分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年新教材高中英语 Unit 2 Let’s talk teens Section Ⅲ Integrated skills检测(含解析)译林版必修第一册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:384677
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:30.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 Unit Lets talk teens Section Integrated skills检测含解析译林版必修第一
    资源描述:

    1、Integrated skills.阅读理解AAs you grow rapidly through your teenage years, you will experience a lot of changes. The changes may seem difficult and they may seem to happen quickly. Dont panic! You will deal successfully with them! You are a young adult now!With more responsibility, you will find more fr

    2、eedom to make your own choices. This is a time to be well informed about your choices so that you can make healthy balanced decisions that will help shape your future. You may already know your career path or you may have no idea at all what you want to do. Both situations are fine! Work hard and th

    3、e right opportunity will present itself to you.Young adulthood means greater freedom and more choices. You will probably want to be independent. But try not to shut your family out of your life. You should learn to think of others even though you are old enough to look after yourself. Your family ha

    4、ve been with you since you came into this world.It is also perfectly natural in this time for you to spend more time with your friends than your family. Choose your friends wisely. A true friend will stand by you no matter what happens. This period is part of the life cycle. There are some people wh

    5、o will be with you throughout lifes journey and there will be some people with whom you part and go separate ways. Leaving school can be hard. The reality is that you may not ever see all of your classmates again.You are a young adult. It is your life. No one can live it for you. The choices that yo

    6、u make from now on will be your choices. So making the right choices will be important to you. Life is for living. Enjoy your life wisely! 语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要讲孩子在成长的过程中都需要经历的过程:要学会承担责任,要学会独立,要学会自己做出正确的选择。1As far as the author is concerned, teenage years are .Aa period of complete freedomBtoo hard for

    7、 young people to get throughCan important time for the young to make the right choicesDa very important period for young students to leave their parents解析:选C细节理解题。根据第二段第二句This is a time to be well informed about your choices so that you can make healthy balanced decisions that will help shape your f

    8、uture.可知,对于青少年来说,在此时期做出正确的选择是至关重要的。2Who is the passage mainly intended for?ATeenagers.BTeachers.CYoung parents. DAdults.解析:选A推理判断题。根据本文关键词teenage years可知,作者写这篇文章就是解决青少年时期如何做才正确的问题,所以主要是写给青少年看的。3Which is the best title for this passage?AThe Choices in LifeBThe Key to SuccessCSay Goodbye to the PastDB

    9、ecoming a Young Adult解析:选D标题归纳题。根据第一段最后两句You will deal successfully with them! You are a young adult now!可知,本文的主要内容就是成长起来,独立解决问题,所以成为一名年轻的成年人,承担起成年人的责任。故选D。BScientists have made great discoveries.But how have they influenced our personal lives?Do kids in your classroom even know when Einstein lived?

    10、You may be wondering:but why is it important to teach kids about modernday scientists?First,stories of scientists can encourage kids.Chris Hadfield is a Canadian who went to space, and hes a real guitarplaying person.He makes singing videos on YouTube! His story can make kids think scientists are al

    11、so common people.Hearing scientists stories makes kids think “I can do that too!”But not only that, the stories of famous scientists can encourage kids to never give up.Bill Nye was always refused when trying to be an astronaut.But today, hes made a lot of successes in his role as a popular science

    12、educator and engineer.Besides, its no secret that scientific discoveries require trying, and trying again.Another way some scientists can encourage kids is through their diversity (多样性)Neil deGrasse Tyson, for example, is an AfricanAmerican, which is not common in his field.Such stories can make kid

    13、s think anyone can be a scientist.Its important to know that scientists dont need to be “gifted” or “good” at school.Often we consider a scientist as being an extremely smart kid at school.That doesnt have to be true.They just need to have a great interest in science.Telling students stories of scie

    14、ntists can encourage them to show interest in science.As long as theyre interested, they are likely to become a scientist in the future.Modern scientists teach kids that knowledge builds upon the foundation (基础) others have laid.This is important no one can do it alone.Scientists stories can encoura

    15、ge todays young scientists to keep trying.Theyll be encouraged not to give up on the dream of making discoveries.Even if they havent made important discoveries, their research may help the following scientists.语篇解读:本文是一篇议论文。作者认为,老师应该给学生讲科学家的故事来激励他们。4What can Chris Hadfields story tell students?AScie

    16、ntists are interested in different things.BStudents should have a hobby of their own.CScientists can be ordinary like people around us.DStudents should consider scientists as their models.解析:选C细节理解题。根据第二段中的His story can make kids think scientists are also common people.可知,科学家也可能和我们身边的人一样。5Which of t

    17、he following would the author agree with?AAfricanAmericans are more likely to become scientists.BScientists are not necessarily very smart at school.CNot all scientists really show interest in science.DScientists are usually good at their schooling.解析:选B细节理解题。根据第五段中的Its important to know that scient

    18、ists dont need to be “gifted” or “good” at school.Often we consider a scientist as being an extremely smart kid at school.That doesnt have to be true.可知,作者认为成为科学家未必需要在学业上极其聪明。6The last paragraph shows us that .Ascientists should help each otherBa scientist should never give up tryingCmaking discover

    19、ies is necessary for scientistsDnew scientific discoveries may be based on others findings解析:选D细节理解题。根据最后一段中的Modern scientists teach kids that knowledge builds upon the foundation (基础) others have laid.及Even if they havent made important discoveries, their research may help the following scientists.

    20、可知,新的科学发现可能建立在已有的科学发现上。7What is the text mainly about?AWhy scientists are important to us.BWhy scientists can encourage students.CWhy students love stories of scientists.DWhy students should be taught about scientists.解析:选D主旨大意题。根据文章内容可知,本文主要讲述了为什么要给学生讲科学家的故事。.阅读七选五I was giving my 5yearold daughter

    21、a bath one night when she looked out of the window at our fence and announced, “You know, Mamma, sometimes looking at trees helps you to think.” 1 What a deep observation from a little child.“You are right,” I encouraged.“What are you thinking about?”Lately, there have been a lot of changes going on

    22、 in my life at work.Business has been hard and I have been doing a lot of consulting for customers who havent been able to afford help. 2 I have a need and desire to help, but I often say “Yes” when my wallet should be saying “No!”The last few years have been such a struggle for so many of my custom

    23、ers from so many walks of life. 3 Worse yet, I always have a voice in the back of my head that says if I dont relax or learn a better way to deal with stress, cancer might come near!So when my daughter said that sentence, I promised to spend more time in nature. 4 It is so grounding and so healing.I

    24、 have traded a few gym days for hikes in the hills above my house. 5 I am always more clearheaded after that.So I plan on spending some time this summer in southern California, enjoying thinking at the base of an old, wise tree with my daughter of course.AI struggle with this.BWhat she said is so tr

    25、ue.CMy health is on the downside.DI decided to stop the busy life.EI just sat in surprise and silence.FI have trouble sleeping, sometimes.GHave you ever sat in a park and stared at a tree?语篇解读:本文是一篇夹叙夹议文。文章主要讲述作者通过女儿的话得到反思,认为多接触自然能够使头脑变得更清晰和敏捷。1选E根据下文What a deep observation from a little child.可以推断,

    26、作者对自己女儿说出这样的话感到惊讶。E选项I just sat in surprise and silence.符合文意,故选E。2选A根据下文I have a need and desire to help, but I often say “Yes” when my wallet should be saying “No!”可以看出,作者对于帮助这件事是非常纠结的,A选项I struggle with this.符合文意,故选A。3选F根据下文Worse yet, I always have a voice in the back of my head that says if I don

    27、t relax or learn a better way to deal with stress, cancer might come near!可知,压力给我带来了身体上的困扰。F选项I have trouble sleeping, sometimes.符合文意,故选F。4选B根据上文So when my daughter said that sentence, I promised to spend more time in nature.可推断,作者在表明她女儿说的话是正确的。B选项What she said is so true.符合文意,故选B。5选G根据前文作者女儿说的You k

    28、now, Mamma, sometimes looking at trees helps you to think.再根据下文I am always more clearheaded after that.可推断,G选项Have you ever sat in a park and stared at a tree?符合文意,故选G。.应用文写作假定你是李华,你的姑姑来信说和自己的孩子们关系紧张,请根据上面的提示给你姑姑写一封信,建议她和自己的孩子和谐相处。注意:1.词数80左右(开头和结尾已给出,不计入总词数);2可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Aunt, Yours, Li Hua

    29、参考范文:Dear Aunt, Im sorry to hear that youre not getting on well with your children. Here is my advice.As an adult, its necessary to control your anger when your child doesnt see eye to eye with you on most things. The teenagers and the adults should do something to reduce the family tension rather t

    30、han argue with each other. As a parent, you should try to understand your children under great stress and be concerned about their mental health. Your children are unique and they have a thirst for independence, so you shouldnt often press them to do something. Dont try to design your childrens future and try to keep peace and it is likely that you and your children become good friends.Yours,Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 Unit 2 Let’s talk teens Section Ⅲ Integrated skills检测(含解析)译林版必修第一册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384677.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1