2021-2022学年新教材高中英语 课时练习十二 Unit 4 Developing ideas(含解析)外研版选择性必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时练习十二 Unit Developing ideas含解析外研版选择性必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 练习 十二 ideas
- 资源描述:
-
1、Unit 4Developing ideas. 单词拼写1. The Story of My Life by Helen Keller is the most influential(有影响力的)book in my life. 2. The goal is to prepare the children to return to their families and civilian(平民的) life. 3. The state of Liberia was formed a century and a half ago by freed slaves(奴隶) from the Unite
2、d States. 4. If you conceive(构想) a plan or idea, you think of it and work out how it can be done. 5. He has dedicated(致力于) himself to his teaching since he graduated from the college. 6. I will fill my heart with the silence and endure(忍受) it. 7. Without the communists (共产主义者)in France, the resistan
3、ce might not have succeeded in World War . 8. Learn to hallow(使神圣)whatever ground we happen to stand on or land on. 9. His bad manners detract(破坏, 损害) from his good character. 10. The cake is big enough to be divided into sixteen portions(部分). . 完成句子1. Day after day she waited in vain(徒劳地) for him t
4、o telephone her. 2. He founded the charity in memory of (为了纪念)his late wife. 3. Someone thinks that there is no justification(正当的理由) for society to make extraordinary efforts, especially at a great cost (花费昂贵)in money and jobs, to save endangered species. 4. The efforts required to bring forth(带来) s
5、uch little marvels were immense. 5. We have to look to (指望)you to keep your fence in repair. 6. Under the influence of sleeping pill, Jack is deep in sleep(陷入沉睡). 7. Theyve done what they can (他们能够做的)to help her. 8. Ive been dying for(渴望)a vacation for years. 9. The soldiers were engaged in(忙于) camp
6、ing the quake victims in tents. 10. The city suffers from(遭受) a shortage of building land. 结合课文主题使用本单元词汇与句型, 根据提示一篇80词左右的短文1. 在美国内战期间, 无数的平民百姓遭受很多苦难。(civil, civilian, suffer)2. 许多年轻人奔赴战场, 为祖国献出了自己的生命。(battlefield)3. 成千上万的人忍受被分离的痛苦。(bitterly, endure)4. 战后, 人们渴望平等和自由, 越来越多的人珍惜现在的和平。(equality)_During t
7、he American civil war, countless civilian people suffered hardship and suffering. Many young men went to the battlefield of that war and gave their lives to their country. Thousands of people were bitterly separated, which they had endured. After the war, people are eager for equality and freedom, a
8、nd more and more people cherish the present peace. . 阅读理解AFREMONT, Calif. Among a large group of people who are starting Silicon Valley companies and websites, its hard to find one more inspiring than 17-year-old Suraya Shivji. After teaching herself to program iPhone gaming apps (应用软件) and getting
9、them posted on Apples App Store, the Fremont teen is using them along with a crowd-funding campaign (大众筹资活动) she began this year on her website, Rizikitoto to raise money for African orphans (孤儿). So far, Rizikitoto has helped Suraya raise about 1, 300 dollars for the children, with money from each
10、app given to a particular child. Suraya talked about her plans in an interview. Q: What caused you to want to help these children? A: I went to Africa a couple of years ago, and my sister and I volunteered at an orphanage in Uganda. Most of the children I worked with were 10 and 11. The orphans were
11、 really talented and really bright. I just saw the need. I liked the idea that anyone like me could help. Q: What made you think of using your gaming apps? A: I taught myself how to program a few years ago. The apps are great. But I didnt want them to just sit on the App Store as stupid games. And t
12、hen I thought of connecting each one to a kid at the orphanage I worked at. So thats how it started. Q: Do you make money by having people pay to download them? A: A couple of them must be paid for but the rest are free with advertisements. The first ones were free, because I wanted to get things ro
13、lling. But Im pretty sure from now on Ill have all of them paid for, because its the best way to grow successfully. Q: How do you see Rizikitoto developing? A: I can see it being pretty big. I want other kids to program apps for the company, so it wont be just myself. Im trying to reach out to other
14、 groups, too. And Id like to work on more projects like this. 【文章大意】本文是一则新闻报道。讲述了17岁女孩为非洲孤儿筹集资金的故事。1. Whats the best title for the text? A. Give Kids a HandB. Make Money from AppsC. Apps for African OrphansD. A Special African Teenage Girl【解析】选C。标题归纳题。文章是一则新闻报道, 第二段中的“program iPhone gaming apps. . .
15、 to raise money for African orphans”点明了文章的主旨。故C项作标题贴切。2. Suraya came up with the idea of helping African orphans _. A. because of her trip to UgandaB. under the influence of her sisterC. together with other volunteers in AfricaD. after she saw the hardship at an orphanage【解析】选A。细节理解题。根据第一个问答的内容可知, S
16、uraya去了乌干达的一家孤儿院, 在那里的亲身感受促使她想要帮助这些孩子。3. The underlined part“get things rolling”probably means “_”. A. make an early startB. make an experimentC. make things begin smoothlyD. make things easy and simple【解析】选C。词义猜测题。根据画线部分前的“The first ones were free”可知, Suraya因为想在一开始让事情顺利运转起来, 所以才将一些游戏软件设定成免费。4. What
17、 does Suraya think of the future of Rizikitoto? A. Worrying. B. Uncertain. C. Challenging. D. Bright. 【解析】选D。推理判断题。根据最后一段中的“I can see it being pretty big. ”以及接下来Suraya希望更多的人参与其中可知, 她对Rizikitoto的未来充满信心, 认为其前景乐观。B(2021铜陵高二检测)The march of technology may seem unstoppable, but all digital things may have
18、 a way to go before they replace the traditional bedtime bookthe paper one. A new study shows that paper books are better than e-books for bedtime reading. The study suggests that the good old printed book, with real pages that you turn with your fingers, makes parents and children interact more tha
19、n they do when reading with an electronic book. Researchers from the University of Michigan studied how 37 pairs of parents and children interacted with e-books and paper books. The researchers found that with electronic books, parents asked their children fewer questions and shared fewer opinions a
20、bout the story. The study involved observing parents and children(aged two or three) reading from three different book formats. These were printed books, basic e-books, and advanced e-books with pictures and sound effects. The researchers discovered that the parents and children interacted with each
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385742.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(吉林专版)2022八年级语文下册 第二单元 8 时间的脚印课件 新人教版.pptx
