分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020_2021学年新教材高中英语UNIT3FOODANDCULTUREPeriod4课时作业含解析新人教版选择性必修第二册202103311154.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383122
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:47.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT3FOODANDCULTUREPeriod4 课时 作业 解析 新人 选择性 必修 第二 202103311154
    资源描述:

    1、UNIT 3Period Four题组A基础练(建议用时:10分钟)单词拼写1_ (总体上), this is a very useful book. 2He tried to sound _ (漫不经心的), but I knew he was worried. 3He has a number of social _ (约会) next week. 4We interviewed a great many candidates but none of them _ (使印象深刻) us. 5My daughter _ (告知) me that she was pregnant. 【答案】1

    2、Overall2casual3engagements4impressed5informed短语填空bring down; decide on; pull together; be equal to; manage to do1He is having a high fever. First _ his temperature. 2If we _, we can finish it today. 3How do you _ keep the place so tidy?4We need _ the date of tomorrows meeting. There is little time l

    3、eft. 5In theory, the boss _ the staff! 【答案】1bring down2pull together3manage to4decide on5is equal to完成句子1I _ _ _ gardening, but I dont have time for it now. 我过去喜爱园艺,但现在没时间去弄了。2You _ _ _ him the news. He has known about it. 你本不必告诉他这个消息的。他已经知道这件事了。3When I paid a visit to Hangzhou, I _ _ _ the beauty o

    4、f the West lake. 当我去杭州游玩时,西湖的美丽给我留下了深刻的印象。4She is _ _ _ _ that she always wears smile on her face. 她是一个乐观的女孩,她总是面带微笑。5My good friend _ _ _ _ my classmate last week. 我的好朋友上周和我的同学订婚了。【答案】1used to enjoy2neednt have told3was impressed by4such an optimistic girl5made an engagement to题组B提升练(建议用时:30分钟)七选五E

    5、verybody knows the importance of drinking enough water. As we all know, drinking water benefits your skin, muscles and organs. _1_The major reason for that is related to human biological needs. When youre a baby, youre 75 percent water. Then, as the years get higher, you get drier. _2_ It helps you

    6、lose weight, according to a study from the University of Birmingham. The researchers found that drinking 500 ml of water thirty minutes before a meal helped participants lose 10 more pounds than those who did not. _3_ All participants were advised to improve their diet and physical activity levels.

    7、84 overweight adults were involved. Among them 41 were told to “preload” with water, while 43 were told to control their water intake before eating. After 12 weeks, the participants instructed to “preload” with water lost 287 pounds more than those in the control group on average. In addition, the p

    8、articipants preloading with water before each of their three main meals every day lost 948 pounds over the 12 weeks. _4_Dr. Helen Parretti, a lecturer at the University of Birmingham, had this to say of the study:_5_ Just drinking 500 ml of water, three times a day, before your main meals may help r

    9、educe your weight and this could be an easy way for weight loss. Furthermore, it can be significant for an individual to lose extra weight, making a potential contribution to public health. AAnother reason to drink water is right here. BThe study began with a weight management consultation. CThe bea

    10、uty of these findings is that losing weight is simple. DBut not everyone can get access to tap water in some areas. EIt also helps prevent certain diseases and improve your mood. FIn contrast, those preloading once a day or never, lost just 176 pounds. GSo kids should drink more water instead of cok

    11、e to keep healthy. 【语篇导读】本文是一篇说明文。文章向我们说明了喝水的重要性。1E根据上文“Everybody knows the importance of drinking enough water. As we all know,drinking water benefits your skin, muscles and organs. ”可知,本段主要是说喝水的重要性和对人体的益处。E项进一步阐述了喝水的好处,承接上文。2A根据上文“The major reason for that is related to human biological needs. ”和下

    12、文“It helps you lose weight, according to a study from the University of Birmingham. ”可知,此处是讲人需要喝水的两个原因。3B本段主要讲的是研究者们所做的一个实验。B项引起下文,进一步介绍实验的细节,符合语境。4F根据上文“In addition, the participants preloading with water before each of their three main meals every day lost 948 pounds over the 12 weeks. ”可知,F项“相反,那

    13、些一天只有一次在饭前喝水和从不在饭前喝水的人只减了176磅”与上文形成对比,突出了多在饭前喝水的好处,符合语境。5C根据下文“Just drinking 500 ml of water, three times a day, before your main meals may help reduce your weight. . . ”可知,减肥很简单,饭前喝水就可以。完形填空In a remote village, selling chestnuts was the main source of livelihood for local villagers. In late autumn,

    14、 the hills were covered by the trees and chestnuts were _1_ from the branches of the trees, which _2_ with the wind attracting local villagers to pick them at this time of year. The villagers took the chestnuts, carried them home and _3_ them out. The whole family sifted (筛) and sorted them accordin

    15、g to their _4_, and then transported them to the city for wholesale or retail. Every villager knew that if they wanted to sell for a good price, what really _5_ was to send the selected chestnuts to the market first. Many families, which were short of _6_, would go to the nearby villages to hire wor

    16、kers with high salary. Still, to many peoples _7_,there was a young man in the village who could never need help, even if he had limited hands. He lived with his blind and old mother. He always arrived at the market one step ahead of the other ones _8_ he could sell out of all the chestnuts and then

    17、 happily drove back with his truck _9_. The secret of the young man was: after picking chestnuts, he put them _10_ into a sack (麻袋) and carried them to the truck. When he set out,he chose the road, rough and bumpy (不平的), to go, _11_ the small ones would jump to the _12_ of the bag and the larger one

    18、s would stay on the top of the bag. It would save time for classification and selection. When inquired how he found the way, the young man smiled:“If you put your heart into it, you will find the right way. This is not an accident but a(n) _13_ result. ”There will always be people who get _14_ or co

    19、mplain when they hear bad news. As a matter of fact, if you use your head, you will be _15_ to the people and things in the environment. When you turn your mind into action to move forward step by step, you can also create a new world for yourself. ()1A. holdingBfillingCplantingDhanging()2A. fellBsh

    20、ookCjumpedDfolded()3A. pouredBgotCthoughtDfigured()4A. shapeBsizeCtasteDcolor()5A. matteredBcaredCinterestedDminded()6A. handsBpowerCexperienceDways()7A. puzzlementBreliefCastonishmentDdelight()8A. whichBwhereCwhomDwho()9A. fullBfilledCemptyDloaded()10A. suddenlyBshortlyCdirectlyDhurriedly()11A. eve

    21、nBorCbutDso()12A. holeBtipCmiddleDbottom()13A. unexpectedBnecessaryCaccidentalDdeliberate()14A. strickenBsatisfiedCupsetDsurprised()15A. sensitiveBaccessibleCrelativeDflexible【语篇导读】本文是一篇夹叙夹议文,主要讲述了一个年轻人用便捷的方法筛选栗子的故事,进而启迪读者世上无难事,只怕有心人。1D根据语境及常识可知,山丘上遍布树木,栗子从树枝上垂下来(hang)。2B根据空后的“with the wind”可推知,栗子随风

    22、摇动(shake),吸引当地的村民们在一年中的这个时候来采摘(pick)。3A根据下文中的“The whole family sifted (筛)and sorted them”可推知,村民们把采摘的栗子带回家,倒 (pour)出来,然后才能进行筛选和分类。4B根据下文中的“the small ones would jump to the _12_ of the bag and the larger ones would stay on the top of the bag”可推知,整个家庭根据栗子的大小(size)进行筛选和分类。5A根据语境可推知,真正要紧(matter)的是要把挑选好的栗

    23、子先送到市场上去。6A根据下文中的“he had limited hands”可推知,许多家庭在这个时候就会缺少人手(hands),会去附近的村子里以高薪(salary)雇人干活。7A根据上文可知,在栗子收获的季节许多家庭往往缺少人手,并结合下文可知,这个年轻人从不需要帮忙,由此可推知,这点让很多人困惑(puzzlement)。8B分析句子结构可知,本句是一个定语从句,空处在从句中作地点状语,修饰先行词“the market”。9C根据空前的“he could sell out of all the chestnuts”可知,他能够卖光自己所有的栗子,然后开心地开着空的(empty)卡车回家。

    24、10C根据上文可知,人们把采摘的栗子带回家,倒出来,然后进行筛选和分类,最后才运到市场上卖掉,而这个年轻人直接(directly)把采摘的栗子装进麻袋里,将它们搬上卡车。11D根据语境可知,空处前后表示逻辑上的因果关系,前因后果。12D根据下文中的“and the larger ones would stay on the top”推知,小些的栗子会快速移动到袋子的底部(bottom),而大些的栗子会留在上面。13B根据该句中的“This is not an accident but. . . ”可推知,这并非是意外,而是必然的(necessary)结果。14C根据空后的 “. . . or

    25、complain when they hear bad news”可知,此处与complain并列,故C项符合语境。15A根据上文年轻人的回答和本句中的“if you use your head”可推知,如果你动动脑子,你就会对环境中的人和事很敏感。应用文写作假定你是李华,你的澳大利亚笔友James对中国传统节日端午节特别感兴趣。请按照如下要点给对方写一封邮件,介绍该节日:1节日时间;2节日由来和意义;3节日活动。注意:1词数80左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯。_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ One possible version:Dear James

    26、,Hearing that you show great interest in Dragon Boat Festival, Im writing to share some basic facts about it with you. The festival falls on the fifth day of the fifth Chinese lunar month. It is meant to memorize Qu Yuan a great poet in ancient China and promote his cultural spirit and patriotism. On this day, people get together to eat zongzi and watch dragon boat racing, cheering for their favourite teams. Its also a time when people have a rest for a while and have fun with family. Hopefully you can come and experience it personally. Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年新教材高中英语UNIT3FOODANDCULTUREPeriod4课时作业含解析新人教版选择性必修第二册202103311154.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383122.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1