分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型2021新高考英语主题版一轮复习讲义:主题1 生活 阅读强化 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383726
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:50.87KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021新高考英语主题版一轮复习讲义:主题1生活 阅读强化 WORD版含解析 2021 新高 英语 主题 一轮 复习 讲义 生活 阅读 强化 WORD 解析
    资源描述:

    1、阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。Passage 1(2019课标全国,A)Need a Job This Summer?The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs. The deadlines and what you need to apply depend on the program.Not a student?Go to the government website to learn about

    2、programs and online tools available to help people under 30 build skills, find a job or start businesses all year round.Jobs for YouthIf you are a teenager living in certain parts of the province, you could be eligible(符合条件)for this program, which provides eight weeks of paid employment along with t

    3、raining.Who is eligible:Youth 1518 years old in select communities(社区).Summer CompanySummer Company provides students with hands-on business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses.Who is eligible:Students aged 1529, returning to school in the fall.Stewardshi

    4、p Youth Ranger ProgramYou could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.Who is eligible:Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.Summer Employment Opportunities(机会)Through

    5、 the Summer Employment Opportunities program, students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service, its related agencies and community groups.Who is eligible:Students aged 15 or older. Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for person

    6、s with a disability.1.What is special about Summer Company?A.It requires no training before employment.B.It provides awards for running new businesses.C.It allows one to work in the natural environment.D.It offers more summer job opportunities.2.What is the age range required by Stewardship Youth Ra

    7、nger Program?A.1518.B.1524.C.1529.D.1617.3.Which program favors the disabled?A.Jobs for Youth.B.Summer Company.C.Stewardship Youth Ranger Program.D.Summer Employment Opportunities.答案语篇解读本文是一篇应用文,主题语境是人与社会,主题语境内容为暑期工作介绍。文章介绍了省政府及其合作伙伴为学生提供的几个暑期工作项目。本文旨在培养学生多渠道获得信息的能力。1.B细节理解题。本题题干意为:Summer Company 有什

    8、么特别之处?根据Summer Company标题下第一句(Summer Company给学生提供实际操作的商业培训和高达3,000美元的夏季自我创业奖励)可知B 项正确(为创业者提供奖励)。A:在上岗前不要求培训;C:让一个人在自然环境下工作;D:提供更多的夏季工作机会。2.D细节理解题。本题题干意为:Stewardship Youth Ranger Program要求的年龄范围是多大?Stewardship Youth Ranger Program标题下第二段中提到符合条件的学生年龄是16或17岁,并且在今年12月31日以前不满18岁。由此可知答案为D项。3.D细节理解题。本题题干意为:哪个

    9、项目对残疾人有利?根据题干中的the disabled可定位到Summer Employment Opportunities部分最后一句话(有些职位要求学生年龄15到24岁,有残疾的可以放宽到29岁)。由此可知答案为D项。Passage 2Chinese colleges have come up with an unusual way to help freshmen settle in. They turn their gyms into campsites for Moms and Dads, some of whom have traveled thousands of miles a

    10、cross the country, to say goodbye.For the past five years, Tianjin University in northern China has provided free accommodation for parents in what it calls “tents of love”. Other schools let parents sleep on mats in school gymnasiums.“Going to college is a life moment and my parents didnt want to m

    11、iss that,” said Zhang Jinqi, a freshman at Tianjin University majoring in applied chemistry. His parents traveled with him on the 19-hour train journey from Jiangxi Province in southern China.Images of school gyms packed with parents have been widely shared on Chinese social media prompting a debate

    12、 on whether Chinas only children are too coddled.Some have voiced criticisms of Tianjin University, saying that they think both the parents and the children should be more independent.Xiong Bingqi, deputy director of think-tank 21st Century Education Research Institute,thinks the problem is overstat

    13、ed. “It has always been a problem in China that at the start of every school year, colleges are packed with parents who come along to drop off their children and stay with them,” he said. “For some families, its their way to celebrate the first-ever family member whos able to go to college,”Xiong ad

    14、ded. “Theres nothing wrong with sharing the happiness.”Zhangs father said the decision to escort their son was a no-brainer. He and his wife are among the many “campers” who sleep in the 550 temporary tents set up in Tianjin Universitys gym.“My child has lots of luggage and we also want to go travel

    15、ing,” said his father Zhang Yonghui. “The hotels nearby are fully booked so I have to sleep in the tents.”Their son also shrugged off the criticisms although he said he was looking forward to living on his own for the first time. “Being accompanied by my parents doesnt mean Im spoiled.”1.Zhang Jinqi

    16、 thought his parents accompanied him to his university mainly because.A.they wanted to help him with his luggageB.they wanted to go to travel in TianjinC.they doubted his independenceD.they wanted to witness his important life moment2.Xiong Bingqi thinks going to college in the company of parents.A.

    17、is a chance for freshmen to travel with their parentsB.is not such a serious problem as people thinkC.is a long-lasting problem to solveD.is not good for freshmen to build up their independence3.The underlined phrase “shrugged off” probably means.A.was in favor ofB.was ashamed ofC.thought nothing of

    18、D.was concerned about4.Whats the main idea of the passage?A.“Tents of love” is widely criticized.B.Chinese only children are too spoiled.C.Chinese college education is faced with a big challenge.D.There are different opinions on “tents of love”.答案语篇解读文章介绍了中国大学开学季父母陪伴孩子上学,许多高校为家长提供免费的“爱的帐篷”,以及对此引发的不同

    19、的看法。1.D细节理解题。根据第三段中的“Going to college is a life moment and my parents didnt want to miss that,” said Zhang Jinqi可知,Zhang Jinqi认为父母陪他来大学报到是想见证他一生中的重要时刻,故选D项。2.B推理判断题。根据第六段中的.thinks the problem is overstated.和“For some families, its their way to celebrate the first-ever family member whos able to go t

    20、o college,”Xiong added. “Theres nothing wrong with sharing the happiness.”可知Xiong Bingqi认为父母陪伴孩子上大学并不是什么大事,并不像人们想的那么严重,分享快乐没什么错。故选B项。3.C词义猜测题。根据最后一段中的“Being accompanied by my parents doesnt mean Im spoiled.”可知他认为由父母陪伴并不意味着被宠坏了。由此推断shrugged off意为“对不予理睬”,与thought nothing of同义,故选C项。4.D主旨大意题。文章介绍了大学开学季父

    21、母陪伴孩子上学,许多高校为家长提供免费的“爱的帐篷”,以及对此引发的不同的看法。故选D项。Passage 3(2019闽粤赣“三省十校”下学期联考,D)China will green light Internet medical services conducted by medical institutions as part of a broader push to promote Internet Plus health care, those at a State Council executive meeting chaired by Premier Li Keqiang deci

    22、ded.Medical institutions will be allowed to provide online diagnostic services for some common and chronic diseases in patients follow-up visits to their doctors. The top levels of hospitals will be encouraged to provide online services, including consultations (会诊), reservations and test result inq

    23、uiries.As China joins the ranks of middle-income countries, the demand for health services has increased accordingly. Internet Plus health care can help reduce the problem of inaccessible and expensive public health services that have long been a big concern of the general public.One decision at the

    24、 meeting says the intelligent review of health insurance will be applied and the one-stop settlement will be advanced. The real-time sharing of prescription and drug retail sales will be explored, as well.“We must waste no time in pushing forward the measures once the decision is made,” Li said. “In

    25、 recent years, top-level hospitals in major cities have seen steady increases in the number of patients. Medical bills have become a heavy burden on families and high-end medical resources still fall short of meeting the growing demand of the public.”To solve the problem, a two-pronged (双管齐下的) appro

    26、ach must be taken. One is to establish medical partnerships to strengthen cooperation between major hospitals and community clinics. The other is to bring forward Internet Plus health care to promote the sharing of quality medical resources.The government will see to it that long-distance health car

    27、e services cover all county-level hospitals. So more efforts will be made to ensure that high-speed broadband network will be extended to cover medical institutions in urban and rural areas. Dedicated Internet access services will be set up to meet the needs for long-distance health care services.1.

    28、According to the text, which of the following services wont a patient enjoy online?A.Receiving a medical operation.B.Asking doctors for advice after the test.C.Several doctors discussion about the disease.D.Making an appointment with a doctor in advance.2.Why is the demand for health services increa

    29、sing in China?A.The expense of medical care.B.The recognition of health insurance.C.The improvement of peoples life quality.D.The inconvenience of hospital equipment.3.What does Li mean by saying “We must waste no time in pushing forward the measures”?A.The bills are impossible to afford.B.The situa

    30、tions are urgent to improve.C.The measures are perfectly worked out.D.The hospitals are unwilling to admit patients.4.What can be the suitable title for the text?A.Online health care on its wayB.No more burden for general peopleC.Modern hospitalsD.Wide applications of Internet service答案语篇解读本文为新闻报道。随

    31、着互联网的迅速发展,中国政府将开展网上在线医疗服务。1.A 细节理解题。本题题干意为:根据本文,病人享受不到下面哪项网上服务项目?根据第二段中的“The top levels of hospitals will be encouraged to provide online services, including consultations (会诊), reservations and test result inquiries.”(将鼓励高层次的医院提供在线服务,包括:会诊,预约挂号和检查结果查询。)可知答案为A项(接受手术)。B项(检查后向医生问询),C项(几个医生讨论病情),D项(与医生

    32、预约)分别对应test result inquiries,consultations和reservations。2.C 细节理解题。本题题干意为:在中国,对于健康服务的需求为什么正在增加?根据第三段中的“As China joins the ranks of middle-income countries, the demand for health services has increased accordingly.”(随着中国进入中等收入国家行列,对健康服务的需求也随之增加。)可知人们生活水平的提高是健康服务需求增加的原因,故答案为C项。A项:医疗保健的支出;B项:健康保险的认可;D:医

    33、院设备的不便。3.B 推理判断题。由第三段中的“Internet Plus health care can help reduce the problem of inaccessible and expensive public health services that have long been a big concern of the general public.”可知,公共卫生服务一直是公众关注的焦点。由第五段中的“In recent years, top-level hospitals in major cities have seen steady increases in th

    34、e number of patients. Medical bills have become a heavy burden on families and high-end medical resources still fall short of meeting the growing demand of the public.”可知,近年来医疗费用已成为家庭的沉重负担,高端医疗资源无法满足公众日益增长的需求。目前医疗资源不足等问题日益严重和紧迫,所以中国政府必须抓紧时间采取措施解决问题。所以答案为B项。4.A 主旨要义题。本题题干意为:本文的合适的题目是什么?由文章开头“China wi

    35、ll green light Internet medical services conducted by medical institutions as part of a broader push to promote Internet Plus health care”及全文内容可知,文章主要讲了中国政府推行网上医疗服务的消息,故答案为A项。Passage 4Facing the increasing pressure to raise students scores on standardized tests, schools are urging kids to work harde

    36、r by offering them obvious encouragements. Happy Meals are at the low end of the scale. With the help of business, schools are also giving away cars, iPods, seats to basketball games, andin a growing number of casescold, hard cash. The appeal of such programs is obvious, but the consequences of tyin

    37、g grades to goods are still uncertain. Its been a common tradition in middle-class families to reward top grades with cash as a way to teach that success in school leads to success in life. But for many disadvantaged minority children, the long-term benefits of getting an education are not so clear,

    38、 according to experts.No one knows for sure how well cash and other big-ticket rewards work in education in the long run. But there are plenty of concerns that the kind of practice could have negative effects on kids. Virginia Shiller, a clinical psychologist, says that its worth experimenting with

    39、cash encouragements but that tying them to success on a test is not a worthwhile goal. “Id rather see rewards based on effort and responsibilitythings that will lead to success in life,” she says.Even if rewards dont lead to individual achievement on a test, they could have a meaningful effect in th

    40、e school. Charles McVean, a businessman and philanthropist(慈善家), started a tutoring program which pays higher-achieving students $10 an hour to tutor struggling classmates and divides them into teams. During the course of the year, students bond(团结) and compete. The team posting the highest math sco

    41、res wins the top cash prize of $100.McVean calls the combination of peer tutoring, competition, and cash encouragements a recipe for “nothing less than magic”.For its part, the Seminole County Public School System in Florida plans to continue its report card encouragement program through the rest of

    42、 the school year. The local McDonalds restaurants help the poor district by paying the $1,600 cost of printing the report card. Regina Klaers, the district spokeswoman, says most parents dont seem bothered by the Happy Meals rewards. “There are many ways we try to urge students to do well, and somet

    43、imes its through the stomach, and sometimes its the probability of students winning a car,” she says. “One size doesnt fit all.”1.According to the text, it is a common practice for schools to .A.offer free meals to students with high scoresB.tie students grades to material rewardsC.educate students

    44、to form a business senseD.cooperate with business to improve teaching2.According to the text, the long-term results of giving students cash as rewards in education are. A.negativeB.optimisticC.uncertainD.disappointing3.The tutoring program run by Charles McVean.A.hires some excellent teachers to tea

    45、ch struggling studentsB.has a meaningful effect in inspiring students enthusiasm on studyC.is a program combining tutoring, competition and future job offersD.rewards the students with the highest scores with the top cash prize of $1004.We can learn that in Seminole County.A.there are various ways t

    46、o inspire students to study hardB.many parents are not satisfied with the Happy Meals rewardsC.the local McDonalds restaurants provide the rewards for poor studentsD.people are searching for a good-for-all method to urge students to do well答案语篇解读为了激励学生努力学习并取得好成绩,学校和家长都在采取措施,其中一项措施就是物质奖励。这样做会带来什么样的结果

    47、呢?1.B细节理解题。由第一段第一句中的schools are urging kids to work harder by offering them obvious encouragements和倒数第二句Its been a common tradition in middle-class families to reward top grades with cash as a way to teach that success in school leads to success in life.可知,现在的学校普遍喜欢用物质奖励来鼓励学生好好学习,因此B项中提到的“将学生的成绩和物质奖

    48、励联系起来”符合文意。2.C推理判断题。由第二段第一句 No one knows for sure how well cash and other big-ticket rewards work in education in the long run.可知,就长期来看,人们对这种给予物质奖励以达到激励学生学习的方式对教育的影响还不能确切地了解。因此 uncertain 正确。negative 意为“消极的,负面的”,optimistic 意为“乐观的,积极的”,disappointing 意为“失望的”,均不符合文意。3.B细节理解题。由第三段倒数第三句During the course o

    49、f the year, students bond(团结) and compete.可知,通过 Charles McVean 的这个指导项目,学生们联系在了一起并且相互之间竞争着学习,因此在激励学生学习热情上有重要的影响。故B项正确。4.A推理判断题。根据最后一段第四句“There are many ways we try to urge students to do well.” 可知,在 Seminole County,有很多种激励学生努力学习的方式,故A项正确。Passage 5(2019浙江温州九校一联,A)From my kitchen windows, I watch colorf

    50、ul birds responding for black-oiled sunflower seeds, split peanuts, and cut grapes and apples on the ground. The scene is delightful and calming.About three years ago, I noticed a newcomer to this colorful and happy display. It was a baby chipmunk(花栗鼠), apparently on its own. Over that summer, I wat

    51、ched it grow. The brown and black stripes(条状)on its back darkened. The next summer, it was back, and I wondered whether it would trust me to feed it by hand or let me pet it. I decided to employ the tricks I used to persuade wild cats to come close for food: patience, a soft voice, slow moves and re

    52、petition. Before it would approach, Id put down its favorite foodsunflower seeds, bend over and keep very still. Id leave my open hand in place, unmoving. I continued doing this for a few weeks. Finally, late in that second summer, it did show more trust. One day as I offered a seed on my fingertips

    53、, it approached and carefully took the seed into its mouth. It never bit my fingers. I was elated that we had made a breakthrough of trust. After about two months of this routine, I went further. With one finger, I petted its back once, but it didnt move away. I then petted with two fingers. Again,

    54、it stayed put, eating seeds.Today, the chipmunk comes out of hiding when I call its name, and lets me pet its soft, silky body. Whenever I am doing this, I feel calmer. To my surprise, I also feel a sense of greater respect for nature and its creatures and the opportunity to observe, protect and sav

    55、e wildlife. Most of all, Ive saved the wonderful memories gathered during these glorious summer months in my Long Island garden.1.What did the writer do before the chipmunk trusted him enough to get closer?A.Petted its back.B.Offered it food.C.Called its name.D.Watched it play.2.What does the underl

    56、ined word “elated” in the second paragraph mean?A.disappointedB.excitedC.frightenedD.puzzled3.Which of the following can be the best title for the passage?A.A fury friend and a bond of trustB.A lovely animal and an adventureC.A stress reliever and a calm mindD.A newcomer and its protection答案语篇解读本文是一

    57、篇记叙文。文章讲述了作者耐心地和一只花栗鼠交往,赢得了它的信任的故事。1.B细节理解题。根据第二段的Before it would approach, Id put down its favorite foodsunflower seeds, bend over and keep very still.可知,作者赢得花栗鼠信任的方法就是给它食物。2.B词义猜测题。根据上下文可知,画线词所在句子的意思是:我很开心我们在信任上获得了突破。此处画线单词的意思应该是“很开心,很兴奋”。故B项合适。3.A主旨要义题。本文讲述的是作者和一只花栗鼠交往并取得其信任的故事。所以A项中fury friend和trust符合文章的主旨。其他选项都缺少文章的核心词。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021新高考英语主题版一轮复习讲义:主题1 生活 阅读强化 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383726.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1