2021-2022学年新教材高中英语 课时作业2 UNIT 1 FESTIVALS AND CELEBRATIONS(含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业2 UNIT FESTIVALS AND CELEBRATIONS含解析新人教版必修第三册 2021 2
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二).单句语法填空1Do you know anything about the accident happening(happen) in the village yesterday?2The tree there,measuring(measure) over 80 metres was planted 1,000 years ago.3The old mans job is looking(look) after his grandson after he retired from work.4Alice,would you like to see a movie with
2、 us tonight?Sorry,but I dont fancy going(go) out today.5It is known to all my classmates that our English teacher speaks English fluently as if she were(be) a native speaker.6When I am reading a book,absolutely(absolute) nothing can get my attention.7The Chinese farmers are very pleased(please) with
3、 the governments agricultural policy.8The lights went off in several villages because of the storm yesterday.9The classroom was silent,except for the scratching(擦出刺耳声) of pens on paper.10Traditionally,college students hold a graduation ceremony to encourage themselves before they set off on their li
4、fe journey.阅读理解The idea that you can use humor,laughter,and play to make you healthier probably seems too simple to be true.However,it is really true and simple.The sense of humor,laughter and play plays an important part in keeping you healthy.Treat the blues with a sense of humor,which is closely
5、tied to laughter.Laughter is infectiousHave you ever heard a big laugh of a young child and been able to keep yourself from smiling? When laughter is shared between people,it makes them closer to each other and increases their happiness.Smiling is the beginning of laughter and a smile is also just a
6、s infectious as laughter is.You can experience something by smiling at everyone around you,and you will feel happier just by sharing a smile,even with a stranger.Play is an important part of making sure that we stay healthy.We are often encouraged to make sure our children play,and are told of the b
7、enefits of being out playing.However,what we often forget is that it is just as important for old people to make play be part of their life as its for children.Physical play is important for the old and it certainly helps prevent illness.While the studies are still in the early stages,the studies th
8、at have been done have shown that physical play certainly plays a part in preventing cognitive(认知的) falling.Anyway,adding humor,laughter,and play to our life will influence us mentally,physically and socially and bring us many advantages.So we should make full use of humor,laughter and play to make
9、our life more active,more interesting and happier.【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了幽默、大笑和玩耍给人们的健康带来的好处。1What does the underlined word “infectious” in Paragraph 2 probably mean?APlaying an important role.BKeeping people in high spirits.CQuickly influencing other people.DPreventing illness from spreading.C词义猜测题。根据
10、第二段第四句“When laughter is shared between people,it makes them closer to each other and increases their happiness”可知,当人们分享笑容时,人们的关系更亲密,人们也会更加快乐。故infectious在此处意思为迅速影响其他人。2What can laughter increase according to the author?ACognitive ability.BGood relationships.CA sense of humor.DHappiness and trust.B推理判
11、断题。根据第二段中的“When laughter is shared between people,it makes them closer to each other and increases their happiness.and you will feel happier just by sharing a smile,even with a stranger”可知,在作者看来大笑能使人们之间的关系更亲密。3What does the author think the old should do?AThey should have a good rest.BThey should pl
12、ay like children.CThey should prevent cognitive falling.DThey should take part in physical play.D推理判断题。根据第三段中的“However,what we often forget is that it is just as important for old people to make play be part of their life as its for children.Physical play is important for the old and it certainly he
13、lps prevent illness”可知,作者认为老年人应该参与身体活动。4Which of the following would be the best title for the text?AHumor,Laughter and Play for HealthBAlways Keep Our Body HealthyCHave an Active and Happy LifeDLet Our Body and Mind RelaxA标题判断题。根据最后一段“Anyway,adding humor,laughter,and play to our life will influence
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385434.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
