分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 21 COMMUNICATION WORKSHOP .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392273
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:88.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 21COMMUNICATION WORKSHOP 2020 2021 学年 英语 北师
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 十一Unit 21Communication Workshop & Language Awareness. 单词拼写1. Police said Stefanovski had robbed (抢劫) a man just hours earlier. 2. Im rather sceptical(怀疑的)about their professed sympathy for the poor. 3. It was absurd (荒谬的)of you to

    2、suggest such a thing. 4. The birth rate in many western countries is declining (下降) fast. 5. The scholarship helped Martin to get over a temporary (暂时的) financial embarrassment. 6. In normal circumstances (情况) I would have taken my teachers advice. 7. The reporters deadline(截止时间)was 8 p. m. for the

    3、morning edition. 8. Our classrooms will each be equipped (装备) with a computer and other pieces of modern equipment. 9. The workers yesterday submitted (提交) a claim for a 9 percent pay rise. 10. It is smart and responsible to be concerned (关心) about and prepared for hurricanes. . 用方框内短语的适当形式填空rob. .

    4、. of, be concerned about, at any rate, be equipped with, under no circumstances, due to, on top of, make a fortune, vote on, on the decline1. More and more people begin to be concerned about our natural environment. 2. If you want to make a fortune,please come to the Pudong Development Zone. 3. I wa

    5、s robbed of my cash and chequebook outside the bank. 4. You can also tour the site on modern coaches equipped with videos. 5. Since we cant agree on this matter,lets vote on it. 6. Both these numbers have been on the decline for a few years. 7. The park lies on top of a coalfield. 8. At any rate, we

    6、 will leave before they arrive. 9. Her good health is chiefly due to proper diet and regular exercise. 10. Under no circumstances should we hurt our friends. . 完成句子1. While/Although/Though teaching is a difficult job, I am convinced that there is no more rewarding a profession. 虽然教学是一个困难的工作,但我相信,没有比

    7、这能获得更多回报的职业了。2. They have gone, but left me lost in thought. 他们走了,但我陷入了沉思。3. He said that he had never seen her before, which was not true. 他说以前从没见过她,这不是真的。4. Weve come to a conclusion that the meeting will be postponed. 我们已经得出结论,会议将会被延迟。5. I should/ought to have helped him, but I wasnt able to. 我本来

    8、应该帮助他, 但我没能这样做。. 阅读理解A Despite decades of tobacco control policies,population growth has seen an increased number of smokers,it warned. A new study shows that smoking causes a worldwide death of one in every 10 people,half of them in only four countries: China,India,the United States and Russia. Res

    9、earchers said death rate could rise further as tobacco companies greatly targeted new markets,especially in the developing world. The report was published in the medical journal The Lancet. “Despite more than half a century of clear and firm evidence of the harmful effects of tobacco on health,today

    10、,one in every four men in the world is a daily smoker,” said senior author Dr. Emmanuela Gakidou. “Smoking remains the second largest risk factor for early death and disability,and so to further reduce its effects we must strengthen tobacco control to further reduce smoking popularity and its burden

    11、. ”The report of the Global Burden of Diseases was based on smoking habits in 195 countries and areas between 1990 and 2015. It found that nearly one billion people smoked daily in 2015one in four men and one in 20 women. That was a reduction from one in three men and one in 12 women who lit up in 1

    12、990. However,population growth meant there was an increase in the total number of smokers,up from 870 million in 1990. And the number of tobacco-related deathsmore than 6. 4 million in 2015increased by 4. 7% over the same period. The study found some countries had succeeded in efforts to help people

    13、 quit,mostly through a combination of higher taxes,warnings on packages and education programs. Over the 25-year period,Brazil had seen the percentage of daily smokers drop from 29% to 12% among men and from 19% to 8% among women. But,the report said,Bangladesh,Indonesia and the Philippines saw no c

    14、hange from 1990 to 2015. Russia saw smoking among women rise by 4% over the same period and similar trends were appearing in parts of Africa,the authors warned. 【文章大意】一项新的研究显示,吸烟在全球范围内导致每10人中就有一人死亡,其中半数仅在四个国家: 中国,印度,美国和俄罗斯。1. Study shows smoking causes _deaths worldwide. A. one in every four men and

    15、 one in 10 womenB. one in four men and one in 20 womenC. one in three men and one in 12 womenD. one in every 10 people【解析】选D。细节理解题。根据第一段中的A new study shows that smoking causes a worldwide death of one in every 10 people,half of them in only four countries: China,India,the United States and Russia. 可

    16、知,一项新的研究显示,吸烟在全球范围内导致每10人中就有一人死亡。2. Which one of the statements is not agreed by Dr. Emmanuela Gakidou?A. There are harmful effects of tobacco on health. B. Smoking remains the first largest risk factor for early death and disability. C. We must do more to reduce smoking effects. D. We must strength

    17、en tobacco control. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段中的Smoking remains the second largest risk factor for early death and disability可知,吸烟仍然是早期死亡和残疾的第二大危险因素。3. The report of the Global Burden of Diseases found that _. A. nearly one billion people smoked daily in 2015one in four women and one in 20 menB. that was an

    18、 increase from one in three men and one in 12 women who lit up in 1990C. there was an increase in the total number of smokers,up from 870 million in 1990D. the number of tobacco-related deathsmore than 4. 7 million in 2015increased by 6. 4% over the same period【解析】选C。细节理解题。根据第三段可知,吸烟的人数在增加。4. The st

    19、udy found _had succeeded in efforts to help people quit smoking. A. BrazilB. BangladeshC. PhilippinesD. Russia【解析】选A。细节理解题。根据第四段中的Over the 25-year period,Brazil had seen the percentage of daily smokers drop from 29% to 12% among men and from 19% to 8% among women. 可知在25年的时间里,巴西每天吸烟者的百分比从男性的29%下降到12%

    20、,女性的比例从19%降至8%。B(2020北京高二检测)If youre a male and youre reading this, congratulations! Youre a survivor. According to statistics, youre more than twice as likely to die of skin cancer than a woman,and nine times more likely to die of AIDS. Assuming you make it to the end of your natural term, about 78

    21、 years for men in Australia, youll die on average five years before a woman. Therere many reasons for thistypically, men take more risks than women and are more likely to drink and smoke but perhaps more importantly, men dont go to the doctor. “Men arent seeing doctors as often as they should,” says

    22、 Dr. Gullotta. “This is particularly so for the over-40s, when diseases tend to strike. According to a recent survey, 95%of women aged between 15 and early 40s see a doctor once a year, compared to 70% of men in the same age group. “A lot of men think theyre unbeatable,”Gullotta says. “They only com

    23、e in when a friend drops dead on the golf course and they think, Geez, if it could happen to him. . . ”Then theres the ostrich(鸵鸟)approach. “Some men are scared of what might be there and would rather not know,” says Dr. Ross Cartmill. “Most men get their cars serviced more regularly than they servi

    24、ce their bodies,” Cartmill says. He believes most diseases that commonly affect men could be addressed by preventive check-ups. “Prevention is cheaper in the long run than having to treat the diseases. Besides, the final cost is far greater,its called premature death. ”【文章大意】这是一篇说明文。据统计,男性死于皮肤癌的可能性是

    25、女人的两倍多,死于艾滋病的可能性是女人的九倍多。即使是自然终老,男性一般比女性少活5年,究其原因,最重要的一点是,男性不经常去医院体检。5. Why does the author congratulate male readers at the beginning of the passage?A. They can live longer than they expected. B. They are sure to enjoy a longer and happier life. C. They have lived long enough to read this article. D

    26、. They are more likely to survive serious diseases now. 【解析】选C。细节理解题。由第一段“If youre a male and youre reading this, congratulations! Youre a survivor. ”可知,如果你是男性,你正在读这篇文章,恭喜你!你是一个活到现在的人。所以作者要在文章开头祝贺男性读者是因为男性活到读这篇文章的年龄。6. Which of the authors statements is the most important reason that men die five ye

    27、ars earlier on average than women according to the passage?A. Men drink and smoke much more than women. B. Men dont seek medical care as often as women. C. Men are more likely to suffer from deadly diseases. D. Men arent as cautious as women in face of danger. 【解析】选B。细节理解题。由第二段“but perhaps more impo

    28、rtantly, men dont go to the doctor. ”可知,但也许更重要的是,男性不去看医生。所以男人不像女人那样经常求医是男性平均比女性早死五年最重要的原因。7. Which of the following best completes the underlined sentence “Geez, if it could happen to him. . . ” (in Para. 3)?A. it could happen to me, too. B. it would be a big misfortune. C. I should avoid playing go

    29、lf. D. I should consider myself lucky. 【解析】选A。推理判断题。由第三段“A lot of men think theyre unbeatable,”Gullotta says. “They only come in when a friend drops dead on the golf course and they think, Geez, if it could happen to him . . . ”可知,很多男人认为自己是不可战胜的,”古洛塔说。“只有当一个朋友死在高尔夫球场上的时候,他们才会进来,他们会想,天哪,如果这事发生在他身上。所以

    30、根据上下文的语境可以判断出“那么这种事也有可能发生在我身上”能够承接画线的句子。8. What does Dr. Ross Cartmill mean by “the ostrich approach”(in Para. 4)?A. A casual attitude towards ones health conditions. B. A new treatment for certain psychological problems. C. Refusal to get medical treatment for fear of the pain involved. D. Unwillin

    31、gness to find out about ones disease because of fear. 【解析】选D。词义猜测题。由第四段“Some men are scared of what might be there and would rather not know”可知,有些人害怕自己会被查出患有某种疾病,索性就不去看医生。由此判断出,“the ostrich approach”的意思是因为害怕而不愿意去了解自己的病情。. 语法填空Famous people like Olivia Munn, as well as some fashion companies like And

    32、elslag, are among those who have been opposed 1. _ wearing animal fur. Now, San Francisco has become the 2. _ (large) city in the USA to ban retailers from selling new fur to their customers. The ban aims to send 3. _ strong message to the fur industry 4. _ the cruelty these animals endure for the p

    33、urpose of 5. _ (become) clothing is not consistent with the value of the city. As we all know, West Hollywood became the first American city 6. _ (forbid )the sale of new fur items in 2011, and Berkeley passed a ban on the sale of fur clothing in 2017. Additionally, in 2000, the UK led the charge(打头

    34、阵 ), 7. _ (follow) by Australia in 2004. More recently, the Netherlands, the European Unions main producer of fur , banned fur farming in 2012 and plans to end mink(貂) farming by 2024. In 2018, Norway banned fur farms and 8. _ (end) fox and mink farming by 2025. Hopefully, only when efforts like the

    35、se are made to encourage 9. _ (consume) to stop buying real animal fur 10. _ the lives of animals be further protected all over the world. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了世界各地反对加工和销售动物皮毛的情况。1. 【解析】to。考查固定搭配。be opposed to表示“反对”,是固定短语,故填to。2. 【解析】largest。考查形容词最高级。the修饰形容词最高级,故填largest。3. 【解析】a。考查冠词。message是可数名词

    36、,此处用不定冠词表泛指,故填a。4. 【解析】that。考查同位语从句。分析句子结构可知,此处为同位语从句,从句成分和意义完整,所以用that仅起连接作用,解释message的内容,故填that。5. 【解析】becoming。考查非谓语动词。介词of后要跟动名词,故填becoming。6. 【解析】to forbid。考查非谓语动词。当被修饰词前有序数词修饰时,用不定式作后置定语,故填to forbid。7. 【解析】followed。考查非谓语动词。the UK与follow之间是逻辑上的动宾关系,表示被动,用过去分词作状语,故填followed。8. 【解析】will end/will have ended。考查动词时态。事情发生在将来,应该用一般将来时;时间状语“by 2025”表明也可用将来完成时,故填will end/will have ended。9. 【解析】consumers。考查词形转换。作动词encourage的宾语用名词,表示“消费者”,用可数名词复数表泛指,故填consumers。10. 【解析】will。考查倒装和时态。“only+状语”位于句首时,要采用部分倒装语序,表示将来的事情,故填will。关闭Word文档返回原板块

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语北师大版选修7课时素养评价 UNIT 21 COMMUNICATION WORKSHOP .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392273.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1