2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业(七)Unit 3 Fasterhigherstronger教学知识细解码(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 课时分层作业七Unit Fasterhigherstronger教学知识细解码含解析外研版选择性必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 课时
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1He cheated(欺骗) her into believing him a wealthy man.2We are confident in our expectation(预料) of a full recovery.3The ball bounced(反弹) crazily over his shoulder into the net.4The only access to that building is along that muddy(泥泞的) track.5The company is a fully bonded member of the As
2、sociation(协会) of British Travel Agents.6He will require surgery(外科手术) on his left knee.7I love Chinese,and I am glad I am a teammate(队友)with Yao Ming.8The footstep(脚步)and singing were more and more close.阅读理解AI have been playing basketball since Ive been in 6th grade.I first started out in the summe
3、r before 6th grade when I played for the Park District Traveling Basketball Team.This is where I first learned how to play basketball and found out I wasnt very good at it.This is the main reason why I liked football more than basketball,because I was naturally good at football and didnt have to wor
4、k as hard.But because of the way I was brought upalways being encouraged to never give up,I kept at it and kept working on my basketball skills so I could be good enough to play for my high school basketball team.I played for my high school basketball team during my junior and senior years of high s
5、chool.During those years in high school,I really began to practice hard on improving my basketball skills.My main goal was to get an athletics scholarship to college and get a free education.I indeed achieved this goal and was awarded a twoyear basketball scholarship at Parkland Junior College.There
6、 in my two years I was truly better than I was when I first started out playing basketball,which I know was because of the hard work I put into improving my skills all throughout my life.After having two good seasons at Parkland on and off the court (球场) I graduated.The final step I had in mind was
7、to come to Northern Illinois University and make the basketball team.Many doubted me and said I wasnt good enough to make the team,but instead of listening to them,giving up or stopping working hard like Ive been doing all my life,I worked the hardest Ive worked over the summer.And all the hard work
8、 paid off,and I am now a member of the Northern Illinois University Basketball Team.【语篇解读】本文是记叙文。作者介绍了自己在中学阶段通过打篮球一步步实现个人梦想的故事。1What do we know about the author?AHe became what many people had expected him to be.BHe got a free education in Northern Illinois University.CHe left Parkland Junior Colleg
9、e because of his poor performance.DHe played for Parkland Junior College Basketball Team for two years.D细节理解题。根据第二段的“awarded a twoyear basketball scholarship at Parkland Junior College”和第三段的“After having two good seasons at Parkland on and off the court I graduated”可知,作者在Parkland Junior College打了两年篮
10、球后,毕业了。2The underlined word “them” in Para.3 refers to .Athose who doubted the authorBthose who loved the authorCthe authors former teamDthe authors familyA代词指代题。根据them所在句子的前一句“很多人怀疑我的能力,并且说我还不够资格加入这个篮球队”,可推知这里的them指的是“怀疑作者能力的人”,故A项正确。3How did the author develop the passage?ABy making comparisons.BB
11、y giving examples.CBy following the order of time.DBy describing the changes in space order.C写作手法题。作者按时间顺序讲述了通过打篮球逐渐实现个人理想的故事,故C项正确。 4What can we learn from the authors story?AWell begun,half done.BEvery coin has two sides.CDetail is the key to success.DWhere there is a will,there is a way.D推理判断题。作者
12、通过打篮球获得了奖学金并得到免费教育,一步步实现了自己的奋斗目标。这个过程告诉我们“有志者事竟成”的道理。最后一段的“all the hard work paid off”是提示。BOne of the most famous archaeological discoveries in all of history is The Terracotta Army.Its also called the Terracotta Warriors and Horses and they were found by farmers digging for a well in Xian in 1974.B
13、ecoming a UNESCO World Heritage site in 1987,the spectacular figures continue to attract millions of visitors from all over the world.Yet the excavations (发掘) are unfinished.Famously,archaeological work at the site and the accompanying Tomb of the First Qin Emperor has been allowed to slow down unti
14、l technology advances enough to preserve the art works currently buried underground.In addition to this,safety concerns have been raised regarding the unusually high levels of mercury (水银) found on the soil.Its said that this is from the mercury streams which were in the floor of the burial chamber,
15、but only time will tell if this ancient tale is true.Currently 8,000 soldiers have been found,each one with a distinctively different look.This was achieved through an early use of assemblyline (流水线)The warriors were assembled using moulds(模具),with 8 different heads to choose from,and features being
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390277.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
