2020_2021学年高中英语Unit2GrowingpainsSectionⅢ课时分层作业含解析牛津译林版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit2GrowingpainsSection 课时 分层 作业 解析 牛津 译林版 必修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六)语言知识练习固基础.单句语法填空1I am mixed up about these confusing(confuse)directions.2The police went through the whole building but didnt find anything valuable.3Do you have any difficulty in working(work) with others?4The student,along with his parents,has been asked(ask) for information on the book s
2、o far.5There is an increasing tendency(tend) for women to have children later in life.6His English was so limited(limit) that he couldnt even tell the foreign friend where he was from.7You should warn him of the importance of a balanced(balance) diet.8Teaching little kids is really a challenging(cha
3、llenge) task for me.9There lived(live) a great thinker in Greece once upon a time.10Its normal to feel(feel) nervous before an important exam.完成句子1铃响了,跑出来一个高个子男孩。There goes the bell and out rushes a tall boy.2学生们也许在理解这类句型上有困难。The students may have difficulty in understanding this type of sentence.3比
4、赛之后感到疲劳很正常。It is normal to feel tired after the game.4生命是有限的,但学问是无限的。Life is limited,but there is no limit to learning5我紧张时总爱唠叨。I tend to talk/have a tendency to talk too much when I am nervous.高考题型练习提能力.阅读理解ALast week my youngest son and I visited my father at his new home in Tucson,Arizona.He move
5、d there a few years ago,and I was eager to see his new place and meet his friends.My earliest memories of my father are of a tall,handsome,successful man devoted to his work and family but uncomfortable with his children.As a child I loved him,as a school girl and young adult I feared him and felt b
6、ad about him.He seemed unhappy with me unless I got straight As and unhappy with my boyfriends if their fathers were not as “successful” as he was.Whenever I went out with him on weekends,I used to struggle to think up things to say,feeling on guard.On the first day of my visit,we went out with one
7、of my fathers friends for lunch at an outdoor cafe.We walked along that afternoon,did some shopping,ate at the street table,and laughed over my sons funny facial expressions.Gone was my fathers critical(挑剔的)air and strict rules.Who was this person I knew as my father,who seemed so friendly and inter
8、esting to be around?What had held him back before?The next day my dad pulled out his childhood pictures and told me quite a few stories about his own childhood.Although our times together became easier over the years,I never felt closer to him at that moment.After so many years,Im at last seeing ano
9、ther side of my father.And in doing so,Im delighted with my new friend.My dad,in his new home in Arizona,is back to me from where he is.【语篇解读】文章讲述作者过去一直以为爸爸是个严厉、苛刻的人,和他相处时,总是感到惧怕和紧张,但是在到了Tucson,和爸爸接触之后才看到爸爸友善的一面。1Why did the author feel bad about her father as a young adult?AHe was silent most of th
10、e time.BHe was too proud of himself.CHe did not love his children.DHe expected too much of her.D细节理解题。根据文章第二段中的He seemed unhappy with me unless I got straight As and unhappy with my boyfriends if their fathers were not as “successful”as he was.可知,作者小时候感觉爸爸不好是因为爸爸对她要求很高。选D。2When the author went out w
11、ith her father on weekends,she would feel AnervousBsorryCexcited DsafeA推理判断题。根据第二段中Whenever I went out with him on weekends,I used to struggle to think up things to say,feeling on guard.可知每次和父亲一起外出度周末,她都非常紧张。on guard为固定短语,意为“警戒”。选A。3What does the author think of her father after her visit to Tucson?
12、AMore critical.BMore unhappy.CGentle and friendly.DStrict and hardworking.C推理判断题。根据文章第三段和第四段的描述可知,作者的爸爸其实也很温和、友善。从第三段结尾的几个反问句可以知道。第四段中作者感到和爸爸成了朋友。选C。4The best title of this passage probably is AOur good timesBMy father is back to meCMy childhoodDMy earliest memoriesB推理判断题。文中的new friend指的是作者的爸爸。作者以前一
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384012.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
