分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价六Unit2LookingintotheFutureUsingLanguage新人教版必修1.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383505
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:2.35MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价 Unit2LookingintotheFutureUsingLanguage 新人 必修
    资源描述:

    1、课时素养评价六 Unit 2 Looking into the Future Using Language. 单句语法填空1. He turned to a criminal (crime) when he dropped out of school. 2. They probably will be watching (watch) TV when we get there. 3. They are accounting for the deceased (decease) and missing. 4. He speaks Korean and has published an essay

    2、 about his beliefs called “Why I Believe”. 5. There has been a lot of resistance(resist) to this new law. 6. They would be shaped (shape) like animals or something and you could roll them along the floor. 7. They will be meeting (meet) us at the station this time tomorrow. 8. At 25 he was an unemplo

    3、yed musician with no prospects (prospect). 9. They have to have a basic understanding of computers in order to use the advanced (advance) technology. 10. Mr Taylor was not bitter towards those who had opposed (oppose) him. . 用适当的介词或副词填空1. At first he was opposed to our suggestion, but we managed to

    4、bring him round. 2. Do you work hard for success rather than daydream about it? 3. The plants benefited from the rain. 4. We apologise for any inconvenience caused during the repairs. 5. You must not be absent from the meetings without cause. . 英译汉1. She wont be having a meeting in her office at 8:

    5、00 tomorrow. 明天8点她不在办公室开会。2. We suspect they are trying to hide something, hence we have to make an independent inquiry. 我们怀疑他们在试图隐瞒什么事, 因此我们必须进行独立调查。3. The new regulations will be of great benefit to us all. 新规章对我们大家都会大有好处。4. He was engaged in writing rather than reading the newspaper. 他正忙着写东西, 而不是

    6、在读报纸。5. You must apologize to her for having kept her waiting. 让她等了这么久, 你必须为此向她道歉。6. They will resist doing assignments that they find dull. 他们会拒绝做那些让人乏味的功课。7. Some trees will be being planted this time next spring in the park. 明年春天这个时候在公园里将要栽一些树。8. Will the house be painted again next month? 下个月这所房

    7、子将重刷吗? . 阅读理解A(2020洛阳高二检测)A new Magic Bench designed by Disney Research lets you interact (互动) with lovely animated (动画的) characterand no special glasses or earphones are required. Instead, the complete environmentthe seat, the sitter and the cartoon charactersis mirrored on a screen opposite the be

    8、nch making it possible for others to watch the scene unfold. How does the illusion work? A camera and sensor catch images and gather depth information about physical objectsthe bench and the person. And then computer translates them into the 3D animations. Meanwhile sensors of touch built into the b

    9、ench deliver shaking that is happening at the same time and speed to animated actions on the screen, creating the illusion that the animated figures are occupying real-world space next to the user. “Our goal for this project was: hear a character coming, see them enter the space, and feel them sit n

    10、ext to you, ” said Moshe Mahler, principal digital artist at Disney Research. Unlike the traditional mobile technology, one of whose limitations is that only a single user can see its illusion, the Magic Bench allows groups of people to gather in a single environment and collectively participate in

    11、an augmented-reality (增强现实) experience, all at the same time. In a video show, a small cartoon donkey runs into view and kicks the bench, causing sharp sound and making the seated person jump in surprise. Another test shows two people on the bench, reacting as they feel an animated rabbit skip up be

    12、side them and jump up and down. When a user passes his hand over the rabbit, a shadow moves across its head, as though it were occupying the same physical space as the person next to it. 【文章大意】这是一篇说明文。迪斯尼公司设计出了一种新的“魔法椅”。坐上这种椅子不需要使用特殊眼镜或耳机, 在观看影视作品时, 画面可以与人互动。1. What does the Magic Bench need to work

    13、 properly? A. Special glasses. B. Earphones. C. A mirror. D. A screen. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段最后一句Instead, the complete environmentthe seat, the sitter and the cartoon charactersis mirrored on a screen opposite the bench making it possible for others to watch the scene unfold. 可知the Magic Bench需要一块屏幕才能正常

    14、发挥作用, 故选D。2. What does the underlined word “illusion” in Paragraph 2 refer to? A. The shaking that is happening. B. The 3D animations on the screen. C. The figures about physical objects. D. The interaction with animated figures. 【解析】选D。词义猜测题。根据下文A camera and sensor catch images and gather depth inf

    15、ormation about physical objectsthe bench and the person. And then computer translates them into the 3D animations. Meanwhile sensors of touch built into the bench deliver shaking that is happening at the same time and speed to animated actions on the screen, creating the illusion that the animated f

    16、igures are occupying real-world space next to the user. 可知摄像机和传感器捕捉图像, 收集关于椅子及人的深度信息。然后由电脑把它们转换成3D动画。与此同时, 内置在椅子里的触摸传感器可以将震动同时同速传送到屏幕上, 从而产生动画人物占据用户旁边真实空间的错觉。故可知画线单词意思为“与动画人物的互动; 错觉”。故选D。3. Hows the Magic Bench different from the traditional technology? A. Its fantasy can be seen only by a single us

    17、er. B. It is designed to create more animated characters. C. It allows many people to experience the fantasy together. D. Its user and the animated character occupy the same space. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段最后一句可知传统的移动技术有局限性, 其中之一就是只有一个用户可以看到它的错觉, Magic Bench允许一群人聚集在一个环境中, 并在同一时间内集体参与增强现实体验。即Magic Bench与传统技

    18、术的不同在于它能让许多人一起体验幻想。故选C。4. Which is the best title of the text? A. Magic Bench Puts You in the PictureB. Audience Become Cartoon CharactersC. Entertainment Industry Enters a New StageD. Disneys Cartoon Figures Come into Reality【解析】选A。主旨大意题。根据文章第一句A new Magic Bench designed by Disney Research lets you

    19、 interact with lovely animated character可知, 迪斯尼公司设计的“魔法椅”使人们在观看影视作品时, 可以与画面互动。故选A。BJohnny Smith was a good math student at a high school. He loved his computer. He came home early every day, and then he worked with it till midnight. But Johnny was not a good English student, not good at all. He got

    20、an F in his English class. One day after school Johnny joined his computer to the computer in his high school office. The school office computer had the grades of all the students: the math grades, the science grades, the grades in arts and music, and the grades in English. He found his English grad

    21、e. An F! Johnny changed his English grade from an F to A. Johnnys parents looked at his report card. They were very happy. “An A in English! ” said Johnnys dad. “Youre a very clever boy, Johnny. ”Johnny is a hacker(黑客). Hackers know how to take information from other computers and put new informatio

    22、n in. Using a modem(调制调解器), they join their computers to other computers secretly. School headmasters and teachers are worried about hackers. So are the police, for some people even take money from bank computer account and put it into their own ones. And they never have to leave home to do it! They

    23、 are called hackers. 【文章大意】本文主要讲述了约翰尼通过黑客技术篡改了自己在学校的英语成绩。5. Johnny changed his English grade with the computer in _. A. the classroomB. the school officeC. a bank near his houseD. his own house【解析】选D。细节理解题。 根据文章第一段的One day after school Johnny joined his computer to the computer in his high school of

    24、fice. 可知, 放学后, 约翰尼在家用自己的电脑连上学校的电脑, 篡改了他的英语成绩。 故选D。6. When Johnnys parents saw the report card, they were happy because _. A. Johnny was good at mathB. Johnny loved computersC. Johnny could join one computer to anotherD. they thought Johnny was not poor in English any longer【解析】选D。细节理解题。 根据文章中Johnnys

    25、 parents looked at his report card. They were very happy. 和“An A in English! ”可知约翰尼的父母以为他的英语成绩提高了。故选D。7. Who are worried about hackers in the story? A. Johnnys parents. B. School headmasters, teachers and the police. C. Only the police. D. Many school headmasters and teachers. 【解析】选B。细节理解题。根据文章最后一段S

    26、chool headmasters and teachers are worried about hackers. So are the police“学校校长和老师很担心黑客, 警察也是如此”可知选B。8. What should the hackers know well, do you think, after you read this story? A. Information. B. Bank computer accounts. C. Computers. D. Grades. 【解析】选C。推理判断题。根据文章最后一段Hackers know how to take infor

    27、mation from other computers and put new information in“黑客知道如何从其他电脑中取走信息并存入新的信息”和Using a modem, they join their computers to other computers secretly“通过调制解调器, 他们可以偷偷地使他们的电脑连接其他电脑。”可知, 黑客对电脑很熟悉。故选C。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Last week after my motorcycle crashed on the freeway, I

    28、wanted only two simple things from technology: to call 911 and tell loved ones where I could be found. 1 When she opened Google Maps, she could see precisely where I was. For years, tech companies have offered different ways for people to tell one another where they are. 2 If used carelessly, locati

    29、on tracking may hurt your privacy. But used thoughtfully, it can be a powerful and efficient communication tool. 3When you make plans to meet friends somewhere like a movie theater, get in the habit of sharing your location for a short duration, like an hour. This way you can skip saying things like

    30、 “Im on my way” or “Im running a few minutes behind” because people can simply follow you on the map. 4 Location sharing can be useful for being thoughtful (考虑周到的) of your partners time and space. For example, I am less likely to text my partner when I see she is at the office or driving on a freewa

    31、y, but I will text when I see she is at the grocery store to ask her to pick something up. Next time you plan an event at a large outdoor space, do your friends a favor: 5 Wandering around aimlessly in a crowded open space can be annoying. A. Here are my suggestions for the best times to use it. B.

    32、For safety reasons, avoid sharing your location publicly. C. Use an app to share your current location so they can find you. D. Consider sharing your location occasionally with your partner. E. There are many ways for third parties to find out where we were. F. Yet location tracking has caused disag

    33、reement for the last decade. G. Before calling 911, I texted my partner who was already tracking my location with an app. 【文章大意】这是一篇说明文。科技的发展使得共享位置成为可能, 但是什么情况下适合共享呢? 这是一个问题。本文作者给出了几条建议。1. 【解析】选G。根据上文I wanted only two simple things from technology: to call 911 and tell loved ones where I could be fo

    34、und(我只想从科技中得到两件简单的事情: 拨打911, 告诉所爱的人我在哪里)中call 911 and tell loved ones可以对应到G选项中的calling 911, I texted my partner。G项“在拨打911之前, 我给我的伴侣发了短信, 他已经在用一款应用程序跟踪我的位置了。”符合语境; 故选G。2. 【解析】选F。根据下文If used carelessly, location tracking may hurt your privacy. (如果使用不当, 位置跟踪可能会损害你的隐私。)可知, 位置跟踪引起了不同意见, 故F选项“然而, 在过去的十年里,

    35、 位置跟踪引起了分歧。”符合语境。故选F。3. 【解析】选A。根据下文提出的关于共享位置的建议, 可知本空应为“以下是我对共享位置最佳使用时间的建议。”故选A。4. 【解析】选D。根据下文Location sharing can be useful for being thoughtful of your partners time and space. (位置共享对于考虑伴侣的时间和空间是很有用的。)中的partners可锁定D选项中的partner, D项“考虑偶尔和你的伴侣分享你的位置。”符合语境。故选D。5. 【解析】选C。根据上文Next time you plan an event at a large outdoor space, do your friends a favor(下次你计划在大型户外活动时, 帮你的朋友一个忙)可知, C选项“使用一个应用程序来分享你当前的位置, 这样他们就能找到你。”符合语境, 是对前面内容的解释说明。其中they对应your friends。故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价六Unit2LookingintotheFutureUsingLanguage新人教版必修1.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383505.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1