2020_2021学年新教材高中英语UNIT3FOODANDCULTUREPeriod4课时作业含解析新人教版选择性必修第二册202103311154.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT3FOODANDCULTUREPeriod4 课时 作业 解析 新人 选择性 必修 第二 202103311154
- 资源描述:
-
1、UNIT 3Period Four题组A基础练(建议用时:10分钟)单词拼写1_ (总体上), this is a very useful book. 2He tried to sound _ (漫不经心的), but I knew he was worried. 3He has a number of social _ (约会) next week. 4We interviewed a great many candidates but none of them _ (使印象深刻) us. 5My daughter _ (告知) me that she was pregnant. 【答案】1
2、Overall2casual3engagements4impressed5informed短语填空bring down; decide on; pull together; be equal to; manage to do1He is having a high fever. First _ his temperature. 2If we _, we can finish it today. 3How do you _ keep the place so tidy?4We need _ the date of tomorrows meeting. There is little time l
3、eft. 5In theory, the boss _ the staff! 【答案】1bring down2pull together3manage to4decide on5is equal to完成句子1I _ _ _ gardening, but I dont have time for it now. 我过去喜爱园艺,但现在没时间去弄了。2You _ _ _ him the news. He has known about it. 你本不必告诉他这个消息的。他已经知道这件事了。3When I paid a visit to Hangzhou, I _ _ _ the beauty o
4、f the West lake. 当我去杭州游玩时,西湖的美丽给我留下了深刻的印象。4She is _ _ _ _ that she always wears smile on her face. 她是一个乐观的女孩,她总是面带微笑。5My good friend _ _ _ _ my classmate last week. 我的好朋友上周和我的同学订婚了。【答案】1used to enjoy2neednt have told3was impressed by4such an optimistic girl5made an engagement to题组B提升练(建议用时:30分钟)七选五E
5、verybody knows the importance of drinking enough water. As we all know, drinking water benefits your skin, muscles and organs. _1_The major reason for that is related to human biological needs. When youre a baby, youre 75 percent water. Then, as the years get higher, you get drier. _2_ It helps you
6、lose weight, according to a study from the University of Birmingham. The researchers found that drinking 500 ml of water thirty minutes before a meal helped participants lose 10 more pounds than those who did not. _3_ All participants were advised to improve their diet and physical activity levels.
7、84 overweight adults were involved. Among them 41 were told to “preload” with water, while 43 were told to control their water intake before eating. After 12 weeks, the participants instructed to “preload” with water lost 287 pounds more than those in the control group on average. In addition, the p
8、articipants preloading with water before each of their three main meals every day lost 948 pounds over the 12 weeks. _4_Dr. Helen Parretti, a lecturer at the University of Birmingham, had this to say of the study:_5_ Just drinking 500 ml of water, three times a day, before your main meals may help r
9、educe your weight and this could be an easy way for weight loss. Furthermore, it can be significant for an individual to lose extra weight, making a potential contribution to public health. AAnother reason to drink water is right here. BThe study began with a weight management consultation. CThe bea
10、uty of these findings is that losing weight is simple. DBut not everyone can get access to tap water in some areas. EIt also helps prevent certain diseases and improve your mood. FIn contrast, those preloading once a day or never, lost just 176 pounds. GSo kids should drink more water instead of cok
11、e to keep healthy. 【语篇导读】本文是一篇说明文。文章向我们说明了喝水的重要性。1E根据上文“Everybody knows the importance of drinking enough water. As we all know,drinking water benefits your skin, muscles and organs. ”可知,本段主要是说喝水的重要性和对人体的益处。E项进一步阐述了喝水的好处,承接上文。2A根据上文“The major reason for that is related to human biological needs. ”和下
12、文“It helps you lose weight, according to a study from the University of Birmingham. ”可知,此处是讲人需要喝水的两个原因。3B本段主要讲的是研究者们所做的一个实验。B项引起下文,进一步介绍实验的细节,符合语境。4F根据上文“In addition, the participants preloading with water before each of their three main meals every day lost 948 pounds over the 12 weeks. ”可知,F项“相反,那
13、些一天只有一次在饭前喝水和从不在饭前喝水的人只减了176磅”与上文形成对比,突出了多在饭前喝水的好处,符合语境。5C根据下文“Just drinking 500 ml of water, three times a day, before your main meals may help reduce your weight. . . ”可知,减肥很简单,饭前喝水就可以。完形填空In a remote village, selling chestnuts was the main source of livelihood for local villagers. In late autumn,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383122.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
