分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年高中外研版英语必修3训练:MODULE3 SECTION Ⅰ INTRODUCTIONREADINGANDVOCABULARY WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:390386
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:32.77KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年高中外研版英语必修3训练:MODULE3 SECTION INTRODUCTIONREADINGANDVOCABULARY WORD版含
    资源描述:

    1、Module3TheViolenceofNatureSectionIntroduction,ReadingandVocabulary课后篇巩固提升一、写作词汇检测A.根据每一组的提示词,完成或者翻译句子。1.strike(1)She was dead by lightning.(2)阿尔卑斯山的美景把我们迷住了。答案(1)struck(2)We were struck by the beauty of the Alps.2.occur(1)There are all sorts of accidents on the way to and from work.(2)我突然想到一个主意。答案(1

    2、)occurring(2)An idea occurred to me.3.experience(1)He is an old wise man who is .(2)我从未经历过那样可怕的事。答案(1)experienced(2)Ive never experienced such a terrifying thing.B.运用所学单词或短语造句。4.end up答案If you continue to steal youll end up in prison.5.cause sb.to do sth.答案The pepper in the food caused me to sneeze.

    3、6.pick up答案She soon picked up French when she went to live in France.二、阅读词汇检测阅读下列句子,说出黑体词的含义。1.In the first two columns list your sources of income.含义答案栏;列2.I really dont want to talk of a memory deeply buried.含义答案埋藏3.Is this your current address?含义答案现行的;当前的4.The young man hit the window violently.含

    4、义答案猛烈地5.The country lies to the south of the equator.含义答案赤道三、完成句子1.她弯腰从地板上捡起一本书。She bent over to a book from the floor.答案pick up2.橘子皮很容易剥掉。The skins of orange are easy to .答案take off3.他从背包中取出一些书放在地上。He took some books out of his backpack and them on the ground.答案put;down4.我们平均每天上八节课。we have eight cl

    5、asses a day.答案On average5.许多违反法律的人最终被关进牢房。Many people in prison for breaking the law.答案ended up四、根据课文重要句型仿写句子1.这次倒闭使500人失业。The closure .答案left 500 people jobless2.那个男孩没动那个墨水瓶。The boy left the ink bottle .答案where it was3.严重的危机袭击了美国,影响了美国的经济。A terrible crisis America, the American economy.答案struck;aff

    6、ecting4.当我们赶到那儿时,破坏已经造成了。,the damage had been done.答案By the time we reached there5.我突然想到我把钥匙忘在办公室了。It suddenly me that I had left my keys in the office.答案occurred to五、阅读理解A导学号86964016If the crust(外壳) of the earth were not pretty solid(坚固的),it would be shaking about and moving up and down frequently.

    7、However,there are places in the rocks of the earths crust where it isnt strongly held togetherwhere faults(断层) exist.Along the faults,one rock might push against another with great force.The energy is changed to vibration in the rocks,so they begin to shake and we have an earthquake!The most famous

    8、one in North America was the San Francisco earthquake of 1906.About three thousand people died and property(财产) damage amounted to about $425,000,000.The greatest destruction came from the fires that followed the quake.One of the most famous earthquakes in Europe took place in Lisbon,Portugal,in 175

    9、5.The city was destroyed and at least thirty thousand people were killed.In 1908,in Calabria and Sicily,a quake killed about seventy-five thousand people.In 1915,in central Italy,hundreds of towns and villages were damaged and thirty thousand people were killed.Two great earthquakes that caused grea

    10、t damage in Asia took place in Tokyo,Japan,and in Gansu Province in China.The Tokyo quake of 1923 killed more than one hundred thousand people and destroyed the city and the city of Yokohama,too.The Chinese quake in 1920 covered more than three hundred square miles and killed about two hundred thous

    11、and people.1.The first paragraph mainly tells us.A.where earthquakes happenB.how earthquakes happenC.the damage caused by earthquakesD.famous earthquakes in the world答案B解析段落大意题。通读第一段可知,本段介绍了地震的起因。2.The underlined word “vibration” in the first paragraph probably means “”.A.shakingB.forceC.energyD.los

    12、ing 答案A解析词义猜测题。一块岩石有可能用力挤压另一块岩石,地壳的能量发生了改变导致岩石晃动,于是地震发生了。vibration意为“晃动”。3.Which of the following is the correct order of the years when the earthquakes happened?the San Francisco earthquakethe earthquake in Lisbon,Portugalthe earthquake in Calabria and Sicilythe earthquake in central Italythe earth

    13、quake in Gansu Provincethe Tokyo quakeA.B.C.D.答案C解析细节理解题。由文章中地震发生的时间顺序可知C项正确。4.We can infer from the passage that .A.the earths crust in Europe is weaker than that in other placesB.the fires following the San Francisco earthquake caused more damage than the earthquake didC.there were 75,000 people k

    14、illed in the San Francisco earthquakeD.the city of Yokohama was not greatly influenced by the Tokyo quake答案B解析推理判断题。由第二段中的“Thegreatestdestructioncamefromthefiresthatfollowedthequake.”可知B项正确。BIn Singapore,most of us love window shopping while some others enjoy having a picnic at East Coast Park or Ch

    15、angi Beach on sunny days.Singaporeans are never bothered by the occasional(偶尔的) thunderstorms.However,we know that if it rains for long continuous periods,there will be more serious effects.Just recently the main shopping street of Orchard Road was flooded and some parts of Bukit Timah was impossibl

    16、e to traffic.People reacted by writing in to the newspaper to complain about this!We forget that other countries suffer much worse effects.Elsewhere,heavy tropical(热带的) storms often result in floods that ruin crops especially in Thailand and Malaysia.This in turn usually means that the price of rice

    17、 and vegetables here in Singapore will rise because we import these products from them.If there is a typhoon or tsunami,thousands of lives are lost too.This happened in Indonesia and Phuket in Thailand in 2004 and it serves to remind us of how Mother Nature can cause great damage.Weather patterns in

    18、 general have changed dramatically in recent years.Scientists believe that global warming and the resulting melting of the polar ice-cap has caused the level of the ocean to rise.This in turn causes flooding of low-lying areas in countries where the land is rather flat and some parts of which is bel

    19、ow sea level.It is believed that human activities have caused Mother Nature to show her extreme anger,so it is now important that we really work together to cut down on harmful activities,for example,illegal logging(伐木) or irresponsible forest-burning to clear land for farming.5.From Paragraph 1,we

    20、can see that most Singaporeans love .A.making complaintsB.going out for picnicsC.doing window-shoppingD.travelling along the coast答案C解析细节理解题。根据第一段第一句可知大部分新加坡人喜欢逛商店。6.What will happen in Singapore if there are floods in its neighbouring countries?A.Heavy tropical storms will follow shortly.B.The pric

    21、e of rice and vegetables will go up.C.Many people will write in to the newspaper.D.More rice and vegetables will be imported.答案B解析细节理解题。根据第一段倒数第三、四句可知热带风暴导致的洪水会毁掉庄稼,新加坡的大米和蔬菜是靠进口的,所以如果邻国发生洪水,新加坡的大米和蔬菜的价格会上涨。7.The underlined word “it” in the passage refers to .A.the arrival of heavy tropical stormsB.

    22、the import of rice and vegetablesC.the rising price of rice and vegetablesD.the loss of lives in natural disasters答案D解析词义猜测题。上句提到台风或海啸会导致成千上万的人失去生命,这于2004年在印度尼西亚和泰国的普吉岛发生过。“自然灾害导致人死亡”这件事用来提醒我们大自然可以造成巨大的损失。8.What should we do in order not to make Mother Nature angry?A.Clear more land for farming.B.Re

    23、duce harmful human activities.C.Bring down the price of food.D.Improve the quality of weather.答案B解析推理判断题。根据最后一段可知,人们认为是人类的活动导致了大自然的极端愤怒。因此,现在我们真的应该团结合作来减少有害活动。六、七选五阅读理解导学号86964017Our spiritual intelligence quotient(精神智商),or SQ,helps us understand ourselves,and live fuller,happier lives.While were al

    24、l born with SQ,most of us arent even aware that we have it.Fortunately,you dont have to sign up for classes to learn how to improve your SQ.Here are some simple steps that can lead you to this new level of understanding.1.The process of developing spiritual intelligence begins with solitude(独处) and

    25、silence.To tune in (调整)to your spirit,you have to turn down the volume in your busy,noisy,complicated(复杂的)life and force yourself to do nothing at all.In the car,instead of listening to the music,use the time to think.At work,shut the door to your office between meetings,take a few breaths and let t

    26、hem out very,very slowly.2.Stepoutside.For many people,nature sets their spirit free.3. If you are walking with the dog,take the time to admire flowers in bloom;follow the flight of a bird and watch clouds float overhead.Findanactivityyouenjoy.Its important to find a hobby that helps you tune in to

    27、your spirit.Garden,walk or jog,arrange flowers,and listen to music that touches your soul.4. Ask open-ended questions,such as “What am I feeling?What are my choices?Where am I heading?”But dont expect an answer to arrive through some supernatural form of email.“Rarely do I get an immediate answer to

    28、 my question,”says Reverend Joan Carter,a Presbyterian minister(长老会牧师) in Sausalito,California.“But later that day I suddenly find myself thinking about a problem in a perspective(角度) I never considered before.”5.While most of us rely on gut(本能的) feeling to realize danger,spiritual intelligence push

    29、es us,not away from,but towards some action that will lead to the greater good.A.Sit quietly.B.Trust your spirit.C.Change your spirit.D.Get your spirit relaxed.E.Ask questions of yourself.F.Go outside to watch a beautiful sunset.G.Enjoy the stillness in your home after the kids are finally in bed.答案

    30、15 AGFEB七、短文改错Generally,we prefer to do things the way we considered to be the best.However,it is important to listen to those who love us and want to give us an advice when we have serious problems in our lives.Parents have gained some life experiences and they know what to act in different situati

    31、ons.Thats why we should ask them for help first when they have problems.Therefore,there are moments when we avoid them and dont want to follow them.With time passed,my brother as well as I have realised that our parents are right.Please turn for your parents when in trouble,for they worth trusting and ready to offer help all the time.答案第一句:consideredconsider第二句:去掉an第三句:experiencesexperience;whathow第四句:theywe第五句:ThereforeHowever第六句:passedpassing;havehas第七句:forto;they后加are

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年高中外研版英语必修3训练:MODULE3 SECTION Ⅰ INTRODUCTIONREADINGANDVOCABULARY WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390386.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1