2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 5 WORKING THE LAND 15课时分层作业(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT WORKING THE LAND 15课时分层作业含解析新人教版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 15 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、UNIT 5 WORKING THE LAND课时分层作业(十五).阅读理解AIts not every day that United States history mixes with microbes (微生物)in the soil.But when the grassland on the National Mall in Washington, DC.was replaced, it offered scientists the opportunity to study changes in the soil beneath.The work focused on the bact
2、eria present in the soil.To the researchers surprise, the communities of microbes did not change a lot before and after the replacement.These communities in the soil are known as the soil microbiome(微生物群).“My lab is interested in how microbes can move around in the environment, and how they change a
3、nd adapt as a result of this movement,” explains Jo Anne Crouch,the lead author of the study.“We thought that the new imported turf(草皮)from New Jersey would introduce different communities of bacteria to the National Mall.However, we found that they werent significantly different.”Crouchs work focus
4、ed on turf grass, defined as a large area of green grass.It is made up of the grass,its roots, and the soil and microbes found with them.Think of the soil microbiome as similar to the collection of microbes found in the human body.When the microbes are out of balance, it can make someone sick.Crouch
5、 says its the same for the soil microbiome.Many of the worst diseases in crops or other environments are linked with changes in the soil microbiome.Additionally, Crouch says that even though the changes between the soils were small, scientists are also starting to appreciate that sometimes a really
6、important microbe is a rare one.This means it would be hard to observe but could greatly affect how the groups function as a whole.“Agricultural areas and other natural spaces are highly and easily hurt by negative changes,” she says.“Microbiomes offer an almost entirely new opportunity to influence
7、 interactions among plants and microbes to improve plant productivity and health.”语篇解读本文主要介绍对微生物群落的研究,该研究对农业是有益的。1Why did the researchers feel surprised when they focused on the bacteria in the soil?AMore bacteria appeared in the soil.BMicrobes were replaced obviously.CSoil microbiome almost remaine
8、d stable.DThe soil microbiomes damaged the environment.C细节理解题。根据第二段中的“To the researchers surprise,the communities of microbes did not change a lot before and after the replacement.”可知,让研究者惊讶的是土壤微生物群落变化不大,C项与该意思相符。2By studying the turf grass, what did Crouch and her team find?AMicrobes grew faster in
9、 their own community.BSoil microbiomes were different in different places.CTurf grass adapted to the environment nearby very soon.DSimilar communities of bacteria were brought by turf grass.D细节理解题。根据第三段第二、三两句可知,通过研究草坪草,克劳奇和她的团队发现草坪草带来了类似的细菌群落。3Why did the author mention the microbes in the human bod
10、y?ATo indicate the two play a similar role.BTo prove they are both the causes of diseases.CTo examine the environments people live in.DTo analyze the changes of human microbes.A推理判断题。根据第五段第一句“Think of the soil microbiome as similar to the collection of microbes found in the human body.”可知,作者提到人体内的微生
11、物是为了表示,它们两者起了相似的作用。4What does Crouch mean in the last paragraph?AMicrobes are still as hard to observe as before.BStudies on microbiomes can be beneficial to agriculture.CScientists are still puzzled about the effect of microbiomes.DToo many microbiomes in the soil mean no harm to plants.B推理判断题。根据文章
12、的最后一句提到“微生物群落提供了一个几乎全新的机会来影响植物和微生物之间的相互作用,以提高植物的产量和健康。”由此可知,微生物群落的研究对农业是有益的。BI left England for Sydney in September.It was a career move for my husband, and our 20yearold daughter was feeling adventurous and decided to come, too.However,just before leaving England,my 79yearold mother suffered a stro
13、ke (中风).Being strong and independent, she continues to live at home with the help of social services.But she couldnt look after the garden.I thought how wonderful it would be if there was an organisation offering volunteer help.Friends asked me what I planned to do in Australia, and I told them I wo
14、uld be looking for a volunteer position with a gardening charitable organisation.Imagine my surprise when I found just the organisation I had been looking forEasy Care Gardening(ECG)!There are several reasons why I volunteer for ECG.Firstly,as a newcomer to Australia I meet many great people who,lik
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385059.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
