2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价十 Unit 4 Meeting the muse Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价十 Unit Meeting the muse Starting out 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Meeting the museStarting out & Understanding ideas. 单句语法填空1. This shift alone will lead to the creation (create) of 350 new jobs all in Michigan. 2. As the number of people diagnosed with the new coronavirus declines, the mood of the folks (folk) in our country grows more and more relaxed. 3.
2、 Their role is to expose students to learning about different religions in an objective (object)way. 4. As a teacher, he earned the respect and admiration (admire)of his students. 5. This story has been passed down from generation to generation. 6. The club is supported by a combination(combine)of p
3、eople from all social classes. 7. Im looking forward to a long and successful(success) partnership with him. 8. Zhong Nanshan is one of the most influential(influence) figures in the medical field. 9. For Western designers, China and its rich culture have long been an inspiration (inspire) for Weste
4、rn creative. 10. After winning a national competition(compete), she has been known as the “Peacock Princess”. . 选词填空bring out, turn to, be composed of, have a bad influence on, set. . . in motion, come to life, be grateful to1. Her sharp, aggressive tone set in motion the events that led to her down
5、fall. 2. Surround yourself with people who love and respect you. Choose to be with the people who bring out the best in you. 3. When spring comes, all the plants come to life. 4. Now some traffic stars have a bad influence on he teenagers. 5. We should be grateful to the people who have helped us. 6
6、. In the dark street, there was no one I could turn to for help. 7. The panel of experts is composed of 11 people, including Zhong Nanshan. . 完成句子1. The boy whose father is a teacher is a new classmate of mine. 他的父亲是老师的那个男孩是我的新同学。(whose)2. She thought that the programme would give her a chance to le
7、arn. 她认为这个节目会给她一个学习的机会。(chance)3. You have to go far away from it so as to get out of danger. 你必须远离它以便脱离危险。(不定式)4. It never occurred to me that you could succeed in convincing him to change his mind. 我从未想到你能成功地说服他改变主意。(succeed in)5. Id like to express my thanks to everyone who has played a part in s
8、aving the injured. 我想对每一个为抢救伤员做出贡献的人表示感谢。 (express. . . to). 阅读理解A(2021攀枝花高二检测)The worlds first “Sky Pool” has been uncoated and itll give anyone a touch of dizziness, unless he or she is not bothered by heights. Situated in the capitals new riverside district beside Battersea Power Station, the gla
9、ss pool, hanging 10 storeys, or 110 feet up as a bridge between two apartment buildings, is 25 meters long, 5 meters wide and 3 meters deep with a water depth of 1. 2 meters. Swimmers will be able to look down 35 meters to the street below as they take a dip, with only 20 cm of glass between them an
10、d the outside world. Its even got a bar, folding chairs and an orange garden. The pool will be part of Embassy Gardens at Nine Elms, a huge 15 billion building project beside the new American Embassy in south-west London. The project is creating thousands of apartments, the smallest of which are exp
11、ected to cost nearly $1 million, and the pool will only be open to the apartments owners. Embassy Gardens takes design inspiration (灵感) from the Meatpacking District of New York with floor to ceiling windows and brick frontages. The Sky Pools transparent structure is the result of important developm
12、ent in technologies over the past ten years. The experience of the pool will be truly unique (独特的) and it will feel like floating through the air in central London. Those people lucky enough to swim there will have a perfect view of the Palace of Westminster and the London Eye. It will be a selling
13、point for developers when the second stage of the development is released (投放) to market. 【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍Sky Pool, 世界上第一个“空中泳池”已经没有了涂层它会让任何人感到头晕, 除非他或她不介意高度。1. Who can swim in the Sky Pool? A. Tourists to London. B. Anyone at Nine Elms. C. People living in Embassy Gardens. D. Those who arent terr
14、ified of heights. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段The pool will be part of Embassy Gardens at Nine Elms, . . . The project is creating thousands of apartments, . . . and the pool will only be open to the apartments owners. 可知, “空中泳池”只对Embassy Gardens 的居民开放。故选C。2. People lucky enough to swim in the Sky Pool can do
15、 the following EXCEPT _. A. floating through the airB. sitting in the gardenC. enjoying the sceneryD. drinking with friends【解析】选A。细节理解题。根据第二段可知, 游泳的人可以在酒吧和朋友喝酒、欣赏伦敦的景色以及坐在orange garden休闲, 但不会“漂浮在空中”。故选A。3. Which of the following statements is TRUE? A. The pool lies in the centre of London. B. The po
16、ol is 25 meters above the ground. C. The pool was at the top of an apartment building. D. The pool is helpful for selling apartments in Embassy Gardens. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段The project is creating thousands of apartments, the smallest of which are expected to cost nearly $1 million, and the pool will
17、only be open to the apartments owners. 可知, 该游泳池只对住户开放, 对该泳池的兴趣有可能帮助房地产开发商卖房。故选D。4. We can infer from the text that _. A. the sky pool will be part of a building projectB. the apartments in Embassy Gardens are quite expensiveC. Embassy Gardens lies in Londons new riverside districtD. Embassy Gardens
18、looks exactly like the Meatpacking District【解析】选B。推理判断题。根据第三段the smallest of which are expected to cost nearly $1 million可知, 这里的房子是很贵的。故选B。B(2021烟台高二检测)The amount of rubbish that piles on our shore lines is hugely worrying and a growing problem for the planet. It seems like no matter how remote you
19、hike and how high you climb, theres always a dropped plastic container there waiting for you. Mariah Reading, an American artist, spends the majority of her time outdoors looking for inspiration for her art, based in nature and our natural surroundings. On noticing the amount of waste filling her na
20、tural areas, she decided she had to reflect it in her works. For her latest project, Mariah is looking at both the problem of wasteful littering and the way that art itself can be wasteful in materials, taking the dropped items that fill her natural spaces and painting them to reflect the place in w
21、hich they were left. Applying paint to create her masterpieces, Mariah has collected trash (垃圾) from different mountains and parks. “Ive been considering my relationship with art and the large amount of waste it can produce, ” says Mariah. “I wanted to find ways I can confirm art and its important p
22、urpose by working with recycled materials found in landscape environments. ”“Since the 100th anniversary of the National Park Service, Ive especially appreciated and been inspired by the natural beauty the parks offer, and found how easily we can take these precious places for granted. I seek to gat
23、her as much trash as possible, sculpt it into a canvas (画布), and paint the scene where the trash originated onto the trash itself, ” says Mariah. As well as through this project, Mariah has explored nature in her art in various different ways and through exhibitions. Mariahs work might not solve the
24、 litter problem, but its just another way that we can get people talking about the problem and the ways we can prevent it from growing any larger. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章主要讲了Mariah Reading, 一位美国艺术家, 在最新的作品中, 以垃圾为绘画题材, 进行艺术创作, 旨在唤醒人们的环保意识。5. What gave Mariah the idea of the latest project? A. The beauty of
25、nearby scenery. B. The rubbish-covered surroundings. C. The potential security risks of beaches. D. The high energy consumption of her artworks. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段Mariah Reading, an American artist, spends the majority of her time outdoors looking for inspiration for her art, based in nature and our
26、 natural surroundings. On noticing the amount of waste filling her natural areas, she decided she had to reflect it in her works. 可知, 被垃圾覆盖的环境让Mariah产生了这个最新作品的灵感。故选B。6. Whats the important purpose of Mariahs art? A. To keep people from wasting natural resources. B. To remind people of the litter pro
27、blem. C. To encourage people to explore parks. D. To make full use of rubbish. 【解析】选B。推理判断题。根据最后一段Mariahs work might not solve the litter problem, but its just another way that we can get people talking about the problem and the ways we can prevent it from growing any larger. 可知, Mariah的艺术的重要目的是提醒人们
28、垃圾的问题。故选B。7. What is special about Mariahs new artworks? A. They are made of oceanic rubbish. B. They appear in the form of sculpture. C. They reflect the trash places on trash itself. D. Theyre designed to inspire peoples love for painting. 【解析】选C。细节理解题。根据第五段 I seek to gather as much trash as possi
29、ble, sculpt it into a canvas, and paint the scene where the trash originated onto the trash itself, ” says Mariah. 可知, Mariah的新作品的特别之处在于它们把垃圾的位置反映在垃圾本身上。故选C。8. What can be the best title for the text? A. The Growing Problem of RubbishB. Mariah Reading: a Sociable ArtistC. An Artist Turns Waste into
30、Amazing WorksD. Celebrate the 100th Anniversary of the National Park Service【解析】选C。主旨大意题。第二段第二句是全文的主题句, 结合全文内容, 可知这篇文章主要讲了Mariah Reading, 一位美国艺术家, 在最新的作品中, 她收集了尽可能多的垃圾, 雕刻成一张画布, 然后在垃圾本身上画出垃圾产生的场景, 旨在唤醒人们的环保意识。所以这篇文章最好的题目是“艺术家把废物变成令人惊叹的作品”。故选C。. 阅读填句(2021哈尔滨高二检测)Reducing class size has traditionally
31、been seen as an important way to improve a students educational experience. Many often believe that smaller classes would permit teachers to give more personal attention to their students. 1. But one recent study suggests theres not much research-based evidence to support this idea. The research was
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385705.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
