2020-2021学年牛津版(2019)高一英语必修1课后作业:UNIT 3 GETTING ALONG WITH OTHERS SECTION C EXTENDED READING WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年牛津版2019高一英语必修1课后作业:UNIT GETTING ALONG WITH OTHERS SECTION CEXTENDED REA
- 资源描述:
-
1、Section CExtended reading,Project,Assessment & Further study课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.After long (reflect) we decided to buy that house.答案reflection2.A stay in the country will be (benefit) to his health.答案beneficial3.Do not rushgo at your own (comfort) speed.答案comfortable4.Lets sing some songs to celebra
2、te this (joy) occasion.答案joyful5.However,no matter what I do,my efforts to lose weight always end in (fail).答案failure6.Being recognized in public has brought her much trouble,so she is always wearing dark glasses to avoid (recognize).答案recognition/being recoginized7.Outdoor air pollution leads to mo
3、re than 3 million premature (die) each year.答案deaths8.I shall be pleased to go,if you will (accompany)me.答案accompany9.Perhaps he repeated these (admire)letters to various friends.答案admirable10.They are a very (respect) family.答案respectable.完成句子1.他不可能见过我, 因为我不在那里。He could not have seen me, .答案for I w
4、as not there2.我发现解出这道题很容易。我自己能做出来。I found the problem.I can do it by myself.答案it easy to work out3.即使你也许不会喜欢那些答案,也要问她那些问题。Ask her questions, .答案even if you might not like the answers4.我理解起来有困难。I have it.答案trouble understanding5.别让她在外面的雨中等候。Dont leave her in the rain.答案waiting outside素养提升.阅读理解We have
5、 the most friends at the age of 26 after having spent the first quarter of our lives building up our friendship circle,new research has claimed.The research into friendship shows that our social circle peaks at 26 years and 7 months,at which we typically have five close friends.Women are most popula
6、r at 25 years and 10 months,with men hitting the highest friendship point a little later at 27 years and 3 months.The research,by Forever Friends,shows that about a third of adults meet their closest friends while at school,with about a fifth saying they meet them at work.Social networks such as Fac
7、ebook and Twitter now also play a major role in building new friendship.The research points out that 25-to-34-year-olds make 22 friends via Facebook,compared to 18-to-24-year-olds who make 12,and 35-to-44-year-olds who make just four.Forever Friends relationship coach Sam Owen says,“It is no coincid
8、ence that over a third of us meet our best friends at school.It is a key time in our lives when friendship is growing through sharing notes,giving gifts,seeing each other regularly and laughing a lot.As adults we can often forget how powerful these small things are and how the little things can make
9、 a difference.”Later in life we find ourselves losing friends.Over half of us lose friendship through moving,while 36% say that over time they grow apart from close pals.Having children also causes 19% to drift away from childhood friends.With growing pressure being put on friendship these days,its
10、important to make time for our friendship.【语篇解读】这是一篇科普文章。研究表明,我们在26岁时拥有最多的朋友,但是随着时间的推移,我们的朋友会逐渐减少。1.How many friends can a 20-year-old college student make via Facebook?A.4.B.12.C.18.D.22.答案B解析细节理解题。根据第四段最后一句内容可知,一个20岁的大学生通过Facebook可以交到12个朋友,故B项正确。2.In Paragraph 5,the author is trying to tell the re
11、aders .A.how important making friends isB.that friendship is not easy to keepC.how much has been done to keep friendshipD.that friendship at school is important答案D解析推理判断题。根据第五段Sam Owen所讲的话可知,学生时代是人生中建立友谊的重要阶段,这时的友谊成长于分享笔记、赠送礼物、互相探望、一起欢笑中,故D项正确。3.The underlined phrase “drift away from” in Paragraph 6
12、 means “”.A.make sense ofB.lose track ofC.feel sorry forD.make up with答案B解析词义猜测题。根据倒数第二段的第二句中“Over half of us lose friendship.”以及划线短语所在句意可以判断,该短语大意为“失去联系”,故选B项。4.This passage is most probably taken from .A.Facebook or TwitterB.an advertisementC.a textbookD.a newspaper答案D解析推理判断题。根据第一段中的“. new researc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-390649.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
