分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020_2021学年高中英语Unit10MoneySectionⅢLesson2.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383952
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:48KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 高中英语 Unit10MoneySection Lesson2
    资源描述:

    1、课时作业(三)Unit 10MoneySection Lesson 2 & Lesson 3(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空/单句改错1Meanwhile,she_(appeal) to the whole society to respect cleaners labor,and to the government to improve their working and living conditions.答案:appeals2The teachers explanation clarifies the_(puzzle)problem.答案:puzzling3

    2、She has an_(annoy)habit of biting her fingernails.答案:annoying4The Chinese diet is considered to be the healthiest in the world,_(contain) a lot of fruits and vegetables.答案:containing5Nowadays more and more people have come to realize the importance of a_ (balance) diet to their health.答案:balanced6We

    3、 agreed_the price and it was a real bargain.答案:on7I hope the children behave_(they)答案:themselves8Moreover,sport has become an important form of entertainment,appeal to both men and women.答案:appealappealing9In the past ten years,we have made advance in the space technology.答案:advanceadvances10We shou

    4、ld respect the old and love the young,included our parents and teachers.答案:includedincluding.阅读理解AOn any given day,you can find most 10yearold boys throwing a ball around outside,riding their bikes,or playing video games.But Braden Baker is different.Braden is a hearing impaired (受损的) 5thgrader and

    5、has to wear hearing aids (助听器)Unluckily,Bradens dog Chewy found his hearing aids on the floor and destroyed them not once,but twiceand they had to be replaced.But at $3,500 to $6,000 a pair,Bradens carelessness was costly.Bradens mother Ashley sat Braden down and had a long talk about taking better

    6、care of his hearing aids,explaining just how much they cost.“I told him that he was lucky we could buy another pair and that some people couldnt afford a new pair,” Ashley said.Those words clearly stuck in Bradens mind,who realized that not every child who needed hearing aids could afford them.So re

    7、cently,the 10yearold took it upon himself to start a GoFundMe page to raise money for those who arent so lucky.Braden made a video to explain why he wanted to raise money.Ashley said,“We werent really sure how it would turn out.He began with a goal of $1,000.We woke up the next morning and found tha

    8、t it had raised $400.”This encouraged him to start making even more videos.Fastforward a few months and Bardens GoFundMe page has raised over $15,000,which Braden donated to the Oticon Hearing Foundation.And that money will be used to help other families buy hearing aids for their children.The proje

    9、ct has not only taught Braden the value of money,but according to his mom,“hes learned that if you put a small idea into action,amazing things can happen.”As for Bradens advice to those looking for ways to give back to others?“Dont give up! Any small idea can get really big.”语篇解读本文是记叙文。10岁的听障男孩发起筹资网

    10、页,帮助贫困听障儿童购买助听器。1Why did Braden change his hearing aids?AHe wanted a better pair of hearing aids.BThe old pairs were destroyed by his dog.CHis hearing problem became more serious.DHe lost the old pairs because of his carelessness.解析:细节理解题。由第二段中的Bradens dog Chewy found.they had to be replaced可知,Brade

    11、n的狗找到并弄坏了他的助听器。答案:B2What has led to Braden starting a GoFundMe page?AHis mothers words about the usefulness of hearing aids.BHis mothers encouragement for him to do good things.CHis wish to help poor children with hearing problems.DHis need to buy a new pair of hearing aids.解析:细节理解题。由第四段中的Bradens mi

    12、nd,who realized that.raise money for those who arent so lucky可知,Braden了解到有些听障儿童买不起助听器,因此他想筹资帮助这些孩子。答案:C3How did Braden and his mother feel when the page was started?AUncertain. BSatisfied.CHopeful. DUnexpected.解析:细节理解题。由第五段中的We werent really sure how it would turn out可知,一开始发起筹资网页时,Braden和妈妈都不确定结果会怎样

    13、。答案:A4What has Braden learned from working on the project?AOne should always use money smartly.BA small idea can make a big difference.CVideoing is a good way to reach people.DIts important to dream big and hold on to it.解析:细节理解题。由倒数第二段中的hes learned that if you.things can happen可知,Braden通过筹资学到一件事:将小

    14、小的想法付诸行动,会有很棒的结果出现。答案:BBThe average American family will spend somewhere around $637 on backtoschool supplies for each elementary school child this year and twice that for a high school student.Add to that the fact that both children and parents feel anxious about the transition (过渡) of going back t

    15、o school at the end of summer.For this,Jermaine Smith of Cleveland and four other barbers decided to cut the hair for about 40 kids and teens for free last Saturday.In fact,Smith has been giving back to the community in other ways long before this weekend.He cuts hair by day,but in the evenings,afte

    16、r bringing his daughter home from school,he goes to work as a police officer.“A lot of parents bring their kids to me for haircuts because Im a police officer.They trust me because they think that I teach kids to do the right things in the barber shop.I always tell young men that they always get to

    17、stay neat and attractive,and people tend to treat them with respect,” Smith says.“When you get your hair cut,you look good and feel good.”Maybe a service that would only cost $15 regularly seems like just a drop in the bucket,but child and teen psychologist Dr.Barbara Greenberg sees this as more tha

    18、n just a onetime free service.Other free haircut and school supply events have appeared unexpectedly all across the country this month,as organizers have recognized how much parents can use this extra help.Greenberg tells Yahoo,“One of the ways to make a transition easier is to make it fun and intro

    19、duce something new or unusual,so the whole idea of getting a haircut makes kids feel special and important.” The haircuts were just part of the Start School on the Right Foot event,which also handed out about 50 backpacks full of school supplies.语篇解读本文是一篇说明文,主要介绍Jermaine Smith等人通过免费为学生剪发和鼓励学生来减轻即将回校

    20、的学生及其家长的思想和经济负担。5What does the text tell about Jermaine Smith and other barbers?AThe way that they help children and parents.BThe fun that they find in returning to school.CThe advice that they offer on summer holidays.DThe view that they hold on preparing for a new term.解析:细节理解题。根据第一段中的“Jermaine Sm

    21、ith of Cleveland and four other barbers decided to cut the hair for about 40 kids and teens for free”及下文围绕haircut这一话题展开可知,本文主要讲述Jermaine Smith和其他理发师帮助学生及其父母的方式,故选A项。答案:A6Which of the following can best describe Jermaine Smith?AHonest and generous.BCreative and friendly.CGrateful and thoughtful.DReli

    22、able and responsible.解析:推理判断题。根据第二段中的“Smith has been giving back to the community”和第三段中的“A lot of parents bring their kids to me for haircuts because Im a police officer.They trust me because they think that I.”可推知,他是一个负责任和值得依赖的人,故选D项。答案:D7What does Jermaine Smith want young people to do?ALeave a go

    23、od impression on people.BForm a healthy lifestyle.CTreat people with respect.DGet along well with others.解析:细节理解题。根据第三段中的“I always tell young men that they always get to stay neat and attractive,and people tend to treat them with respect”可知,Jermaine Smith告诉年轻人要保持整洁和有吸引力,也就是给人留下好印象,故选A项。答案:A8What is

    24、Dr.Barbara Greenberg glad to see?APeople try to make kids feel special and important.BMore people take action to help kids in school.CPeople amuse the little kids in schools regularly.DMore parents are willing to work together.解析:细节理解题。根据第四段中的“Dr.Barbara Greenberg sees this as more than just a oneti

    25、me free service.Other free haircut and school supply events have appeared unexpectedly all across the country this month”可知,更多的人加入来提供帮助了,这应该是Jermaine Smith很高兴见到的。答案:B.七选五(2020湖南省永州市高一下学期期末)We all have times in our lives when we just have too many things to deal with._1_Well,thats crazy,because if yo

    26、u get ill then youre going to be able to do nothing.Here are some ideas to take care of yourself._2_Living with clutter(杂乱)and never being able to find what you need when you need it causes stress.Take time to develop a system and then use it.Instead of keeping all the things you need to do in your

    27、head,write them down on a piece of paper.Devote 30 minutes per day to personal development materials._3_And negative ones will disappear.If we want to be successful in work and life,we need to develop the habit of feeding our minds in a positive way.So take in good inspiring information.Say no to an

    28、ything that is not important to you.Give yourself permission to concentrate on whats important.Getting the unessential,tiresome responsibilities off your schedule will give you more time and space._4_Take 5minute minibreaks every hour._5_So no matter how efficiently you work,you should always let yo

    29、ur mind wander or end up spending time doing other things when you try to keep going hour after hour.Instead,break up each hour by getting up from your chair and walking outside to take a 5minute break.AGet organized.BWrite a daily gratitude list.CYou cant stay focused all the time.DFill your minds

    30、with positive thoughts.EBesides,it will reduce the pressure that you feel.FAs a result,we often forget to look after ourselves.GEating healthily is one of the most sensible things you can do for yourself.语篇解读这是一篇说明文。文章指出在我们的生活中,都有很多事情要处理的时候,而这带来的结果就是我们经常忘记要照顾好我们自己。文章就如何照顾自己提出了四点建议。1解析:根据上文We all hav

    31、e times in our lives when we just have too many things to deal with.可知在我们的生活中,都有很多事情要处理的时候。而这带来的结果就是,我们经常忘记要照顾好我们自己。故选F。答案:F2解析:根据后文Living with clutter(杂乱)and never being able to find what you need when you need it causes stress.可知生活杂乱,当你需要的时候却总是找不到你需要的东西,这会给你带来压力。可推测上文是建议要有条理有秩序。故选A。答案:A3解析:根据下文And

    32、 negative ones will disappear.可知让你的大脑充满积极的想法,消极的想法就会消失。故选D。答案:D4解析:根据上文Getting the unessential,tiresome responsibilities off your schedule will give you more time and space.可知把那些不必要的、烦人的事情从你的日程表上删除会给你更多的时间和空间。此外,它还会减轻你的压力。故选E。答案:E5解析:根据上文Take 5minute minibreaks every hour.每小时休息5分钟。是因为你不能一直都专注于一件事情,故选C。答案:C

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年高中英语Unit10MoneySectionⅢLesson2.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383952.html
    相关资源 更多
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1