.答案与解析:B推理判断题。根据最后一段中的“But our study shows that the camera prog
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382671.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2017-2018学年高中语文苏教版选修唐宋八大家散文选读课件:专题八 第23课 贺进士王参元失火书 .ppt
