2020秋高中英语 Unit 4 Sharing Section 3训练与检测(含解析)新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020秋高中英语 Unit Sharing Section 3训练与检测含解析新人教版选修7 2020 高中英语 训练 检测 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 4Section 请同学们认真完成练案12 .阅读理解AI love charity (慈善)shops and so do lots of other people in Britain because you find quite a few of them in every high street.The charity shop is a British institution , selling everything from clothes to electric goods, all at very good prices.You can get things you
2、wont find in the shops any more.The thing I like best about them is that your money is going to a good cause and not into the pockets of profitdriven companies, and you are not damaging the planet, but finding a new home for unwanted goods.The first charity shop was opened in 1947 by Oxfam. The famo
3、us charitys appeal to aid postwar Greece had been so successful that it had been flooded with donations (捐赠物)They decided to set up a shop to sell some of these donations to raise money for that appeal.Now there are over 7,000 charity shops in the UK.My favourite charity shop in my hometown is the R
4、ed Cross shop, where I always find childrens books, all 10 or 20 pence each.Most of the people working in the charity shops are volunteers, although there is often a manager who gets paid.Over 90% of the goods in the charity shops are donated by the public.Every morning you see bags of unwanted item
5、s outside the front of shops, although they dont encourage this, rather ask people to bring things in when the shop is open.The shops have very low running costs: all profits go to charity work.Charity shops raise more than 110 million a year, funding (资助)medical research, overseas aid, supporting s
6、ick and poor children, homeless and disabled people, and much more.What better place to spend your money? You get something special for a very good price and a good moral sense. You provide funds to a good cause and tread lightly on the environment.文章大意:本文是一篇说明文。文章主要介绍了一种慈善商店一个买东西就相当于捐款的地方。1The auth
7、or loves the charity shop mainly because of_C_.Aits convenient locationBits great variety of goodsCits spirit of good willDits nice shopping environment解析:推理判断题。 由第一段第四句“The thing I like best about them is that your money is going to a good cause.”可推断出C项正确。2The first charity shop in the UK was set u
8、p to _D_.Asell cheap productsBdeal with unwanted thingsCraise money for patientsDhelp a foreign country解析:细节理解题。 由第二段第二、三句“The famous charitys appeal to aid postwar Greece had been so successful.raise money for that appeal.”可知建立慈善商店是为了帮助希腊。 而从文章的第一段又知作者是英国人。故D项正确。3Which of the following is TRUE abou
9、t charity shops?_A_AThe operating costs are very low.BThe staff are usually well paid.C90% of the donations are second hand.DThey are open twentyfour hours a day.解析:细节理解题。 由第四段第一句“The shops have very low running costs.”可知A项正确。 由第三段第一句中的“volunteers”可排除B项;由第三段第二句可知C项不正确;由第三段最后一句可知D项不正确。4Which of the f
10、ollowing may be the best title for the passage?_C_AWhat to Buy in a Charity ShopBCharity Shop:Its Origin & DevelopmentCCharity Shop:Where You Buy to DonateDThe Publics Concern about Charity Shops解析:标题判断题。文章讲述了慈善商店的成因、历史、发展等,只有C项全面表达了大意。A、B、D三项都很片面。B(2020山西省太原市实验中学高二下学期期中)I watched my Dad close the d
11、oor. It was a really cold night in dead silence and I was all alone at home. My parents left because they had been running fever for several days and they were showing other symptoms of COVID19. It was the 9th day of Wuhan lockdown starting on January 23.The virus we now know as COVID19 is somehow f
12、earsome partly because it does not discriminate (区别对待) in choosing who it infects. But that is only partly true. All the evidence suggest that it can be merciless to older people, so I was wondering whether my parents would make it and whether we would ever take family photos, which my parents and I
13、 had talked about during the Spring Festival holiday.On their second day away my parents called and asked me how I was. We talked using FaceTime, and the moment I saw mom lying there with an oxygen mask and my dad could not talk without breathing heavily, I realized that I had to live on my own.But
14、two weeks later, I came across a fever and had to go into quarantine (隔离) and be put under medical observations for 14 days. Fortunately, my illness turned out to be due to a bacterial infections but not COVID19.Everything there was hectic, there seemed to be a shortage of medical staff and material
15、s were in short supply. Even though the doctors and nurses were covered from head to toe, I could see how tired they were when I looked into their bloodshot eyes.They would work a whole day preparing for new patients and seemed incredibly apologetic for not having everything that was needed. Most of
16、 the patients were really understanding but of course there were those who were not, and complained loudly, but all the doctors and nurses tried their best to deal with it in a calming way. And they are all from other cities like Shanghai and Guangzhou, and some of them are just three or four years
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390258.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
