2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 At one with nature Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升训练(含解析)外研版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit At one with nature Section Starting out Understanding ideas课后篇巩
- 资源描述:
-
1、Unit6AtonewithnatureSectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.She (wrap) the small red flag around her hair and smiled happily to me.答案wrapped2.He had lots of homework (complete),so he couldnt go out with us.答案to complete3.It is a game (design) for adults only.That is,children are n
2、ot allowed to play it.答案designed4.The custom has been passed down generation to generation.答案from5.As we all know,it is water and sunlight that develop the (crop).答案crops6.Drinking too cold or too hot water does harm our health.答案to7.They explained the reason to us they had hated us before.答案why8.(p
3、revent) is better than cure,so start looking after your heart now.答案Prevention9.One (tradition) belief about television is that it reduces a childs ability to think and to understand the world.答案traditional10.The village (attract) many visitors ever since.答案has attracted.短语填空feed on,plenty of,pass d
4、own,be home to,in harmony with1.The city a worker,a doctor and a teacher.答案is home to2.Man can be nature to share a common world.答案in harmony with3.We all walk upon the branches,and we all the tree.答案feed on4.The tradition has been for hundreds of years.答案passed down5.A growing child needs sleep.答案p
5、lenty of.完成句子1.你见过白雪覆盖下的高山吗?Have you ever seen the mountains ?答案covered in snow2.庄稼被洪水冲走了。The crops were by the flood.答案washed away3.他的童年是在父亲用石头垒起来的小房子里度过的。He spent his childhood in the small house with stones by his father.答案which/that was built4.我在我老师工作过的地方工作。It was where my teacher worked .答案that
6、 I work5.这就是那个传授了我们很多知识的老师。This is the teacher weve learned a lot.答案from whom6.顺着这条路一直走到邮局为止。Go straight down the road the post office.答案until you come to7.尽管他试了,但还是打不开门。,he failed to unlock the door.答案Although he tried8.前人栽树后人乘凉。One generation plants the trees shade another generation rests.答案under
7、 whose9.她做成这件事的方式给我留下了印象。I was impressed by she did it.答案the way in which关键能力提升练.阅读理解ALocated in the northeast of Guangxi Zhuang Autonomous Region in south China,Guilin is considered to be the pearl of Chinas thriving tourist industry on account of the natural beauty and historic treasures.Covering
8、an area of about 27,800 square kilometres(10,734 square miles),the city is rather compact when compared with other major travel destinations in the country.The eye-catching landscape in which the city is situated has a kind of magic that is all its own.The strangely shaped hills together with clear
9、waters and wonderful caves make the city such an appealing destination.It is an important cultural city with a history of more than 2,000 years,and has been served as the political,economic and cultural centre of Guangxi since the Northern Song Dynasty(960-1127).Its breathtaking scenery has attracte
10、d many famous poets and artists for thousands of years.Artists are able to find inspiration from the Karst mountains and the unmatched beauty of the Li River.Today Yangshuos nightlife has sprung up to keep pace with contemporary China.You can still catch a glimpse of Guilins yesteryear in the countr
11、yside where it has been and continues to be home to many ethnic minority groups.Every corner you look is picture postcards perfect!It is truly impossible to take a bad photo.There is an ancient saying here“East or west,Guilin scenery is the best”.The former US president Bill Clinton visited Guilin i
12、n 1998.He said,“I heard of the name of the Li River long ago.Today I visit the Li River.It is more vivid and genuine than what I thought before.Nowhere is like Guilin.It makes me think of the traditional Chinese paintings.”【语篇解读】本文是一篇说明文,描绘了桂林的青山绿水。1.What is the evidence that best supports “the pear
13、l of Chinas thriving tourist industry”?A.The natural beauty and historic treasures.B.The eye-catching caves and magic people.C.The clear hills and strangely shaped waters.D.The long history and famous poets and artists.答案A解析细节理解题。根据第一段第一句中的“onaccountofthenaturalbeautyandhistorictreasures”可知,桂林之所以被称为
14、“中国蓬勃发展的旅游业的明珠”,是因为其拥有的自然美景和历史瑰宝。故选A项。2.How long has Guilin been the political centre of Guangxi?A.1,127 years.B.1,061 years.C.1,998 years.D.2,000 years.答案B解析细节理解题。根据第一段中的“andhasbeenservedasthepolitical,economicandculturalcentreofGuangxisincetheNorthernSongDynasty(960-1127)”可知,桂林从北宋起就是广西的政治、经济和文化中心,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392813.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
