分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型2020-2021学年英语人教版必修3课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE 1 WORD版含解析.DOC

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392067
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:93KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语人教版必修3课时作业:UNIT 3THE MILLION POUND BANK NOTE WORD版含解析 2020 2021 学
    资源描述:

    1、课时作业9.阅读词汇预习Reading部分的词汇,完成下列小短文。写出画线部分的汉语意思。I am a student, aged 16.Qingdao is my birthplace 1._ which is a beautiful city. I like reading novels 2._ about adventure 3._. I like many authors 4._, like Mark Twain, who wrote many famous novels. I want to become an author too. But my father is telling

    2、 me to have more patience 5._. I know he is right. I need to work hard in order to realize my dream.答案1出生地2.小说3.冒险4.作者5.耐心.阅读课文The Million Pound Bank Note (Act I, Scene 3),将以下情节排序(1)Henry was spotted by a ship the next morning.(2)Henry wandered on the pavement in London.(3)He was sailing out of the

    3、bay about a month ago.(4)He earned his passage by working as an unpaid hand on a ship.(5)Towards nightfall he found himself carried out to the sea by a strong wind.()()()()()答案(3)(5)(1)(4)(2).阅读课文The Million Pound Bank Note (Act I, Scene 3),根据课文内容选择正确答案1What do you know about Henry Adams?AHenry was

    4、born in a European country.BHenry went to London to spend his holiday.CHenry landed in Britain accidentally.DThe two brothers owed Henry a lot of money.2What was Henrys problem in Britain?AWhether he could stay out of jail.BWhere he could get a job to earn money.CWhether he could go back home as soo

    5、n as possible.DWhat places of interest he could go to.3What did Henry come to London for?AHe wanted to run a small company there.BHe wanted to make friends with the two brothers.CHe wanted to seek for a good job.DHe came here by accident without any plan.4Why did Roderick want to know how much money

    6、 Henry had?AHe wanted to show mercy to a real poor man.BHe wanted to borrow money from Henry.CHe wanted to cooperate with Henry to run a company.DHe wanted to check the importance of money to a poor man.5After reading the text, we can find that _.AHenry Adams owned a large mining companyBHenry Adams

    7、 paid nothing for the trip to BritainCHenry Adams opened the letter at onceDHenry Adams was an American who lives in New York答案1C2.B3.D4.D5.B.下面一段文章是课文的浓缩,仔细阅读,根据课文内容将其补充完整In the summer of 1903 an American _1_, Henry Adams, lost his way because of a strong wind in the sea. Hed just about _2_ for los

    8、t when he was _3_ by a ship which brought him to Britain. With no money on him, he had to work on this ship without payment to earn his _4_. When he was _5_ on the pavement in London, cold and hungry, someone asked him to enter a big house. It was Roderick, who was very _6_. He and his brother _7_ o

    9、n whether a man could _8_ a month in London with a million pound bank note. Roderick _9_ it, while his brother, Oliver, thought it would work. After asking Henry some questions, they thought he was the suitable person, so they gave him a letter containing a million pound bank note. But they asked hi

    10、m to _10_ not to open it until 2 oclock.1_2._3._4._5_6._7._8._9_10._答案1businessman2.given himself up3.spotted4.passage5wandering6.wealthy7.made a bet8.survive9doubted10.promise阅读理解AThe UK 5 DaysToday:A chilly (寒冷的) and frosty start for many this morning, followed by a day of sunshine and local showe

    11、rs. The showers will be slow moving and heavy at times, particularly in the east with a risk of thunder.Tonight:Showers will ease this evening and clear spells (一段时间) will develop, causing a widespread frost. However, rain will push into the northwest during the early hours, turning heavy at times.F

    12、riday:Rain, locally heavy, will continue southwestwards through the day with strong winds. Elsewhere, it will be bright with some sunshine.The UK outlook for Saturday to Monday:Rain across central parts on Saturday will ease and move northwards. Largely dry elsewhere with some misty sunshine. A mixt

    13、ure of sunshine and showers on Sunday and Monday, turning warmer.Updated at 04:04 on Thur. 31 Mar.The UK 631 daysThe UK outlook for Tuesday 5 Apr. to Wednesday 13 Apr.:A generally unsettled picture is likely next week, with showers or longer spells of rain affecting the majority of the UK, but with

    14、some drier and sunnier interludes (间歇). Temperatures will probably be around normal for most, but central and southeastern areas may see some warmer air moving up from the continent at times. The week after next will probably continue to be changeable with showers or longer spells of rain crossing t

    15、he UK, but with some brighter and drier interludes in between. Temperatures may become rather low across the north and northwest later next week.Updated at 12:36 on Wed. 30 Mar.The UK outlook for Thursday 14 Apr. to Saturday 30 Apr.:It is likely to be changeable with a mixture of sunny spells and sh

    16、owers. However, some longer drier spells are also likely, particularly in northwestern areas. Overall temperatures will remain around normal for the time of year but with some warmer spells developing at times.Updated at 12:37 on Wed. 30 Mar.1The weather of tonight is similar to Friday in that _.Ait

    17、 has strong winds Bit has frostsCit has heavy rain Dit is mainly sunny2From Saturday to Monday, it may be rainy in the _.AeastBwestCsouthDnorth3What will the weather be like in the UK from April 5 to 13?AIt will be quite dry.BIt will be rather cold.CIt will be generally rainy.DIt will be hot in the

    18、north.4Which part of Britain may have little rain in the second half of April?AThe southeastern areas.BThe northeastern areas.CThe northwestern areas.DThe southwestern areas.答案与解析本文是一则天气预报,预报了英国近一个月来的天气状况。1C细节理解题。根据文章第二段中的“However, rain will push into the northwest during the early hours, turning he

    19、avy at times.”和第三段中的“Rain, locally heavy, will continue southwestwards through the day with strong winds.”可知,今晚天气和周五天气的共同之处是都会下大雨。故选C。2D细节理解题。根据文章第四段中的“Rain across central parts on Saturday will ease and move northwards.”可知,周六至下周一北部地区可能会有雨。故选D。3C细节理解题。根据文章第五段中的“A generally unsettled picture is likel

    20、y next week, with showers or longer spells of rain affecting the majority of the UK, but with some drier and sunnier interludes (间歇)”可知,4月5日至13日期间,大部分地区会下雨,因而C正确,排除A;又根据“Temperatures will probably be around normal for most.”得知B不对;而根据“Temperatures may become rather low across the north and northwest

    21、later next week.”可知,北部地区气温很低,D不对。4C细节理解题。由题干中的the second half of April可以定位到“.Thursday 14 Apr. to Saturday 30 Apr.”这一部分内容。根据“However, some longer drier spells are also likely, particularly in northwestern areas.”可知,西北地区可能处于干旱期,没有雨。故选C。BWhen I found out I was moving to India, it was beyond a nightmare

    22、. It was something I couldnt even imagine. The impressions I had of India were only based upon a few summer visits to my grandparents, filled with heat, pollution and dirt. Even though I was only six years old, I know this would be a complete change from my comfortable life in Maryland.During my fir

    23、st six months in India, my expectations were met almost exactly. I hated my new apartment; I missed my school and friends back in Maryland, and I was sick of all the dirty marketplaces that filled the streets of New Delhi.After those six months were over I finally realized that I was going to be in

    24、India for a while. I knew that I had to start making the most of my new life. It was then that I became completely involved in my school. My school, the American Embassy School, was filled with international students: Europeans, Australians, Chinese, and Americans just like me. But they all welcomed

    25、 me with open arms. It was amazing to be among such diverse students, who had such incredible experiences to share. Now, when I look back at my time in India, all I can think about is how fortunate I am to have had such a wonderful experience. My move to India not only allowed me to see a completely

    26、 different side of the world, but I was also able to establish unbreakable bonds with so many interesting and amazing people. Even now, after quite some years, I am still in contact with my closest friends from the American Embassy School. I cannot even imagine what I would be like without having li

    27、ved in India. I would have missed out on meeting so many extraordinary people, and I would be a completely different person today.5At the beginning, the author thought it terrible to move to India because he felt _.Ahe was too young to go thereBhe couldnt see his grandparentsCIndia was hot and dirty

    28、Dhe missed his friends in New Delhi6What made the author face his new life?AThat he needed to make some friends.BThat he fell in love with his new school.CThat he missed his motherland.DThat he had to stay in India longer.7After the author returned to Maryland _.Ahe found his life in India worthwhil

    29、eBhe hoped to go to India once againChe shared his story with his familyDhe wanted to experience another new life8What does the author want to tell us about his life in India?AIt was the hardest time.BIt changed him a lot.CIt was comfortable and unforgettable.DIt made him an interesting man.答案与解析本文为

    30、一篇记叙文。文章讲述了作者从一开始搬到印度居住的不情愿和不适应,到后来遇到不同的同学,不同的事情,不断地去适应并改变了自己的故事。5C细节理解题。根据文章第一段中的“The impressions I had of India were only based upon a few summer visits to my grandparents, filled with heat, pollution and dirt.”可知,作者不能忍受那里的脏和热,故选C。6D细节理解题。根据文章第三段中的“After those six months were over I finally realiz

    31、ed that I was going to be in India for a while. I knew that.my new life.”可知,因为还要在印度待一段时间,所以作者意识到要接受新生活。故选D。7A推理判断题。根据文章第四段中的“Now, when I look back at my time in India, all I can think about is how fortunate I am to have had such a wonderful experience.”可知,当他回过头来看在印度的这一段生活时,他发现这是一段精彩的经历,很值得,故选A。8B主旨大意题。作者一开始不适应在印度的生活,后来慢慢发生改变。由“I would have missed out on meeting so many extraordinary people, and I would be a completely different person today.”可知,他在印度的生活使他改变了很多,故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语人教版必修3课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE 1 WORD版含解析.DOC
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392067.html
    相关资源 更多
  • 人教九年级中秋英语假期作业.doc人教九年级中秋英语假期作业.doc
  • 九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt
  • 人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc
  • 人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx
  • 九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx
  • 九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx
  • 九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx
  • 九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx
  • 九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1