2020_2021学年新教材高中英语Unit6Spaceandbeyond单元综合检测含解析外研版选择性必修第四册202102022196.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit6Spaceandbeyond 单元 综合 检测 解析 外研版 选择性 必修 第四 202102022196
- 资源描述:
-
1、Unit 6 Space and beyond单元综合检测(六)(时间:100分钟满分:120分).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AWhether you just love sport or youre a professional,you can gain experience through one of our internships(实习)Handson experience and varied technical and practical knowledge,plus understanding of different cultures and how
2、 to work within them will be an outstanding entry on your resume(简历)!We hope you find something below that suits you,but if you dont,please contact us and we can probably arrange it for you! So give us a call at 44(0)1903 502595 or email us at info.AUSTRALIA:Sports Internship in a Mainstream High Sc
3、hool in PerthIntern in the Sports Department,working with the Head of Department and the PE teachers.Youll combine coaching with sports administration,lesson planning,monitoring students performance and assisting the PE teachers in all aspects of their work.MALAYSIA:Scuba Diving and Dive Resort Mana
4、gement Internship on Pulau Tiga IslandAssist in running a dive centre on the island of Pulau Tiga.Youll experience running a water sports centre and if you stay for 3 months,you can do a total of 60 dives as a condition for the Dive Master Course.Youll assist the Dive Master in managing the dive cen
5、tre,guiding and assisting new learners,handling customers enquiries and reporting to the Dive Instructor.SOUTH AFRICA:Sports Work Experience Internship at a Sports School in KnysnaIts a wellregarded sports school on the famous Garden Route.Youll learn all aspects of the daily running and management
6、of a sports school set up to help less advantaged children.Sports include archery,bowls,cricket,cycling,football,golf,hockey and tennis.Also,you should help organize sports festivals and develop sport in the poor communities.【语篇解读】本文是一篇应用文。主要介绍了三个海外实习岗位,不论你是职业运动员还是体育爱好者,都可以申请。1Who is the text writte
7、n for?AStudents who need a parttime job.BStudents who enjoy doing sports in free time.CStudents who want to have an internship abroad.DStudents who want to help children in other countries.C推理判断题。根据第一段中的“internships(实习)”以及“plus understanding of different cultures and how to work within them will be
8、an.”可知,本文的目标读者是那些寻求海外实习机会的学生。2Where can you find the most suitable internship if you are interested in scuba diving?AIn Australia.BIn South Africa.COn Garden Route.DOn Pulau Tiga Island.D细节理解题。从第二则广告项目可知,这个实习机会是在马来西亚迪加岛的一个潜水中心,所以适合对潜水有兴趣的人。3What do we know about the sports school in Knysna?AIt serve
9、s as a famous scenic spot.BIt aims at training the best athletes.CIt is intended for less advantaged children.DIt often holds sports festivals in poor communities.C细节理解题。根据最后一段中的“Youll learn all aspects of the daily running and management of a sports school set up to help less advantaged children.”可
10、知,这所学校是为那些条件比较差的孩子们建的。4Which aspect do the three jobs mentioned in the text share?AAdministration.BTeaching classes.CGuiding new learners.DHandling customers enquiries.A细节理解题。根据AUSTRALIA部分中的“Youll combine coaching with sports administration,”MALASIA部分中的“Youll assist the Dive Master in managing the d
11、ive centre,”以及SOUTH AFRICA部分中的“Youll learn all aspects of the daily running and management of a sports school set up to help less advantaged children.”概括可知,这三个实习项目都涉及管理工作。BWhen Carson Palmer,a professional American football player,hurt his arm a few years ago,he took a week off from throwing the foo
12、tball.But in his head,Palmer practiced every day.The following weekend,Palmer had the best game of his life.For more than a century,scientists have been trying to understand how this mental training works.In the 1930s,researchers proved by experiment that when youre imagining an action,your brain se
13、nds signals to your muscles(肌肉)which are too weak to tighten the muscles but might help train the body to perform.In other words,mental practice might create a pattern in your head,like an inner howto guide for a particular skill.Sports psychologists have conducted hundreds of studies comparing imag
14、ined and physical practice for actions.On the whole,the research shows that mental training works.A 2012 study,for example,compared 32 amateur golfers who practiced hitting the balls to another 32 who merely held a golf club in their hands and visualized(想象)their swings.Under the same training rules
15、,both groups improved their skills by getting the ball about 4 inches closer to the hole.Visualization has advantages over the real thing:You can do it anywhere,even when injured.It is safe a major plus for highrisk performers such as gymnasts and surgeons.And you can practice for longer periods of
16、time because youre not restricted by physical tiredness.Thats not to say its easy,however,“weve had Olympiclevel athletes sitting in our lab,visualizing the movements for two hours,” says Tadhg Macintyre,a sports psychologist at the University of Limerick in Ireland.“When were done,theyre absolutely
17、 tired.”It doesnt work for everyone,though.“If youre a novice,the effect can be harmful,” warns Macintyre.“If youre trying to visualize a free throw,and you dont even know the proper movement,then youre probably going to mentally practice the wrong skill.”【语篇解读】研究发现运动员的精神训练法能训练运动员的肌肉反应,在头脑中形成自己的反应模式
18、,能促进一个运动员的技能水平的提高,但此法不适用于新手。5The author introduces the topic of the text by Agiving an exampleBpresenting an argumentCexplaining a phenomenonDmaking an assumptionA推理判断题。文章第一段用美国橄榄球运动员Carson Palmer受伤在家,但是坚持精神训练的例子来引出运动员通过精神训练法也能促进或保持运动员的竞技水平这个话题。故答案选A。6What happens when one is visualizing an action?A
19、A special skill is quickly acquired.BA certain model is formed in the head.CThe muscles grow increasingly tense.DThe brain sends strong messages to the body.B细节理解题。根据第二段“In other words,mental practice might create a pattern in your head,like an inner howto guide for a particular skill.”精神训练法也会训练运动员的
20、肌肉反应,创建你头脑的反应模式。故答案选B。7What does the underlined word “novice” in the last paragraph mean?ACoach.BSpecialist.CBeginner.DJudge.C词义猜测题。根据最后一段“dont even know the proper movement”可知,novice指不知道运动的正确姿势和动作,对该运动不是很熟悉的人,由此可以知道该词是初学者、新手的意思。故答案选C。8What is the main idea of the text?AAthletes are likely to win ga
21、mes through imagined practice.BPracticing a skill properly in mind can produce intended effect.CPractice whether mental or physical has its own characteristics.DScientists have found a safe way for athletes to practice their skills.B主旨大意题。本文用一个著名运动员的例子来引出话题,运动员用运动的精神训练法在某种程度上也能跟身体训练一样,达到促进运动技能的效果。故答
22、案选B。CReading can be a social activity.Think of the people who belong to book groups.They choose books to read and then meet to discuss them.Now the website BookC turns the page on the traditional idea of a book group.Members go on the site and register the books they own and would like to share.Book
23、Crossing provides an identification number to stick inside the book.Then the person leaves it in a public place, hoping that the book will have an adventure, traveling far and wide with each new reader who finds itBruce Pederson, the managing director of BookCrossing,says,“The two things that change
24、 your life are the people you meet and books you read.BookCrossing combines both.”Members leave books on park benches and buses, in train stations and coffee shops.Whoever finds their book will go to the site and record where they found it.People who find a book can also leave a journal entry descri
25、bing what they thought of it.Emails are then sent to the BookCrossers to keep them updated about where their books have been found.Bruce Pederson says the idea is for people not to be selfish by keeping a book to gather dust on a shelf at home.BookCrossing is part of a trend among people who want to
26、 get back to the “real” and not the virtual(虚拟)The site now has more than one million members in more than one hundred thirtyfive countries.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了一个图书漂流的网站,该网站鼓励人们拿出自己的图书与他人分享,如今超过135个国家的一百多万人成为该网站的会员。9Why does the author mention book groups in the first paragraph?ATo explain what they
27、 are.BTo introduce BookCrossing.CTo stress the importance of reading.DTo encourage readers to share their ideas.B推理判断题。由题干定位到第一段,该段首先说阅读是一种社会性的活动,然后谈到读书小组(book groups),接下来说到BookCrossing这个网站,说该网站给传统的读书小组翻开了新的一页(turns the page on),然后逐段介绍这个网站的做法,由此推断,介绍读书小组的目的是引出这个网站,因此选B项。A项“解释它们的含义”,C项“强调阅读的重要性”,D项“鼓
28、励读者分享他们的观点”,均不是作者提到读书小组的目的,可排除。10What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?AThe book.BAn adventure.CA public place.DThe identification number.A代词指代题。画线词在第二段,该段详细介绍这个网站的具体做法:会员去网站登记自己愿意分享的书,网站给这本书一个身份编号并贴在书中,主人把书留在公共场所,希望这本书会跟“找到它的每个新读者”一起旅行。由此可知代词it指前文提到的the book。B项“一次冒险”,C项“一处公共场所”
29、,D项“身份编号”,均不是it所指的内容。11What will a BookCrosser do with a book after reading it?AMeet other readers to discuss it.BKeep it safe in his bookcase.CPass it on to another reader.DMail it back to its owner.C推理判断题。从题干中的after reading it判断答案在第四段。该段说,人们在看完一本书之后就把书留在公园的长凳、公共汽车、火车站及咖啡馆等地方,下一位找到这本书的人就到网站上记录他们找到这
30、本书的地点,由此可推断选C项“把书继续传递给另一位读者”。A项“与其他读者会面,讨论这本书”,B项“把书妥善保存在书架上”,D项“把书邮寄给他的主人”,均不是会员的做法。12What is the best title for the text?AOnline Reading:A Virtual TourBElectronic Books:A New TrendCA Book Group Brings Tradition BackDA Website Links People through BooksD标题归纳题。本文主要介绍了BookCrossing这个网站,因此这篇文章的标题应体现出“网
31、站”这一关键点,再根据第三段中的the people you meet and books you read可知只有D项涵盖了这些信息。DA new collection of photos brings an unsuccessful Antarctic voyage back to life.Frank Hurleys pictures would be outstandingundoubtedly firstrate photojournalismif they had been made last week.In fact,they were shot from 1914 throug
32、h 1916, most of them after a disastrous shipwreck(海难), by a cameraman who had no reasonable expectation of survival.Many of the images were stored in an ice chest, under freezing water, in the damaged wooden ship.The ship was the Endurance, a small, tight, Norwegianbuilt threemaster that was intende
33、d to take Sir Ernest Shackleton and a small crew of seamen and scientists, 27 men in all,to the southernmost shore of Antarcticas Weddell Sea.From that point Shackleton wanted to force a passage by dog sled (雪橇) across the continent.The journey was intended to achieve more than what Captain Robert F
34、alcon Scott had done.Captain Scott had reached the South Pole early in 1912 but had died with his four companions on the march back.As writer Caroline Alexander makes clear in her forceful and wellresearched story The Endurance, adventuring was even then a thoroughly commercial effort.Scotts last jo
35、urney,completed as he lay in a tent dying of cold and hunger, caught the worlds imagination, and a film made in his honor drew crowds.Shackleton, a onetime British merchantnavy officer who had got to within 100 miles of the South Pole in 1908, started a business before his 1914 voyage to make money
36、from movie and still photography.Frank Hurley, a confident and gifted Australian photographer who knew the Antarctic,was hired to make the images, most of which have never before been published.【语篇解读】本文是一篇记叙文。1914年到1916年间,一群海员和科学家踏上了南极探险之路。结果他们在回来的路上发生海难,其中一个摄影师在临死之前拍摄了大量的照片,并把照片封存在破损的木船的冰块箱里。通过这些照片
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383321.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
英语模块6北师大版UNIT18北京课件PPT:PERIOD VI《复习14张》.ppt
