分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型天津市南开实验学校2015-2016学年高二上学期期初考英语试卷 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:386742
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:105.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    天津市南开实验学校2015-2016学年高二上学期期初考英语试卷 WORD版含答案 天津市 南开 实验学校 2015 2016 学年 上学 期期 英语 试卷 WORD 答案
    资源描述:

    1、南开实验学校2015-2016学年第一学期期初考试高二英语2015.10.13本试卷分I 卷(选择题)和 II 卷(非选择题)两部分,共6面; 满分150分。考试用时120分钟。注意事项: 1答卷前,考生务必用2B铅笔在“考生号”处填涂考生号。用黑色字迹的钢笔或签字笔将自己所在的学校以及自己的姓名和考生号、试室号、座位号填写在答题卡上。用2B铅笔将试卷类型(A)填涂在答题卡相应位置上。 2选择题每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目选项的答案信息点涂黑;如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案。答案不能答在试卷上。 3非选择题必须用黑色字迹的钢笔或签字笔作答,答案必须写在答题卡各题目指

    2、定区域内的相应位置上;如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上新的答案;不准使用铅笔和涂改液。不按以上要求作答的答案无效。 4作答选做题时,请先用2B铅笔填涂选做题题组号对应的信息点,再作答。漏涂、错涂、多涂的,答案无效。 5考生必须保持答题卡的整洁。考试结束后,收卷时只交答题卷。第一部分 听力(共两节, 满分15分)第一节 听力理解:( 4 段共10小题,每小题1分,满分10分)听下面一段对话,回答第12题。1. What does the man really want to do? A. Have something to drink. B. Go to the toilet. C. Le

    3、arn to drive.2. Where are the two speakers probably? A. At a gas station. B. In a restroom. C. In a car.听下面一段对话,回答第3-5题。3. What are the two speakers talking about? A. Buying an apartment. B. Painting a house. C. Renting an apartment. 4. What is the man dissatisfied with? A. The furniture. B. The bed

    4、rooms. C. The living room.5. What will the woman probably do next? A. Visit her new neighbors. B. Look at other apartments. C. Write a check to pay the rent.听下面一段独白,回答第6-8题。6. How long will most of the dormitories be closed? A. For about 5 days. B. For about 10 days. C. For about 15 days.7. Which of

    5、 the following will be open as usual? A. The college store and the dining halls. B. The library and the computer center. C. The post office and the college office.8. What do we know about the speaker? A. She is president of the college. B. She normally lives in Butler Hall. C. She is in charge of ge

    6、neral things.听下面一段对话,回答第9-10题。9. What is the womans new e-mail address? A. Nacyfat. B. Nacyfat. C. Nancyslim.10. What is the e-mail about? A. An important meeting next week. B. A business meeting next Friday. C. An important meeting this Friday.第二节 听取信息:(共5小题,每小题1分,满分5分)Beach Volleyball HistoryStart

    7、ed in the 1920s, and first played for 11._ RulesA match consists of 12._ setsTo win a set, a team must win by at least two 13._History at the Olympic GamesFirst played in the year of 14._Strong teams usually come from countries with lots of sunshine and 15._ 第二部分 阅读理解 (共两节,每小题2分,满分50分)第一节 (每小题2分,满分4

    8、0分) A When it comes to friends,I desire those who will share my happiness,who possess wings of their own and who will fly with me. I seek friends whose qualities illuminate(照亮) me and train me up for love. It is for these people that I reserve the glowing hours,too good not to share.When I was in th

    9、e eighth grade,I had a friend. We were shy and “too serious” about our studies when it was becoming fashionable with our classmates to learn acceptable social behaviors. We said little at school,but she would come to my house and we would sit down with pencils and paper,and one of us would say:“Lets

    10、 start with a train whistle today. ”We would sit quietly together and write separate poems or stories that grew out of a train whistle. Then we would read them aloud. At the end of that school year,we,too,were changed into social creatures and the stories and poems stopped. When I lived for a time i

    11、n London,I had a friend. He was in despair(失望)and I was in despair. But our friendship was based on the idea in each of us that we would be sorry later if we did not explore this great city because we had felt bad at the time. We met every Sunday for five weeks and found many excellent things. We wa

    12、lked until our despairs disappeared and then we parted. We_gave_London_to_each_other. For almost four years I have had remarkable friend whose imagination illuminates mine. We write long letters in which we often discover our strangest selves. Each of us appears,sometimes in a funny way,in the other

    13、s dreams. She and I agree that,at certain times,we seem to be parts of the same mind. In my most interesting moments,I often think:“Yes,I must tell.” We have never met.It is such comforting companions I wish to keep. One bright hour with their kind is worth more to me than the lifetime services of a

    14、 psychologist(心理学家),who will only fill up the healing(愈合的)silence necessary to those darkest moments in which I would rather be my own best friend. 16In the eighth grade,what the author did before developing proper social behavior was to _.Abecome serious about her study Bgo to her friends house reg

    15、ularlyClearn from her classmates at school Dshare poems and stories with her friend17In Paragraph 3,“We gave London to each other” probably means _.Aour exploration of London was a memorable gift to both of usBwe were unwilling to tear ourselves away from LondonCour unpleasant feeling about London d

    16、isappearedDwe parted with each other in London18According to Paragraph 4,the author and her friend _.Acall each other regularly Bhave similar personalitiesCenjoy writing to each other Ddream of meeting each other19What is the best title for the passage?AUnforgettable Experiences BRemarkable Imaginat

    17、ionCLifelong Friendship DNoble Companions BThere are some strange driving laws in different countries.CountriesLawsVietnamIf youre in Vietnam without a Vietnamese drivers license, you risk a prison sentence of up to three years.RussiaIn Moscow, if your car is dirty enough to draw dust art, you will

    18、be fined about 2,000 rubles (about US $55). Worse yet, its illegal to wash your car by hand in public places forcing you to take it to one of the few car wash facilities.ThailandDrivers male or female cant drive shirtless, whether its a car, a bus, or a tuk-tuk cab.FranceFrance requires its drivers

    19、to carry a portable breathalyzer(酒精测量仪) at all times when driving a car. The one-time breathalyzer cost around US$5, and if you dont have one, you will be fined US$15.CyprusRaising your hands in the car can get you fined of US$35. The law states a driver can be fined if the person “is in an irregula

    20、r position inside the car or raises his hand from the steering wheel unnecessarily.JapanPoliteness isnt just the culture in Japan; its part of driving laws. Splashing a person by driving through a puddle(水坑) with your car will cost you over US$60. The country is also strict with its DUI(酒驾) laws rid

    21、ing with or lending your car to a driver who gets caught drinking and driving can lead to a fine costing thousands of dollars.20. Where should you go to wash your car when you are in MoscowA. The car wash facilities. B. Any public place C. Your home D. The forest21. What can get you fined for in Cyp

    22、rusA. Forgetting to carry a portable breathalyzer.B. Not having a Cyprus drivers license.C. Putting your hands above your head when you are driving.D. Driving without a shirt.22. If you are fined thousands of dollars in Japan, you may have been _.A. in an irregular position in your car B. sitting in

    23、 a car with a drunk driverC. splashing a person with mud D. impolite to other drivers23. This text can most likely be found in _.A. a law document B. a fashion magazineC. an international newspaper D. a column on interesting cultures C What will people die of 100 years from now? If you think that is

    24、 a simple question,you have not been paying attention to the revolution that is taking place in biotechnology. With the help of new medicine,the human body will last a very long time. Death will come mainly from accidents,murder and war. Todays leading killers,such as heart disease,cancer,and aging

    25、itself,will become distant memories. In discussion of technological changes,the Internet gets most of the attention these days. But the change in medicine can be the real technological event of our times. How long can humans live? Human brains were known to decide the final death. Cells are the basi

    26、c units of all living things,and until recently,scientists were sure that the life of cells could not go much beyond 120 years because the basic materials of cells,such as those of brain cells,would not last forever. But the upper limits will be broken by new medicine. Sometime between 2050 and 2100

    27、,medicine will have advanced to the point at which every 10 years or so,people will be able to take medicine to repair their organs. The medicine,made up of the basic building materials of life,will build new brain cells,heart cells,and so onin much the same way our bodies make new skin cells to tak

    28、e the place of old ones. It is exciting to imagine that the advance in technology may be changing the most basic condition of human existence,but many technical problems still must be cleared up on the way to this wonderful future.24According to the passage,human death is now mainly caused by _.Adis

    29、eases and aging Baccidents and warCaccidents and aging Dheart disease and war25In the authors opinion,todays most important advance in technology lies in _.Amedicine Bthe Internet Cbrain cells Dhuman organs26Humans may live longer in the future because _.Aheart disease will be far away from usBhuman

    30、 brains can decide the final deathCthe basic materials of cells will last foreverDhuman organs can be repaired by new medicine27How long can humans live in the future according to the passage?AOver 100 years. BMore than 120 years.CAbout 150 years. DThe passage doesnt tell us. D Maybe ten-yea-rold El

    31、izabeth put it best when she said to her father,“But,Dad,you_cant_be_healthy_if_youre_dead.”Dad,in a hurry to get home before dark so he could go for a run,had forgotten to wear his safety belta mistake 75% of the US population makes every day. The big question is why. There have been many myths abo

    32、ut safety belts ever since their first appearance in cars some forty years ago. The following are three of the most common.Myth Number One:Its best to be “thrown clear” of a serious accident.Truth:Sorry,but any accident serious enough to “throw you clear” is also going to be serious enough to give y

    33、ou a very bad landing. And chances are youll have traveled through a windshield(挡风玻璃) or door to do it. Studies show that chances of dying after a car accident are twenty five times greater in cases where people are “thrown clear”Myth Number Two:Safety belts “trap” people in cars that are burning or

    34、 sinking in water.Truth:Sorry again,but studies show that people knocked unconscious due to not wearing safety belts have a greater chance of dying in these accidents. People wearing safety belts are usually protected to the point of having a clear head to free themselves from such dangerous situati

    35、on,not to be trapped in them.Myth Number Three:Safety belts arent needed at speeds of less than 30 miles per hour(mph)Truth:When two cars traveling at 30 mph hit each other,an unbelted driver would meet the windshield with a force equal to diving head first into the ground from a height of 10 meters

    36、.28Why did Elizabeth say to her father,“But,Dad,you cant be healthy if youre dead.”?AHe was driving at great speed. BHe was running across the street.CHe didnt have his safety belt on. DHe didnt take his medicine on time.29The reason Father was in a hurry to get home was that he _.Awasnt feeling ver

    37、y well Bhated to drive in the darkCwanted to take some exercise Ddidnt want to be caught by the police30According to the text,to be “thrown clear”of a serious accident is very dangerous because you _.Amay be knocked down by other carsBmay get seriously hurt being thrown out of the carCmay find it im

    38、possible to get away from the seatDmay get caught in the car door31Some people prefer to drive without wearing a safety belt because they believe _.Athe belt prevents them from escaping in an accidentBthey will be unable to think clearly in an accidentCthey will be caught when help comesDcars catch

    39、fire easily E It was almost four oclock in the morning when the fire broke out. “We watch one window blow out,and then another,and heard people shouting,”says Stanley,21,a junior from Westfield State College in Massachusetts. Students were throwing ropes made from bed sheets out their windows,and a

    40、couple of them were trying to climb down. Almost all the hotels 502 rooms were filled with college students from across the United States who were spending their holiday here in Acpulco,Mexico. As the smoke thickened,Moreno ran upstairs to where other Westfield students were rooming. “Some people ha

    41、d no idea what was going on,”he says. “I was shouting at the top of my voice. I made sure I hit every door.” At the same time,Stanley was downstairs helping people get through the smokefilled hall. There he joined forces with Nalewanski who had just come back from his own night out. “Lets go.” Nalew

    42、anski says. He and Stanley wet their shirts in the bathroom and wrapped them around their mouths and noses so they could breathe. Then they ran up the stairs. Nalewanski and Stanley found Moreno on the fourth floor. They all ran upstairs and down the corridors(走廊) on every floor,hitting every door h

    43、ard. In the end,no one was seriously injured. Even more unbelievable,all the Westfield students made it back to Massachusetts later that same day. Westfield president Evan Dobelle says,“I have a great deal of pride in these young men and they were able to react in such an emergency.”32Whats the best

    44、 title for this passage?ACollege students have a terrible holiday BCollege students survived a big fireCHeroes:close call in a hotel fire D. A big fire broke out in a hotel33What do we learn from Stanley from the passage?AHe is in his last year in college. BHe is a very brave young man.CHe was readi

    45、ng a book when the fire broke out.DHe was the first one to find out there was a fire.34According to the passage _ might not have woken up people during the fire.AEvan Dobelle BNalewanski CStanley DMoreno35The students helped people out through all of the following ways EXCEPT _.Ahelping people get t

    46、hrough the hall Bshouting loudly to warn peopleChitting doors to wake people up DMaking ropes for people to climb down第二节 (每小题2分,共10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Erik rang his grandparentsdoorbell and silently wished the next four hours would go by quickly. He didnt want to give up hi

    47、s entire Saturday afternoon at his grandparents house where there were no kids in the neighborhood. _36.Theresteaandcakeinthediningroom,”GrandmaBethanysaid,openingthedoor. Cake?Atleastthefirsttenminuteswouldgobyquickly.SuddenlyErikfoundastrange-lookingkeyonthediningtable.“_37.” “Itopensthebestroomin

    48、thishouse,”GrandpaBillwhispered.“ItstheroomIgotowhenyour grandmothertriestomakemehelpwiththedishes.” “_38.”Erikasked. “Itsagameroom,”GrandpaBillsaid.“Takethekeyandseeifyoucanfindtheroom.” Erikstaredatthekeywhichlookedold.Erikdecidedtheoldestthingsinthehousewereprobablyupstairsintheattic(阁楼).Heheaded

    49、pastthediningroomandtothestairs. GrandpaBillshookhishead._39. Erikthoughtabouttheoldestpartofahouse.“Thebasement!_40.”Herushedtothebasementdoorandopenedit. Thebasementwasonegiantroomwithapooltable(台球桌)inthemiddle.“Wow!”Eriksaid.“Everlearntoplaypool?”GrandpaBillasked,comingdownthestairs.“No,”Eriksaid

    50、.“Wellthen,takeacue(球杆)andIllteachyou.”Eriksmiled.Thenextfourhoursweregoingtoflyby.A:Yourerightontime.B:Itsthefirstpartthatsbuilt.C:Whatssospecialabouttheroom?D:Whatareyoudoingthere,Erik?E:GrandpaBill,whatsthisfunnykeyfor?F:Erikknewthatmeanthewasgoingthewrongway.G:Erikturnedonthelightandwalkedupthes

    51、tairs.第三部分 英语知识运用 (共两节,满分50分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。 Year after year my brothers,sister and I would lie in bed awake on Christmas morning. We were just _41_ to hear my fathers voice saying it was all right to _42_.Usually I was the first one to jump

    52、 out of bed. I can still _43_ my growing eagerness (渴望) for the _44_ every year.Even now as I _45_ the boxes of Christmas decorations(装饰品) I can see the same familiar ones:the presents with our birth years on them,our five stockings (长袜),four for the _46_,one for the dog. It used to be easy for us t

    53、o _47_ when to put up the decorations. But now since we all have _48_ and social lives,it is usually a hurried activity. As we get older,the season almost brings a _49_ to a little place in our hearts. The worst was the year after my grandparents had _50_.We couldnt go to their house to celebrate th

    54、e holiday any more._51_,we just had a get-together in our house. Now when I _52_ to it,I miss the special _53_ my grandfather gave me for Christmas. I even miss him _54_ me “Jessie”,even though I cant _55_ when people call me that. Things change,not always for the good,_56_ not always for the bad ei

    55、ther. And the things that dont _57_ have the most important meaning to us,and Im sure they will be there for the _58_ of our lives. After all,every time I hear my fathers _59_ “All right you guys,come on down,nice and slow” and we go down the stairs,first my brother,then me,then my sister,then my ol

    56、der brother,I still _60_ the true Christmas spirit.41A. advising Bstarting Cwishing Dforgetting42A. come up Bcome down Ccome on Dcome out43A. discover Bunderstand Creceive Dremember44A. year Bseason Chabit Dresult45A. throw away Bset down Clook through Dgive up46A. kids Bgirls Cboys Dbabies47A. wond

    57、er Bget Crecord Ddecide48A. toys Bballs Cjobs Dcandies49A. surprise Bpain Cjoy Ddisappointment50A. died Bfailed Csucceeded Dmarried51A. Possibly BIndeed CInstead DLuckily52A. move back Bturn back Cstep back Dthink back53A. gifts Bnews Creplies Dtools54A. bringing Bcalling Ctelling Dintroducing55A. f

    58、ollow Blisten Cwatch Dstand56A. and Bso Cbut Dor57A. change Bgrow Cappear Dhappen58A. beginning Brest Ctruth Dhappiness59A. letters Bdreams Cpromises Dwords60A. need Bhate Cfeel Ddoubt 第II卷第二节 语法填空(每空1分,满分20分)61John Snow attended Queen Victoria _ her personal _(physics).62.The more one _(expose) to

    59、the language-speaking environment, _ better he or she will learn the language.63.She was _ absorbed in her job that she didnt hear someone _ (knock ) at the door.64.He had not _ (forsee) this, so he made _(far) investigations.65.The _(south) part of Ireland was unwilling and broke away to form _ own

    60、 country.66. And _ convenience, England was divided _(rough) into three zones.67. _ (worry) about the journey, I was _(settle) for the first few days.68.Look at the _(proud) of Toms face. He seems _ (praise) by the manager just now.69.Please _(fast) your seat belts tightly for your own _(safe).70.A

    61、woman, _ had moved away from Broad Street, liked the water form the pump so much that she had _ delivered to her house every day.第四部分 写作 (共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10 处语言错误,每句最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除和修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:

    62、在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词; 2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。My grandfather and I enjoy fishingOne Sunday morning we go fishing at a lake. We took ours fishing poles and headed for the lake. As soon as we arrived, so we dropped the lines into the water. Before waiting for about half an hour, I

    63、 was beginning to get impatiently. I wanted to give up, and my grandfather told me to wait a little longer. Finally, there were a sudden pull at the pole and fish was caught. Within the next few minute , my grandfather also caught a fish. Felt hungry, we built a fire by the lake and barbecued the fi

    64、sh. It was delicious第三节 书面表达(满分25分) 一家英语报社向中学生征文,主题是“十年后的我”。请根据下列要点和你的畅想完成短文。1. 家庭。 2. 工作。 3.业余生活。注意:1.词数100左右。2.可以适当增加细节,以使行文连贯。3.开头语已为你写好 。I often imagine what my life will be like in the future._ 高二期初考试答案及解析听力: 15. ACCAB 610. BCCBA 11 .fun 12. three/ 3 13. points 14.1996 15. sandy beaches阅读A16解析:

    65、选D。细节理解题。由第二段内容中的“We would sit quietly together and write separate poems or stories that grew out of a train whistle.Then we would read them aloud.At the end of that school year,we,too,were changed into social creatures and the stories and poems stopped.”可知答案应为D项。17解析:选A。句意理解题。由第三段内容可知在我们的沮丧消失后,我们分开

    66、了,我们给对方留下了自己开拓的空间,故应选择A项。18解析:选C。细节推断题。由第四段内容可知“我”和“我”的朋友写了四年时间的信,由此可以推断他们都喜欢互相写信。19解析:选D。归纳标题题。全文讲述了朋友在自己成长过程中的重要作用,故应选择D项。C项表示“终生的友谊”,而文中的每一种友谊都不是终生的,故C项是错误的。B 20-23 ACBDC【解题导语】随着科技、医学的发展,未来的某天,人类的寿命会得到无限制地延长。年龄与疾病对生命不再构成威胁。24解析:选A。根据第一段最后一句“Todays leading killers,such as heart disease,cancer,and

    67、aging itself,will become distant memories.”可知目前导致人类死亡的主要原因是疾病和衰老。25解析:选A。根据第二段“But the change in medicine can be the real technological event of our times.”可以推断出答案选A。26解析:选D。根据第二段“But the upper limits will be broken by new medicine.medicine will have advanced to the point at which every 10 years or

    68、so,people will be able to take medicine to repair their organs.”可知医药将能够修复人的器官,从而使人活得更长。27解析:选B。根据第二段第五、六句“.scientists were sure that the life of cells could not go much beyond 120 years because the basic materials of cells,such as those of brain cells,would not last forever.But the upper limits will

    69、 be broken by new medicine.”可知答案为B。D【解题导语】75%的美国人每天开车忘记系安全带,可万一遇到车祸时,就有可能遭遇危险,甚至丧生。文章澄清了三种最常见的对系安全带的错误认识,劝告人们一定不要忘记系安全带。28解析:选C。细节理解题。“Dad,in a hurry to get home before dark so he could go for a run,had forgotten to wear his safety belt.”爸爸在天黑之前急急忙忙赶回来跑步锻炼而忘记系安全带,因而在万一遇到车祸时,就有可能遭遇危险,甚至丧生。这就是Elizabet

    70、h这么说的原因。29解析:选C。细节理解题。“Dad,in a hurry to get home before dark so he could go for a run.”。so so that,表示目的。go for a run去跑步。30解析:选B。推理判断题。may get seriously hurt being thrown out of the carmay get seriously hurt when you are being thrown out of the car指的是:but any accident serious enough to“throw you cle

    71、ar”is also going to be serious enough to give you a very bad landing.And chances are youll have traveled through a windshield(挡风玻璃) or door to do it.“to do it”指的是“to have a very bad landing”。“youll have traveled through a windshield or door”指的是你在被甩出车外重重地落地之前,必须得先穿过车窗或车门。这样你就免不了被玻璃刮伤。31解析:选A。词义猜测题。在M

    72、yth Number Two:Safety belts“trap”people in cars that are burning or sinking in water一句中,trap就是prevent somebody from escaping的意思。E32解析:选C。本文为记叙文,主要讲了Stanley,Moreno和Nalewanski在火灾中冒着生命危险,逐个房间敲门,全部学生脱险的故事,最后校长说“I have a great deal of pride in these young men.”。由此我们可以看出文章的主题突出了对“英雄”的介绍。33解析:选B。细节推断题。根据第一

    73、段.,a junior from Westfield State College.可知A项错误。C、D两项文中未提及。34解析:选A。细节理解题。A项为大学校长,不在现场。35解析:选D。细节理解题。根据第二段Stanley was downstairs helping people get through the smokefilled hall.可知A项符合原文。根据第二段I was shouting at the top of my voice.I made sure I hit every door.可知B、C两项符合原文。七选五 36-40 AECFB完型填空【解题导语】本文作者回忆

    74、了小时候圣诞节热闹非凡的场面。回忆中有快乐也有悲伤,但作者对真正的节日精神仍然记忆犹新。41解析:选C。根据该句后的Usually I was the first one to jump out of bed及my growing eagerness可知,作者渴望(wishing)听到父亲的声音。42解析:选B。联系文章最后一段中的come on down及we go down the stairs可知,父亲是叫他们下楼(come down)。43解析:选D。从上文作者对自己在圣诞节早晨急切行为的生动描述中不难看出,作者对圣诞节的记忆很深,所以此处指作者仍然记着(remember)自己对圣诞节

    75、的渴望。44解析:选B。第三段首句中的the season有提示,此处指圣诞节这个时期(season)。45解析:选C。从冒号后列举的东西可知,作者是说自己翻看(look through)圣诞节的礼品盒。46解析:选A。根据最后一段first my brother,then me.brother可知,作者家有4个孩子(kids)。选项中girls,boys和babies所指的意思不全面,所以都不对。47解析:选D。本句与下句it is usually a hurried activity形成对比,所以可以推知,过去很容易决定(decide)什么时候把圣诞节装饰品挂起来。48解析:选C。结合本空

    76、后的social lives可以推知,此处指他们都有了自己的工作(jobs)。49解析:选B。本空后是对一些痛苦经历的描述,所以此处是指节日也会带来痛苦(pain)。50解析:选A。联系句中的the worst等语境可知,此处指祖父母都去世(died)了。51解析:选C。由于祖父母都去世了,作者不再去祖父母家过节,而是在自己家里团聚。Instead表示“作为代替”。52解析:选D。当作者回顾(think back)过去的事情的时候,仍然很想念。move back搬回;turn back转身;step back走回。53解析:选A。过圣诞节,祖父自然要送作者礼物(gifts)。54答案:B55解

    77、析:选D。这里表述的都是作者对祖父的怀念之情。尽管作者不能忍受(stand)其他人叫她的昵称,但她却怀念祖父这么叫(calling)。56解析:选C。根据上下文的逻辑关系可知,此处表示转折意义(but),而不是表示并列、因果或选择,故排除A、B和D三项。57解析:选A。下文中父亲的话语及作者的兄弟姐妹按顺序下楼,都是没有变(change)的东西。58解析:选B。在悲喜变迁中,那些没有改变的东西对作者意义重大,并将伴随作者余生(the rest of our lives)。59解析:选D。引号内是父亲的话语(words)。故答案选D项。60解析:选C。由上文所述内容可知,作者仍然能感受到(fee

    78、l)真正的圣诞节精神。语法61as; physician 62. is exposed ; the 63. so ; knocking 64. forseen ; further65.southern ; its 66. for ; roughly 67.Worried ; unsettled 68. pride; to have been praised 69. fasten ; safety 70. who ; it短文改错 1. go 改为went 2.ours改为 our 3.so 去掉 4. Before 改为After 5.impatiently改为.impatient 6.and

    79、 改为but 7. were 改为 was8. fish 前加a 9. minute改为minutes 10. Felt 改为Feeling 写作: I often imagine what my life will be like in the future. I think my life will be very different in ten years. I will be twenty-eight years old by then. I will have my own family, probably with a lovely child. I hope Ill work

    80、in a computer company as a program designer. Ill enjoy my work and get along well with my colleagues. Ill do a good job I whatever I do. In my free time, Ill continue to take regular exercise, such as swimming, running and various ball games. On my holidays, Ill travel around the world. In a word, my life will be much richer and more colorful.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:天津市南开实验学校2015-2016学年高二上学期期初考英语试卷 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-386742.html
    相关资源 更多
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt
  • 体育英语之马拉松的历史.doc体育英语之马拉松的历史.doc
  • 2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1