2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Section Ⅰ夯基提能作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT NATURAL DISASTERS Section 夯基提能作业含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 夯基提能 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 4Section 一、语言基础训练单词拼写1People began to wonder how long the _disaster_ (灾难) would last. 2More than seven million people have been affected by _drought_ (旱灾). 3The firemen _rescued_ (营救) three women from the burning house. 4Great _damage_ (损失) has been caused by the tornado which struck the area l
2、ast week. 5In the 16th century, after the arrival of Europeans, the native people _suffered_ (遭受) greatly. 6They can _destroy_ (摧毁) houses, but leave the furniture inside exactly where it was. 7The south of the country was worst _affected_ (影响) by the drought. 8In the rain people were _sheltering_ (
3、躲避) in the doorways of shops. 9It _shocked_ (震惊) me to see how my neighbours treated their children. 10How to use _electricity_ (电) safely has become general knowledge in our village. 单句语法填空1Several cars were _damaged_ (damage) in the crash. 2It didnt take long before the building was _destroyed_ (d
4、estroy). 3As I was much _affected_ (affect) by the story of Cong Fei,I am also determined to be a volunteer worker. 4He was shocked _at/by_ her smoking. 5We must hold on until people come to our rescue if we _are trapped_ (trap) in an earthquake. 6After the divorce,she buried herself _in_ her work.
5、7People should spare no effort _to protect_ (protect) the environment. 8Hes suffering _from_ a bad cold. 9Eliza remembers everything exactly as if it _happened_ (happen) yesterday. 10After the earthquake,the beautiful city was _in_ ruins. 选词填空think of,as if,look up,as usual,suffer from,in ruins,set
6、up,dig out,in shock,go through1Lets _think of_ some questions about life. 2They _have set up_ schools, factories and hospitals in this poor area. 3We all know that we cant live _as usual_ without good health. 4If you cant keep healthy, you will often _suffer from_ your weak body. 5She _went through_
7、 many things and suffered a lot at an early age. 6After the big fire, the main building of the church was _in ruins_ . 7He suddenly rushed out, leaving all the people in the room _in shock_ . 8I often _look up_ the new words while I read and I cant understand the sentence. 9The press watchdogs (狗仔队)
8、 spare no effort to _dig out_ the secrets of those famous people. 10He talks with a stranger _as if_ they were good friends. 二、培优提升训练阅读理解Earthquakes are something that people fear. There are some places that have few or no earthquakes. Most places in the world,however,have them regularly. Countries
9、that have a lot of earthquakes are usually quite mountainous (多山的). The most talked about earthquake in the United States was in San Francisco in 1906Over 700 people died in it. The strongest one in North America was in 1964It happened in Alaska. Strong earthquakes are not always the ones that kill
10、the most people. In 1755,one of the strongest earthquakes ever recorded was felt in Portugal. Around 2,000 people died. In 1923,the Great Kant Earthquake happened in Japan. A hundred and forty thousand people died. Most of them died in fires which followed the earthquake. One of the worst earthquake
11、s hit China in 1976It killed a large number of people. The worst earthquake ever reported was also in China,in which about 400,000 people were killed or injured. This earthquake happened in 1556Earthquakes worry people a lot. The reason is that we often do not know when they are coming. People can n
12、ot prepare for them. 文章大意:本文是一篇说明文。文章介绍了世界上几次强烈的大地震所造成的严重危害,并对其原因进行了阐述。1We can infer from the passage that _C_ . Apeople are not afraid of earthquakesBonly strong earthquakes kill a large number of peopleCa large number of earthquakes often happen next to mountainsDearthquakes happen only in a few p
13、laces along the coast解析:细节理解题。根据文章第一句“Earthquakes are something that people fear. (人们害怕地震)”,可知A项错误,排除A;从文章对有关地震所致伤亡情况的叙述来看,并不只是强地震才会导致伤亡惨重,B项错误,排除B;根据第一段最后一句“Countries that have a lot of earthquakes are usually quite mountainous (多山的). ”可知地震多发生在多山的国家。故选C。2How many people died in the earthquake which
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384941.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
