2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 SCIENCE AND SCIENTISTS Section Ⅲ Using Language检测(含解析)新人教版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT SCIENCE AND SCIENTISTS Section Using Language检测含解析新人教版选择性必修第二册 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、Using Language.阅读理解AThe idea that you can use humor, laughter, and play to make you healthier probably seems too simple to be true. However, it is really true and simple. The sense of humor, laughter and play plays an important part in keeping you healthy.Treat the blues with a sense of humor, which
2、 is closely tied to laughter. Laughter is infectious. Have you ever heard a big laugh of a young child and been able to keep yourself from smiling? When laughter is shared between people, it makes them closer to each other and increases their happiness. Smiling is the beginning of laughter and a smi
3、le is also just as infectious as laughter is. You can experience something by smiling at everyone around you, and you will feel happier just by sharing a smile, even with a stranger.Play is an important part of making sure that we stay healthy. We are often encouraged to make sure our children play,
4、 and are told of the benefits of being out playing. However, what we often forget is that it is just as important for old people to make play be part of their life as its for children. Physical play is important for the old and it certainly helps prevent illness. While the studies are still in the e
5、arly stages, the studies that have been done have shown that physical play certainly plays a part in preventing cognitive (认知的) falling.Anyway, adding humor, laughter and play to our life will influence us mentally, physically and socially and bring us many advantages. So we should make full use of
6、humor, laughter and play to make our life more active, more interesting and happier.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了幽默、大笑和玩耍给人们的健康带来的好处。1What does the underlined word “infectious” in Paragraph 2 probably mean?APlaying an important role.BKeeping people in high spirits.CQuickly influencing other people.DPreventi
7、ng illness from spreading.解析:选C词义猜测题。根据第二段中的When laughter is shared between people, it makes them closer to each other and increases their happiness.可知,当人们分享笑容时,人们的关系更亲密,人们也会更加快乐。故infectious在此处意为“迅速影响其他人”。2What can laughter increase according to the author?ACognitive ability.BGood relationships.CA s
8、ense of humor. DHappiness and trust.解析:选B推理判断题。根据第二段内容可知,在作者看来大笑能使人们之间的关系更亲密。3What does the author think the old should do?AThey should have a good rest.BThey should play like children.CThey should prevent cognitive falling.DThey should take part in physical play.解析:选D推理判断题。根据第三段中的Physical play is i
9、mportant for the old and it certainly helps prevent illness.可知,作者认为老年人应该参加体育活动。4Which of the following would be the best title for the text?AHumor, Laughter and Play for HealthBAlways Keep Our Body HealthyCHave an Active and Happy LifeDLet Our Body and Mind Relax解析:选A标题归纳题。根据全文尤其是最后一段的内容可知,这篇文章的主旨是幽
10、默、大笑和玩耍有利于健康。BDo you have imagination? Do you like to solve problems? Can you? If so, you could be the next great inventor. “But Im just a kid,” you might say! Dont worry about a little thing like age. For example, one famous inventor Benjamin Franklin got his start when he was only 12.At that young
11、 age, he created paddles for his hands to help him swim faster. Finally his creation led to what we know is called flippers!So you dont have to be an adult to be an inventor. One thing you do need, though, is something that kids have plenty of: curiosity and imagination. Kids are known for looking a
12、t things in new and unique ways.So what should you do if you have a great idea for an invention? Talk to a friend or family member about it. Listen to others advice about your idea. Then ask them to help you create a working model called a prototype (原型) of your idea.Once you have a prototype, you c
13、an test it. Sometimes your idea turns out to be not as great as you thought. At other times, though, you realise it is a good idea and your prototype can help you figure out how to make it even better.If your idea is really a good one, an adult can help you contact companies that might be interested
14、 in it. You will also want an adults help to get a patent (专利权) for your idea, so that it is protected and cant be stolen by someone else. If you need some inspiration, consider these kids and their inventions:Jeanie Low invented the Kiddie Stool when she was just 11.Its a folding stool that fits un
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384573.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
1103一年级【语文(统编)】《和大人一起读》-2PPT课件.pptx
