2020版高考英语二轮复习限时规范训练三十六阅读板块__练速度20191202120.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 高考 英语 二轮 复习 限时 规范 训练 三十六 阅读 板块 _ 速度 20191202120
- 资源描述:
-
1、限时规范训练(三十六)阅读板块练速度(满分40分,限时35分钟).阅读理解(30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AWhen David Santori first moved to WashingtonDC., locals told him to avoid the Chinatown area at all costs. But these days, the cityloving explorer is drawn to the neighborhood. “The atmosphere is just different from the rest
2、 of the city,” says Santori. “Its always busy. There are lots of bars. This is a dream place for Instagram users.” Heres where Santori and other Instagram influencers are eating and drinking in DCs Chinatown this summer.Crimson View|627 H St NW, Washington, DC 20001“On the roof of The Pod Hotel, the
3、re is a bar upstairs called Crimson View. I have to say I have never seen a place like this one. You get the view of the monuments, the arch of Chinatown, the city and the sunset.”David SantoriFarmers & Distillers|600 Massachusetts Ave NW, Washington, DC 20001“Farmers & Distillers has everythingwond
4、erful service, excellent food, delicious donuts (甜甜圈), and great atmosphere. I would recommend making reservations beforehand since this place is well sought out.”Shell P.China Boy|815 6th St NW, Washington, DC 20001“I like to go to China Boy because I can get amazing noodles quick and cheap,” says
5、Kim. “Its a small holeinthewall spot that no one really knows about because it has short opening hours.”Danny KimBantam King|501 G St NW, Washington, DC 20003“Bantam King is my favorite because its really affordable and the food is absolutely great. They have fried chicken options and they offer noo
6、dles of various kinds. I think its really great because they have really mastered those two dishes.”Kimberly Kong, Robby Myers语篇解读本文是一篇应用文。Instagram上几位有影响力的使用者分别介绍了他们喜爱的位于华盛顿特区唐人街上的餐饮店。1What is special about Crimson View?AIts the best bar in DCs Chinatown.BIts a good viewing spot.CIts a firstclass h
7、otel.DIts a scenic spot.解析:细节理解题。根据第二段中的“You get the view of the monuments, the arch of Chinatown, the city and the sunset.”可知,这家酒吧有很好的视野,可以看到纪念碑、拱门、城市、日落等。答案:B2Which enjoys huge popularity among diners?ACrimson View.BFarmers & Distillers.CChina Boy.DBantam King.解析:细节理解题。根据第三段中的“I would recommend ma
8、king reservations beforehand since this place is well sought out.”可知,Farmers & Distillers很受就餐者的欢迎,需要预订。答案:B3What do China Boy and Bantam King share?AThey provide quality service.BThey offer a variety of dishes.CThey have a relaxed atmosphere.DThey charge reasonable prices for food.解析:细节理解题。根据第四段中的“I
9、 like to go to China Boy because I can get amazing noodles quick and cheap”以及第五段中的“its really affordable and the food is absolutely great”可知,这两个人所推荐的地方的共同之处就是提供味美价廉的食物。答案:DBWhatever it is, you can do it with a smileor at least a pleasant expression. President Eisenhower was known by his assistants t
10、o be the person who could look at them with a smile, so they liked him. Thats a good quality. Unfortunately, it is easy to forget that.Sometimes we tend to take ourselves too seriously, especially when we are under pressure and when our focus is on taking care of our own business; we lose sight of o
11、thers and their needs. Many leaders feel they need to be rough in order to get others to take them seriously, which, of course, is not true. People get to know you and understand that you can be trusted, and then they follow through what you say. In fact, you gain the respect of people with a smile
12、better than an angry look. Smiling is the most basic tool taught to employees in customer service. This is important whether you interact with the customer facetoface or via telephone.Did you know you can hear a smile? I interview candidates for jobs over the phone and I make it a point to smile whi
13、le Im talking with them. That is one of the primary things I am looking for in them as well. Imagine calling your doctors office because you are sick and the person who answers the telephone rudely says, “Can you hold please?” without even saying hello! I have had that experience and you most likely
14、 have as well. Sometimes they dont even wait for you to answer before putting you on hold! How does that make you feel?A smile makes you more approachable and others more relaxed. And it makes you feel better too! Remember to wear your smile so that you have a good relationship with others.语篇解读本文是一篇
15、夹叙夹议文。作者告诉我们微笑的好处很多,生活中我们要微笑待人。4What can be forgotten easily according to the author?ATreating strangers kindly.BWearing a pleasant expression.CKeeping optimistic in difficulty.DBeing patient with those around you.解析:细节理解题。根据第一段的内容可知,作者认为微笑是一个好品质,但是人们却容易忘记这一点。答案:B5What will likely happen when we are
16、 depressed or upset?AIgnoring others feelings.BForgetting our own business.CAbandoning our goals or dreams.DFinding it hard to control emotion.解析:细节理解题。根据第二段的“Sometimes we tend to take ourselves too seriously, especially when we are under pressure and when our focus is on taking care of our own busi
17、ness; we lose sight of others and their needs”可知,作者说当我们在压力之下,或者集中精力于自己的事情上时,我们就容易忽视他人以及他人的需求。答案:A6What is the author looking for in the candidates on the phone?ATheir tool of smiling.BThe ability to hear a smile.CPolite attitude to customers.DGood skills of communicating.解析:细节理解题。根据第三段的“That is one
18、of the primary things I am looking for in them as well.”可知,作者在与应聘者打电话时尽量自己做到微笑,这也是他想要在应聘者身上寻找的品质。答案:A7What does the author want to tell us in the last paragraph?AKind people love to smile.BGood relationships are important.CSmiling at others is a winwin choice.DApproachable people have good fortune.解
19、析:推理判断题。根据最后一段的内容可知,作者在本段主要告诉我们微笑是双赢的选择,别人会因你的微笑而放松,你因此也会开心。答案:CC“Time is a problem for kids,” states a news report for a new Swiss watch. Children in some countries “learn time slowly” because “they dont wear watches” and “parents dont really know how to teach them time”. The kids grow up with this
20、 handicap and become adultsand then cant get to work on time. Is there an answer to this problem? Of courseits the Flik Flak, made by a famous Swiss watch company.The Flik Flak is being marketed as a teaching watch for children aged 4 to 10. The watch itself does not teach kids how to tell time, and
21、 of course it merely “controls their imagination” by presenting the “hour” hand as a beautiful red girl named Flak and the “minute” hand as a tall blue boy named Flik. Flik points to corresponding blue minute numbers on the dial, while Flak points to red hour numbers, which is supposed to teach youn
22、g children how to tell time.The watch comes equipped with a standard battery and a nylon band. Peter Lipkin, the United States sales manager for the Flik Flak, calls it “Kidproof”:if it gets dirty you can throw the whole watch in the washing machine. The product is being sold in select department st
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390615.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
