2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 2 ROBOTS 5 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 2ROBOTS WORD版含解析 2021 2022 学年 中人 英语 选修 作业 UNIT ROBOTS WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1Hearing the students answer,the old professor nodded with great satisfaction(satisfy).2I dont feel envy at your journey in this bad weather. 3We desire that immediate help (should)be given (give)to the local villagers.4The accused man was declared (declare)innocent
2、by the court yesterday.5This model had been tested (test)out before it was put into production.6Back at the hotel,I rang up All Nippon Airways and booked a flight to Tokyo that evening.7He quickly turned around/round when he heard someone asking for help behind him.8It is obvious that they are all p
3、utting up their hands voluntarily answering questions.9My sister was against my suggestion while my brother was in favour of it.10The accident happened on such an evening with strong winds accompanied (accompany)by heavy rain.完成句子1. 他在英语竞赛中获得了一等奖真让人感到兴奋。It is exciting that he has won the first prize
4、 in the English contest.(it)2他们渴望他们有权参加会议。They desired that they (should)have the right to attend the meeting(attend)3我们不允许你们在考试时作弊,这对其他考生是不公平的。We cant have you cheating in the exam,because it is unfair to others.(have)4从前,那里住着一位老渔夫。Once there lived an old fisherman.5她宣称她再也不愿为那家公司工作了。She declared th
5、at she didnt want to work for the company any longer.(declare)高考题型练习提能力.阅读理解It was many years ago.I was a young dad sitting on the couch reading a fairy tale to my little girl.She sat next to me with her head on my arm as I told the tale.When it came to the end I finished with those famous words:“An
6、d they lived happily ever after.”As I looked over to her with her wavy(卷曲的),brown hair and big,innocent eyes I could see the smile on her face and I never wanted it to end.Then it dawned on me that the ending of the book was what I wanted for her.I wanted her to“live happily ever after”Still,deep in
7、 my heart I knew that this couldnt always be so.I knew that there would be times when her heart was broken.I knew there would be times when she cried in grief and I couldnt comfort her.I knew there would be times when all she felt was fear,sadness,sorrow and despair.As I stroked her hair and smiled
8、at her I hoped that those times would be brief and that she would have joy in her life more often than not.Living happily ever after,though,seemed out of the question.It takes me a lot of years to realize that it is possible to live happily ever after.You just have to do it“one day at a time”Happine
9、ss you see isnt some reward that you get at the end of your journey.Happiness isnt something that depends on what life you own.Happiness is something you create in your life choice by choice and day by day.The truth is that happiness comes when you love.Love is a gift from God.It is love that mends
10、broken hearts.It is love that heals grief.It is love that gives us joy.Choose to “live happily ever after,one day at a time”【语篇解读】本文是夹叙夹议文。作者希望女儿能够像故事书中的大结局一样,从此以后过上快乐幸福的生活。后来作者明白:幸福来自自己的创造,来自充满爱的心灵。1What is the authors wish to his daughter?AGetting a good job in the future.BMaking many friends in h
11、er school.CTraveling around the world in her life.DHaving a happy life ever after.D细节理解题。根据第一段最后一句中的live happily ever after可知,作者希望女儿从此以后过上幸福的生活。2What can we know from Paragraph 2?ALifes meaning consists in devotion.BLife is always full of difficulties and challenges.CThere are times that life goes a
12、gainst us.DEveryone has the right to obtain happiness and freedom.C推理判断题。本段作者写了女儿今后可能遇到的害怕、哀痛、悲伤、绝望的时刻,这些都是生活中与我们的心意背道而驰的。故选C。3How to get happiness in the authors opinion?AReward yourself once a day.BCreate it by yourself in your daily life.CGet rid of those disturbing things.DTake charge of your li
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387303.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
