2020_2021学年新教材高中英语Unit2Lessonsinlife课时分层作业2含解析外研版选择性必修第四册202102022162.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit2Lessonsinlife 课时 分层 作业 解析 外研版 选择性 必修 第四 202102022162
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Lessons in life课时分层作业(五).单句语法填空1After working abroad for a year,Tom feels something is missing (miss) from his life.2The magazine is published weekly(week)3His bravery(brave) won him the glory.4Since ancient times,China has been(be) a united whole.5The gunman,whose mask had slipped,fled.6Ther
2、e has been an increase in the number of mature students going (go)to university,after working for a few or many years.7He gives the bird to the neighbors little girl,curing(cure)her illness.8My houses were damaged(damage)in the earthquake.9Teenagers should be educated(educate)to take care of themsel
3、ves from an early age.10You will be given(give)another day to make your decision.完形填空Gran Kropp was a Swedish adventurer and mountaineer.In 1972,at the age of six,with his fathers help,he 1 Galdhopiggen,the highest mountain in Northern Europe.Twentyfour years later,he stood on the highest peak in th
4、e world,Mount Everest.His journey to the 2 shows just how independent,persistent(坚持的),and determined this 3 man is.Kropp bicycled 8,000 miles and arrived at the foothills of Mount Everest.Traveling by bike was not 4 .He stopped many times to 5 his bike because rough roads caused mechanical problems
5、for him.Kropp 6 to climb Mount Everest the same way he traveled to the mountain:without the 7 of a guide and without modern conveniences.He did not 8 bottled oxygen to help him 9 at high altitudes,and he carried all of his 10 himself in a pack that weighed about 140 pounds.It took Kropp 11 tries to
6、reach the top of Mount Everest.The first time,he had to 12 only 350 feet from the top because of the dangerous weather.Just a few days earlier,at the same level eight climbers had died because of a sudden snowstorm in the mountain.He felt deep sorrow for them,but became more 13 The mountaineer waite
7、d out the storm, 14 , and tried again a few days later.This time,he was 15 After he walked down the mountain,he got back on his bike and rode the 8,000 miles back to Sweden.【语篇解读】本文是一篇记叙文。介绍了Gran Kropp这位瑞典探险家和登山者两次骑车探险的经历,彰显其独立、执着和坚定的品格。1A.heard ofBdreamed ofCsawDclimbedD根据上文“Gran Kropp was a Swedis
8、h adventurer and mountaineer.”可知,Gran Kropp是瑞典探险家和登山者;再结合该句语境可推知,他在六岁时,在父亲的帮助下登上北欧最高峰Galdhopiggen。故D项正确。2A.topBcountryCareaDvalleyA根据空前一句可知,在二十四年后,他登上了世界最高峰珠穆朗玛峰;由此可知,他登上世界之顶的壮举展示了他的独立、坚韧不拔的精神。故A项正确。3A.outstandingBgenerousCmodestDhonestA上文提到他登上了世界最高峰,故可推知他是一个杰出的人。outstanding意为“杰出的”,故A项正确。4A.boringBe
9、asyCtiringDbusyB根据常识和下文中的“He stopped many times to his bike.”可知,骑行去珠穆朗玛峰山脚下是不容易的。故B项正确。5A.lockBrideCrepairDfindC根据下文中的“because rough roads caused mechanical problems for him”可知,由于崎岖的道路引发自行车机械故障,所以他不得不多次停下修理(repair)自行车。故C项正确。6A.choseBrefusedCagreedDhatedA根据下文中的“without the of a guide and without mode
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383034.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
