分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型山东卷山东省泰安一中2019_2020学年高一英语下学期期末统考打靶题3含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:388344
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:71KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山东 山东省 泰安 一中 2019 _2020 学年 英语 学期 期末 统考 打靶 解析
    资源描述:

    1、(山东卷)山东省泰安一中2019-2020学年高一英语下学期期末统考打靶题3(含解析)考试时间:120分钟 满分:150分第I卷(选择题,共95分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题,每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What will the weather be like tomorrow? AThe same as today BCooler than today CWarmer th

    2、an today2When is the train expected to arrive now? AAt 9:30 BAt 9:50 CAt 10:053What does the woman want the boy to do?ADo the gardening BClean the dining room CDo his homework4What does the woman mean? AThe man was mistaken BThe man didnt work hard CShe didnt get a high grade5Why did Emily leave sud

    3、denly? ABecause she disliked the restaurant BBecause she had to go on a diet CBecause she was annoyed by the man第二节(共5小题,每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独自读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。6What are the speakers discus

    4、sing? ATheir wedding BTheir anniversary CA famous band7How would the man like the event to be? AHe wants to invite as many people as possible BHe wants it to be very special CHe would prefer to have a simple one 听第7段材料,回答第8、9题。8What does the woman think of her teaching method? AIneffective BUnusual

    5、CRisky9What does the man congratulate the woman on? AHer retirement BHer birthday CHer promotion 听第8段材料,回答第10至12题。10Where does the conversation take place? AOn a ship BOn a flight COn a train11Why is the man going to London? ATo do business BTo get a masters degree CTo attend an international meetin

    6、g12What is the woman interested in? APhilosophy BBusiness Studies CPublic Relations 听第9段材料,回答第13至16题。13What do we know about the author of the book? AHe offered to write about Steve Jobs BHe used to write about Apple products CHe was a close friend of Steve Jobs14Why does the man think the book is w

    7、orth reading? AIt has interviews other books do not have BIt includes many interesting pictures CIt is the first book about Steve Jobs15What does the man learn about Steve Jobs in the book? AJobs was tough and never cried BJobs was sometimes sensitive CJobs often cried in the interview16How does the

    8、 woman feel about the book? AIts the same as others BIt praises Steve Jobs too much CIt interests her very much 听第l0段材料,回答第17至20题。17How did the man rob the bank with a cell phone? ABy threatening to kill a girl BBy breaking into its computer system CThrough his partner working in the bank1 8What hap

    9、pened at the weekend in Stevens Bay? ALarge amounts of fish appeared BFishermen saved two baby whales CSome fishing boats were trapped19What do we know about the motorcycle show on Friday night? ADangerous tricks will be forbidden BThe show will be delayed CMedical workers will be ready for help20Wh

    10、y were people concerned about safety this time? ABecause a rider was killed last month BBecause a rider was badly injured last month CBecause an audience got a heart attack15 BABAC 610 ACBCB 1115 BABAB 1620 CABCB第二部分 阅读理解(共两节,满分35分)第一节(共10小题;每小题2.5分,满分25分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AHumor Dicti

    11、onaryObservational humour is based on comments about everyday life. Comedians who use this type of humour often start by saying, “Have you ever noticed how.? ” Then, they make funny comments about everyday things such as work, marriage, children, etc. This trend began in the 1970s with US comedians

    12、such as Bill Cosby and Jay Leno.Slapstick humour is very physical. It involves characters falling down, hitting people or crashing into things. This type of comedy is very common in cartoons such as Tom and Jerry, Mickey Mouse and Donald Duck. Typical comedians, such as Laurel, Hardy(from The Three

    13、Stooges), Charlie Chaplin, Rowan Atkinson are peoples favorites.Self-deprecating humour involves making jokes about yourself or drawing attention to your faults. George Costanza from the comedy series Seinfeld uses a lot of self-deprecating humour, often making jokes about his lack of hair, his weig

    14、ht and his shallow personality. Comedians such as Chris Farley, Conan OBrien, David Letterman and Woody Allen also use self-deprecating comedy.Toilet humour often focuses on the noises and functions of the body. Its often viewed as rude, impolite and childish, although many people find it very funny

    15、. Theres a hilarious scene involving toilet humour in the film Along Came Polly. Reuben (Ben Stiller) is invited back to Pollys apartment (Jennifer Aniston). After dinner, Reuben accidentally blocks the toilet. In an attempt to unblock it, he uses her hand-embroidered towel (a gift from her grandmot

    16、her) and an expensive loofah. Eventually, the toilet overflows, leaving Reuben with no option but to leave.21. Which statement about Slapstick humour is correct?A. It can only be seen in cartoons. B. It mainly uses body movements.C. Its the most popular humor. D. It often laughs at people and things

    17、.22. Which of the following belongs to Self-deprecating humour?A. George often teased himself about his bald head.B. Bill Cosby often made funny comments on children.C. Laurel often fell down on stage, and broke the microphone. D. Tom made a thundering noise when he went to the toilet.23. If you are

    18、 interested in toilet humour, you can go to see_.A. Mickey Mouse and Donald Duck. B. Tom and JerryC. The Three Stooges D. Along Came Polly【语篇解读】这是一篇说明介绍文。文章主要给读者介绍了四种幽默形式,即观察式幽默、滑稽幽默、自嘲式幽默和低级趣味幽默。【21题详解】B 考查细节理解;难度 中。依据第二段 Slapstick humour is very physical. It involves characters falling down, hitti

    19、ng people or crashing into things.可知 B 项正确。【22题详解】A 考查细节理解;难度 中。依据第三段 Self-deprecating humour involves making jokes about yourself or drawing attention to your faults.可知 A项正确。【23题详解】D考查细节理解;难度易。依据最后一段 Theres a hilarious scene involving toilet humour in the film Along Came Polly.可知D 项B【语篇解读】本文是一篇记叙文。

    20、文章叙述作者的开心的画彩虹的过程,到后来被母亲要求把街道清理干净,到最后的感慨,表明作者写作的最终想要表达的目的之一是:父母应该支持孩子的某些创造性的行为,而不是意味的否定。BWhen you are a child, the whole world is like a big playground. I was living in Conyers, Georgia the summer when it all happened. I was a second grader, and my best friend Stephanie was only in the first grade.Bo

    21、th of our parents were at work and most of the time they let us go our own way.It was a hot afternoon and we decided to have an adventure in Stephanies basement. As I opened the basement door, I spotted a red steel can. It was paint. I looked beyond it and there lay even more paint in bright colors

    22、like purple, orange, blue and green.Stephanie, I just found us a project for the day. Get some paintbrushes. Lets paint. She screamed with excitement as I told her of my plans and immediately we got to work. We gathered all the brushes we could find and moved all of our materials to my yard. There o

    23、n the road in front of my house, we painted big stripes(条纹) of colors across the pavement (人行道). Stripe by stripe, our colors turned into a beautiful rainbow. It was fantastic!The sun was starting to sink. I saw a car in the distance and jumped up as I recognized the car. It was my mother. I couldnt

    24、 wait to show her my masterpiece. The car pulled slowly into the driveway and from the look on my mothers face, I could tell that I was in deep trouble.My mother shut the car door and walked towards me. Her eyes glaring, she shouted, What in the world were you thinking?I understood when you made cas

    25、tles out of leaves, and climbed the neighbors trees, but this! Come inside right now!I stood there glaring back at her for a minute, angry because she had insulted (侮辱) my art.Now go clean it up! Mother and I began cleaning the road. Tears ran down my cheeks as I saw my beautiful rainbow turn into b

    26、lack cement(水泥).Though years have now passed, I still wonder where my rainbow has gone. I wonder if, maybe when I get older, I can find my rainbow and never have to brush it away. I guess we all need some sort of rainbow to brighten our lives from time to time and to keep our hopes and dreams colorf

    27、ul.24. What did the writer want to do when his mother came home?A. To introduce Stephanie to her.B. To prevent her from seeing his painting.C. To show his artwork to her.D. To put the materials back in the yard.25. In his mothers eyes, the writer_.A. was a born artist B. always caused troubleC. was

    28、a problem solver D. worked very hard26. It can be learned from the passage that parents should_.A. encourage children to paintB. value friendship among childrenC. discover the hidden talent in childrenD. protect rather than destroy childrens dreams【24题详解】C 细节理解题。根据第四段I saw a car in the distance and

    29、jumped up as I recognized the car. It was my mother. I couldnt wait to show her my masterpiece.可知我当时是很高兴的,想把我的杰作给母亲看。故选C。【25题详解】B 推理判断题。根据第五、六段可以推断出,母亲特别反感作者的一切行为,所以很生气,认为她是一个麻烦制造者。故选B。【26题详解】D推理判断题。从整篇文章开头叙述作者的开心的画彩虹的过程,到后来被母亲要求把街道清理干净,到最后的感慨,表明作者写作的最终想要表达的目的之一是:父母应该支持孩子的某些创造性的行为,而不是意味的否定。故选D。COur

    30、solar system might be crazier than we once thought. Scientists say that deep within Uranus(天王星)and Neptune(海王星)it rains diamondsOn the Earth, diamonds form under extreme heat and pressure. The inside of Uranus and Neptune also has high temperatures and pressures. Whats more, the blue planets are lar

    31、gely made up of icy water and gases such as methane(甲烷). So scientists have long believed that deep inside the two planets, the heat and pressure the methane into hydrogen (氢)and carbon. Then diamond rain would form, falling toward the center of the planets.But no one could prove that this would rea

    32、lly work until now. In a study published recently in the journal Nature Astronomy, scientists say they were able to create this kind of diamond rain in a lab, reported The Guardian.Scientists used high-powered lasers to create pairs of shockwaves through a kind of plastic. The plastic is made from h

    33、ydrogen and carbon, much like methane. The shock waves created high pressure and heat, like that inside Uranus and Neptune.The experimental time is very short, ” Dominik Kraus, lead author of the study, told The Guardian. That we saw this very clear signature of diamonds was actually very, very surp

    34、rising”.The diamonds created in the lab weretiny, only a few nanometers (纳米) wide. Scientists believe that diamonds would be much larger within Neptune and Uranus. Then they might slowly sink toward the planets center because of gravity.27. What factor is needed to form diamonds?A.Extreme heat and p

    35、ressure B.Hydrogen and carbonC.lcy water and gases D.High-powered lasers28. What does the underlined word mean in the last paragraph?A.Unsuccessful B.SmallC.Real D.Natural29. How did scientists prove the theory of forming diamond?A.By giving examples B.By stating argumentC.By explaining statistical

    36、data D.By doing experiments30. What can be inferred from the text?A.There are many high-powered lasers in Neptune and Uranus.B.Deep inside Neptune and Uranus could be full of diamonds.C.The shock waves inside Neptune and Uranus create high pressure and heat.D.Scientists long believe that there are d

    37、iamonds inside Neptune and Uranus.【语篇解读】这是一篇说明文。我们的太阳系可能比我们想象的更疯狂。科学家通过做实验来证明形成钻石的原理。他们说在海王星和天王星的深处可能充满了钻石。【27题详解】A细节理解题。根据第二段第一句 “On the Earth, diamonds form under extreme heat and pressure.” 可知,形成钻石需要极高的温度和压力。故选A。【28题详解】B 词义猜测题。根据最后一段第一句 “The diamonds created in the lab weretiny, only a few nanome

    38、ters (纳米) wide. (实验室制造的钻石很小,只有几纳米宽。)”可推测划线词的意思是“小的”。故选B。【29题详解】D细节理解题。细节理解题。根据第三段中的 “In a study published recently in the journal Nature Astronomy, scientists say they were able to create this kind of diamond rain in a lab”可知,是通过实验的方式来证明这一理论。故选D。【30题详解】B推理判断题。根据最后一段中 “Scientists believe that diamond

    39、s would be much larger within Neptune and Uranus.”可知,在海王星和天王星的深处可能充满了钻石。故选B。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Why is volunteering important?When it comes to service work, it is important to realize that the actual goal should be getting the most out of your volunteering

    40、work. _31_Gaining new/ social experiences.Volunteering allows students to get involved with new things and develop social and academic skills that couldnt be learned in a classroom environment._32_Giving back and helping others.Volunteers create better environments for othersthey create healthier co

    41、mmunities and they brighten lives. Jill, a senior student, had been a volunteer in her community for more than three years._33_ “They always tell me how great we sound and how they wish they had taken time to learn an instrument in their youth.”Creating connections with people._34_ Not only does the

    42、 volunteer work you do show who you are as a person, but it reflects many positive qualities that possible employers and admission officers want to see. Volunteering allows you to meet a wide variety of people from all sorts of walks of life._35_Volunteering isnt one of the most attractive jobs, but

    43、 it is one of the most beneficial and uplifting(令人振奋的). Its taking some time out of your day to help others. Volunteer work makes us feel good. It builds self-confidence and lifts up the spirits.A. Building career choices.B. Raising the spirits.C. Volunteering means a lot more.D. Building relationsh

    44、ips with people is very important.E. Volunteering is an excellent way to improve your independence.F. She volunteers by performing in concerts for senior citizens.G. Volunteering allows you to experience different environments and situations.【语篇解读】这是一篇说明文。本文讲述的是做志愿者有哪些好处。【31题详解】根据上文When it comes to

    45、service work, it is important to realize that the actual goal should be getting the most out of your volunteering work.(当谈起志愿者的服务工作时,最重要的是意识到它的实际目标是能够从志愿工作中得到很多。),故C项“志愿服务意味着更多。”符合语境。【32题详解】根据上文Volunteering allows students to get involved with new things and develop social and academic skills that c

    46、ouldnt be learned in a classroom environment.(做志愿者可以使学生参与新事物,发展在课堂上学不到的社会与实践能力。),故G项“做志愿者可以使你经历不同的环境和情况”与上文连接,故选G。【33题详解】根据上文Jill, a senior student, has been a volunteer in her community for more than three years.(一个中学生吉尔为她的社区做志愿者已经三年多了。),再根据下文They always tell me how great we sound and how they wish

    47、 they had taken time to learn an instrument in their youth.(他们总是告诉我听起来棒极了,并希望他们年轻时也能学一件乐器该多好啊。),故F项“她通过为老人们演奏来做志愿者工作”连接上下文,故选F。【34题详解】根据上文Creating connections with people(做志愿者可以和人们建立联系),可知本段应该讲这方面的知识。D项“和人们建立关系很重要”符合本段意思,故选D。【35题详解】根据下文Volunteering isnt one of the most attractive jobs, but it is one

    48、 of the most beneficial and up lifting(令人振奋的).(做志愿者虽然不是最吸引人的工作,但是最有益的和令人振奋的工作之一。)Volunteer work makes us feel good. It builds self-confidence and lifts up the spirits.(做志愿者可以使我们感觉很好,建立自信,鼓舞精神。)可知,本段应该讲做志愿者的意义在于发展成就感,故选B。第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文, 从短文后每题所给的A、B、C、D四个选项中

    49、选出可以填入空白处的最佳选项。When you live in a seasonal environment,you can learn that both outdoor and indoor activities have their place. As the seasons36,so does your mood. Certain activities become more or less attractive, 37the weather and the length of the day.Spring is a time of the year when the world st

    50、arts to38from its winter sleep. During this season,I enjoy going on long walks through parks and watching the world come39Many consider summer to be the top of the year. The city comes into full swing40the weather becomes warmer and warmer. During the summer,I prefer to spend the daytime anywhere th

    51、at is air-conditioned. This41include the library,a shopping center or a movie theater. I often enjoy spending the42evenings sitting on the wide balcony (阳台)of my house and having drinks with my friends.Fall,with the43of the leaves and the summer heat gradually44,is probably another45time to go on lo

    52、ng walks during the day. I love to be45during fall and see the life of the city returning to its hibernation (冬眠)Another47to go outside during autumn is to48the last days of warmth until the next year.Winter49the shortening of days and cooler weather. Outdoor activities tend to become less50and sink

    53、ing down on the sofa with a good book becomes my51activity. It is not enjoyable to spend time outside if it is too52I only choose to go outside when I want to go skiing.So,my53to spend time indoors or outdoors is vastly dependent on the54Different seasons55different activities and therefore it is im

    54、possible to choose whether I would spend all of my spare time indoors or outdoors.36A. endBchangeCbeginDarrive37A. resulting inBconsisting ofCreferring toDdepending on38A. shakeBcircleCawakenDwave39A. openBaliveCstillDreal40A. asBifCorDunless41A. shouldBneedCcanDmust42A. dryBrainyCwarmDfreezing43A.

    55、growingBturningCexistingDdarkening44A. increasingBburningCdevelopingDdisappearing45A. busyBextraCinformalDexcellent46A. backBaloneCoutsideDahead47A. ruleBreasonCexcuseDquestion48A. enjoyBshareCcountDmiss49A. losesBfindsCbringsDbegs50A. helpfulBnormalCexpensiveDattractive51A. socialBfavoriteClastDcre

    56、ative52A. hotBcoldCwetDbright53A. dreamBdutyCdecisionDsecret54A. lifeBfeelingsCseasonDactivities55A. give upBbelieve inCcome toDcall for完形填空:【语篇解读】本文是议论文。主要讨论了在室内活动好还是在室外活动好?作者以四季变换为线,谈了自己的观点。36. B四季“更迭(change)”会影响人们的心情。 37. D由下文作者列举他在不同季节喜欢的活动不同可知,他认为某些活动变得更加有吸引力或者无吸引力“取决于(depend on)”天气以及白昼的长短。38.

    57、C由“from its winter sleep”可知,春天是万物开始从冬眠中“醒来(awaken)”的季节。作者喜欢在这个季节去公园散步并观察万物“复苏(come alive)”。39. B参见上题解析。40. A“天气越来越暖和”和“城市进入到活跃状态”之间是因果关系,故选用as。41. C由上文的“I prefer to spend the daytime anywhere that is air-conditioned”可知,夏天天气太热,作者喜欢白天待在任何有空调的地方,“大概会(can)”包括图书馆、商场或者电影院。42. C夏天的夜晚很“热(warm)”,作者喜欢坐在大阳台上跟朋

    58、友们共饮一杯。43. B秋天的特点是树叶“变色(turning)”、夏日的炎热逐渐“消退(disappearing)”。44. D秋天的特点是树叶“变色(turning)”、夏日的炎热逐渐“消退(disappearing)”。45. D由下文的go outside during autumn可知,作者认为秋天是可以到“户外(outside)”散步的又一段“美好(excellent)”时光。46. C参见上题解析。47. B本段探讨的是作者喜欢秋日户外活动的“原因(reason)”,除了可以看到万物再次回归到冬眠状态,还可以“享受(enjoy)”一年之中最后的一段温暖时光。48. A参见上题解析

    59、。49. C冬天“带来了(brings)”缩短的白昼和越来越冷的天气。50. D由下文的“It is not enjoyable to spend time outside”可知,冬天的户外活动变得不那么“有吸引力(attractive)”。51. B由下文的“I only choose to go outside when I want to go skiing”可知,冬日窝在沙发里看书是作者“最喜欢的(favorite)”活动。52. B如果天气太“冷(cold)”,到户外活动就没那么有意思。53. C由上文作者列举他在四季所喜欢的不同活动可知,作者在室内还是到室外活动的“决定(decis

    60、ion)”完全取决于“季节(season)”,因为不同的季节“需要(call for)”不同的活动。54. C参见上题解析。55. D 由上文作者列举他在四季所喜欢的不同活动可知,作者在室内还是到室外活动的“决定(decision)”完全取决于“季节(season)”,因为不同的季节“需要(call for)”不同的活动。第II卷(选择题,共55分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Reggie was a normal boy, but he had been born deaf. He was well know

    61、n to everyone in town, and they were all very fond of him. Unfortunately, he always seemed to be treated 56_ (different) from everyone else.Reggie didnt like this very much. But the person 57_ disliked this most was his friend Michael. Michael decided that things had to change. So he managed to pers

    62、uade other people in town 58_ (choose) one day of the festival for deaf people this year. During that whole day everyone in town would have to wear earplugs(耳塞). The day 59_ (call) The Day of Silence, and when it arrived everyone stuck earplugs in their ears. As the hours passed, people began to rea

    63、lize 60_ difficult life was for the deaf. Soon no one was thinking of Reggie as 61_ deaf person. 62_ (use) his usual gestures, Reggie was the one who could communicate best with everyone. They were surprised at his ability to find solutions 63_ almost any problem. They realized all Reggie needed was

    64、 64_ (much) time than others to communicate. That was the only difference.It was on this day 65_ everyone realized they have to give people a chance to show how useful they are. 56differently 57. who/ that 58. to choose 59. was called 60. how 61. a 62. Using 63. to 64. more 65. that第四部分 写作(共两节,满分40分

    65、)第一节 应用文写作(满分15分) 假如你是李华,为了配合学校开展的Green Action for the Earth的活动,你校英语俱乐部张贴了一则海报招聘志愿者。请根据提示写一封应聘信。内容包括:1.个人信息;2.应聘资格;3.希望被录用。注意:1. 词数80左右;2. 可以适当增加细节, 以使行文连贯;3. 信的开头已为你写好。Dear Sir or Madam,Im Li Hua, from Class 1, Grade1. _Looking forward to your reply.Yours sincerely,Li HuaDear Sir or Madam,Im Li Hua

    66、, from Class 1, Grade 1. Seeing your appealing poster titled Green Action for the Earth, Im writing to apply for the position.Im fully convinced that I possess enough qualifications to be the required volunteer. First of all, I normally participate in a variety of beneficial activities to preserve o

    67、ur environment, which makes me more experienced than others. Besides, I succeeded in organizing a series of rewarding activities, including Saving Water, Green Travel and so on, equipping me with enough knowledge and experience to be a qualified volunteer.Id appreciate it if you could take my applic

    68、ation into consideration. Looking forward to your reply.Yours sincerely,Li Hua第二节 读后续写 (满分25分) 阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。In 1945, a 12-year-old boy saw something in a shop window that set his heart racing. But the price -five dollars- was far beyond Reuben Earles means. Five dollars would buy al

    69、most a weeks food for his family.Reuben couldnt ask his father for the money. Everything his father made through fishing went to her mother, Dora. Slim and beautiful, she was the center of the home, the glue that held it together. The housework was never-ending, and she struggled to support their fi

    70、ve children but she was happy as her family and their well-being were all she cared about.Nevertheless, he opened the shops weathered(风化的) door and went inside. Standing proud and straight in his flour-sack shirt and washed-out trousers, he told the shopkeeper what he wanted, adding, “But I dont hav

    71、e the money right now. Can you please hold it for me for some time?”“Ill try,” the shopkeeper smiled. “People around here dont usually have that kind of money to spend on things. It should keep for a while.”Reuben respectfully touched his worn cap and walked out. He would raise the money and not tel

    72、l anybody, for he thought Mum would get surprised when she saw that brooch. On hearing the sound of hammering from a side street, Reuben suddenly had an idea. People built their own homes in Bay Roberts, using nails purchased in sacks from a local factory. Sometimes the used sacks were thrown away a

    73、t the construction site, and Reuben knew he could sell them back to the factory for five cents a piece.That day he found two sacks, which he sold to the man in charge of packing nails and hid the money in a rusty soda tin. 注意:1. 所续写短文的词数应为150左右;2. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;不计入总词数。 Paragraph 1: Every day

    74、after school, Reuben started his plan._Paragraph 2:Finally, the time came! _Paragraph 1: Every day after school, Reuben started his plan. Cold and hungry, he wandered the streets, searching for the nail bags carefully. To save more money, he even decided to deliver papers in the early morning. It wa

    75、s the brooch in the shop window that reminded him that what he did was worthwhile.Paragraph 2: Finally the time came! He took out the soda tin, poured the coins out and began to count. Five dollars! His hard work paid off. Holding the soda tin firmly, Reuben rushed for the shop to buy the brooch. The moment he got the beautiful brooch, he burst through the front door and placed it in Mums hand. Never had Dora received such a gift. Speechless and happy, she hugged her son tightly, with tears welling up in her eyes.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山东卷山东省泰安一中2019_2020学年高一英语下学期期末统考打靶题3含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-388344.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1