2021-2022学年高中人教版英语选择性必修一课时评价 UNIT 2 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选择性必修一课时评价 UNIT 2LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析 2021 2022 学年 中人 英语 选择性 必修 课时 评价
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。五Unit 2Learning About Language. 用所给词的正确时态填空1. The news that the winter Olympics will be held (hold) in Beijing in 2022 excites Chinese people home and abroad. 2. I will be seeing (see) Mr Zhang at 8 oclock tomorrow at the office. 3. The t
2、ime is not far away when mobile phones will become (become)widespread in Chinas vast countryside. 4. I shall be picking (pick)up my boss at three this afternoon. 5. This time next week Ill be on vacation. Probably I will be lying (lie) on the beach. 6. Hi, Mr Smith. Which department do you work in?
3、I am in the Marketing Department now, but I will work(work) in the Sales Department before long. 7. Wed better take umbrellas. Im sure it will be raining(rain) when we arrive in London. Its always wet there at this time of year. 8. I am not available tomorrow morning, because I will be having (have)
4、 an exam. . 完成句子1. Dont call me between 8: 00 and 10: 00. We will be having classes then. 8点到10点不要给我打电话, 我们那时正在上课。2. Maybe I will be studying in America this time next year. 明年这个时候我可能正在美国学习。3. They will be meeting us at the station. 他们会在车站接我们的。4. Lily will be giving a speech this time next Friday. 下
5、周五这个时候Lily将正在进行演讲。5. We will be living in houses and flats just as we do today. 我们会像今天一样生活在房子和楼里面。. 阅读理解AWelcome to Your Future Life! You get up in the morning and look into the mirror. Your face is firm and young-looking. In 2035, medical technology is better than ever. Many people at your age coul
6、d live to 150, so at 40, youre not old at all. And your parents just had an anti-aging (抗衰老的) treatment. Now, all three of you look the same age! You say to your shirt, “Turn red. ” It changes from blue to red. In 2035, “smart clothes” contain particles (粒子) much smaller than the cells in your body.
7、 The particles can be programmed to change your clothes color or pattern. You walk into the kitchen. You pick up the milk, but a voice says, “You shouldnt drink that! ” Your fridge has read the chip (芯片) that contains information about the milk, and it knows the milk is old. In 2035, every article o
8、f food in the grocery store has such a chip. Its time to go to work. In 2035, cars drive themselves. Just tell your “smart car” where to go. On the way, you can call a friend using your jacket sleeve. Such “smart technology” is all around you. So will all these things come true? “For new technology
9、to succeed, ” says scientist Andrew Zolli, “It has to be so much better that it replaces what we have already. ” The Internet is one examplewhat will be the next? 【文章大意】本文是一篇说明文。文章是一篇科技小短文, 主要畅想了运用科学技术后未来人们日常生活所发生的一系列变化。1. We can learn from the text that in the future_. A. people will never get oldB
10、. everyone will look the sameC. red will be the most popular colorD. clothes will be able to change their pattern【解析】选D。细节理解题。由第二段“The particles can be programmed to change your clothes color or pattern. ”可知, 衣服上已编程的粒子可以改变衣服的颜色和款式。故选D。2. What can be inferred from Paragraph 3? A. Milk will be harmful
11、 to health. B. More drinks will be available for sale. C. Food in the grocery store will carry electronic information. D. Milk in the grocery store will stay fresh much longer. 【解析】选C。推理判断题。由第三段可知, 杂货店的食物会含有商品信息的电子芯片。故选C。3. What is the text mainly about? A. Food and clothing in 2035. B. Future techn
12、ology in everyday life. C. Medical treatments of the future. D. The reason for the success of new technology. 【解析】选B。主旨大意题。由第一段“In 2035, medical technology is better than ever. Many people at your age could live to 150”, 第二段“The particles can be programmed to change your clothes color or pattern. ”,
13、 第三段“In 2035, every article of food in the grocery store has such a chip. ”和第四段“In 2035, cars drive themselves. ”可知, 文章讲述的是运用科技后人们未来日常生活中的变化。故选B。B(2021北京高二检测)For many of us, summertime means road trips to the beach or mountains, or at the very least some additional dust on the outside of our vehicle
14、. The extra dirt leads us to do one of two things: wash our car in the driveway or head to the car wash. But which choice is better for the environment? The main concerns with either choice are the amount of fresh water used and the types of chemicals used to get rid of the din. Both of these concer
15、ns can be closely monitored when washing the car at home, says Katy Gresh. Spokeswoman for the Southwest Region of the Pennsylvania Department of Environmental Protection. She advises car owners to keep a set amount of water in a container for the entire wash. “You dont want to leave the water runni
16、ng or use more than you need for the job, ”she says. But even following this piece of advice comes with an environmental risk: Washing your car in the driveway gets the dirty water into drains(下水道). “Drains are not made for treating waste, ”says John Schombert, executive director of 3 Rivers Wet Wea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387343.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
