2020秋高中英语 Unit 4 Sharing Section 2训练与检测(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高中英语 Unit Sharing Section 2训练与检测含解析新人教版选修7 2020 高中英语 训练 检测 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 4Section 请同学们认真完成练案11 .阅读理解AThe Tech Museum Needs Volunteers Like You!Do you have a desire to learn and teach others about science and technology? If so, then The Tech Museum might be the perfect place for you to volunteer.The Tech Museum is no ordinary museum.It serves a diverse population, in
2、cluding international visitors,local families and school groups.Volunteers have the opportunity to staff exhibits and interact with museum visitors.A typical day could include the following:Helping guests step into the role of a cyber sleuth (网络侦探)in Cyber Detectives the nations first interactive ex
3、hibit designed to help visitors learn about Internet safety.Encouraging guests to design, build and program a real robot in our Social Robots exhibit.You dont have to be a teacher or an engineer to succeed as a volunteer.We provide handson training to ensure your success.If you are 18 or older and e
4、njoy talking and working with people, we know youll enjoy joining us.We are primarily looking for volunteers to help us from Monday to Friday for morning (8:30 am1:00 pm)or afternoon (12:30 pm5:00 pm)shifts (轮班)Also, if you are trying to volunteer around a busy schedule, you can volunteer for evenin
5、g events.In order to be considered for evening event volunteering, you have to volunteer for at least two evening events per month.Benefits of volunteering include:Free museum entry and IMAX films after workFree downtown parking during your volunteer shiftDiscount in the store and cafeMeeting a dive
6、rse group of covolunteers and guestsIf you are interested in volunteering, please complete an online application.文章大意:本文是一则招聘启事。介绍了所要招聘志愿者的日常工作、时间安排以及做这项志愿活动的益处。1What requirement should a volunteer meet?_A_AReaching 18 years old. BHaving relevant experience.CHaving plenty of time on the weekend.DHav
7、ing a good command of English.解析:细节理解题。根据文中“If you are 18 or older and enjoy talking and working with people,we know youll enjoy joining us.”可知,选A。 2What is a volunteers daily work?_C_APlaying the role of a cyber sleuth.BHelping clean The Tech Museum.CIntroducing some technology to visitors.DOperati
8、ng robots to give visitors performances.解析:细节理解题。根据文章第一句以及文中“Encouraging guests to design,build and program a real robot in our Social Robots exhibit.”可知,选C。3When can a volunteer on afternoon shift see a free IMAX film?_D_A12:30 pm on Friday.B1:00 pm on Tuesday.C2:30 pm on Wednesday.D8:30 pm on Mond
9、ay.解析:推理判断题。根据文中“We are primarily looking for volunteers to help us from Monday to Friday for morning(8:30 am1:00 pm)or afternoon(12:30 pm5:00 pm) shifts (轮班)”和“Free museum entry and IMAX films after work”可推知,选D。4What will a volunteer get?_C_AA chance of being employed as an employee.BThe right to d
10、ownload films for free.CSome handson training.DFree drinks in the cafe.解析:细节理解题。根据文中“We provide handson training to ensure your success.”可知,选C。BI have a neighbor we call “Happy”. I have never seen her angry at anything and never heard her say a harsh word to anyone or about anyone.Happy and her husb
11、and Ben, 70, have a huge garden. They spent many happy hours together working on it. Most of the neighbors watched interestingly as Ben doubled the size of their garden. As the cost of food climbed faster than Bens beans, we all wished we also had such a large garden. As the rest of us spent our dol
12、lars at the market, Happy could be seen picking beans in her back yard.Last month, Happy and Ben invited most of the neighborhood over for an “all day food festival”We were told to bring gloves and arrive very early in the morning. We didnt know what was about to take place.By 9:00 am, there were ni
13、ne of us in the garden picking tomatoes, beans, okra, and squash. By 10:00 am, there was lots of laughter. We shared a lot of stories. By five oclock, everyone was a little drunk from the wine and beer. After dinner, we played games. As we were leaving, Happy and Ben handed each of us a shopping bag
14、 filled with the bounty of the day, already packaged and frozen. What a delightful gift!Well, the point wasnt so much about the food. The true gift was a day of friends enjoying one anothers company. None of it would have happened if it had not been for Happy and Bens garden. Now they have a blog ab
15、out gardening in case we decided to plant a garden. And I am so proud of my tomato plants!文章大意:这是一篇记叙文。本文作者主要介绍了自己的邻居。作者有一个邻居,大家都叫她Happy。邻居有一个花园,里面种植了很多瓜果蔬菜。上个月,Happy和丈夫Ben邀请邻居们去他们的花园里做客,并赠给他们许多花园里种植的东西,从此很多邻居也开始建设自己的小花园。5According to Paragraph 2, people wished they also had a garden so that_D_.Athe
16、y could spend happy times together with their family in itBthey could grow vegetables and sell at the marketCthey could invite their neighbors and hold parties in itDthey didnt have to spend so much money on food解析:细节理解题。根据第二段句子As the cost of food climbed faster than Bens beans, we all wished we als
17、o had such a large garden.可知,菜价上涨太快,于是大家都希望能有一个像Happy家那样的大花园,想节约买食物的钱。故选D。6For what purpose did Happy and Ben invite the neighbors to their garden?_C_ATo ask them to attend a birthday party.BTo help them get to know each other.CTo let them enjoy what they grew in the garden.DTo ask them to share som
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390256.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
