2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Looking goodfeeling good Section C Extended reading Project Assessment & Further study课后篇巩固提升(含解析)牛津译林版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Looking goodfeeling good Section Extended reading Project Assessmen
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Looking good feeling goodSectionCExtendedreading,Project,Assessment&Furtherstudy课后篇巩固提升必备知识基础练.用所给词的适当形式填空1.Your price is too high.We ask for a (reduce) of 5%.答案reduction2.Houses in the suburbs often have no (individual).答案individuality3.The town is so (beauty)!I just love it.答案beautiful4.Sew
2、ing is considered a (male) occupation.答案female5.There is a (say) that behind every successful man theres a woman.答案saying6.She once made a brief (appear) on television.答案appearance7.His being late made it (possible) for the meeting to be held on time.答案impossible8.Without adequate information,many s
3、tudents choose a college almost (blind).答案blindly9.A full man is made by combining efforts with (confident).答案confidence10.Every great (achieve) is a dream before it becomes a reality.答案achievement.完成句子1.别人如何谈论我们,我们无从干预。We cannot help the way people speak of us.答案in which2.即使他将拒绝,我们还是去问他比较好。him even
4、 though he should refuse.答案It is better to ask3.我很遗憾,我们没有给你带来什么消息。that we have no news for you.答案I regret to say4.在语言学校,要任何人预付一整年的学费是毫无理由的。anyone needs to pay one year of tuition in advance in a language school.答案There is no reason why5.五个人分那块蛋糕,每人分得五分之一。Each of the five people had .答案one fifth of t
5、he cake关键能力提升练.阅读理解Eat less and exercise moreit has long been a magic word for reducing extra weight.But now it seems that all the hard work may have been useless.Scientists say there are ten other reasons why people just keep getting bigger.They say that sleeping habits,central heating,medicines an
6、d even some pollutants can play a role in weight gain.Traditionally,people have focused on diet and exercise to solve the problem.However,the scientists from top US and Canadian universities say that other things must be considered.Less sleep could be partly the reason.In recent years,the average ni
7、ghts sleep has dropped from nine hours to just seven.Sleep shortage changes levels of the hormones(激素) that control food intake and body fat and increase hunger and appetite.If it is too hot or too cold,we burn calories to cool down or heat up.But if the temperature is just right,the calories may be
8、 turned into body fat instead.Those who take medicine to control their blood pressure can often put on weight.Similarly,studies have shown that going on taking the pills can add to a womans weight.The nature of a mother may also be the reason,with our body shape partly inherited(经遗传获得).The overweigh
9、t are also more likely to look for partners of a similar size.And their children are more likely to be overweight.And the use of pollutants is on the rise,say the researchers.The man-made chemicals can lead to weight gain.Your mothers age and your weight at birth are also important,with older women
10、more likely to have overweight children and underweight babies having a better chance of being overweight in later life.We also tend to put on weight as we get older.Giving up smoking can also help pile on the pounds.The scientists from Yale,Cornell and Johns Hopkins University said there was some e
11、vidence supporting poor diet and lack of exercise as the main causes of gaining weight.【语篇解读】这是一篇说明文。“少吃多运动”一直是公认的减肥方法。但科学家发现,还有其他十个原因可以解释人们为什么不停地变胖。本文就这一问题展开了论述。1.Which is commonly thought to be effective in losing weight?A.To keep away from pollutants.B.To take pills and avoid fatty food.C.To slee
12、p less to burn more calories.D.To have less food and take more exercise.答案D解析细节理解题。根据第一段第一句“Eatlessandexercisemoreithaslongbeenamagicwordforreducingextraweight.”可知,少吃多运动是人们普遍认为有效的减肥方法。故选D项。2.Which of the following doesnt lead to an overweight problem?A.Regular and enough sleep.B.Taking medicine to c
13、ontrol blood pressure.C.Not enough physical exercise.D.Harmful man-made chemicals.答案A解析细节理解题。文章列出的肥胖原因有:睡眠不足、温度适宜、降血压药物的副作用、遗传因素、污染物和化学物质、妈妈的年龄和婴儿出生时的体重等。最后一段讲到肥胖的主要原因是不良的饮食和缺少锻炼。由此可见,选项B、C、D都是导致发胖的因素,而有规律的、充足的睡眠不会导致肥胖,故选A项。3.Which of the following statements would the author agree to?A.Less sleep l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392695.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
