2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 6 THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONS SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语同步新导练外研必修一精练:MODULE 6THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONSSECTION WORD版含
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 6The Internet and TelecommunicationsSection Grammar能力提升.阅读理解A(2019天津新华中学期中考试)The new study shows that we spend more time using the mobile Internet to read newspapers and magazines or do some other things.According to the Interactive Advertising Bureau (IAB), the average Europe
2、an spends 4.8 hours reading newspapers and magazines but 1.6 hours more using the mobile Internet per week.The IAB questioned 15, 000 people in 15 European countries, looking at how people were using the Internet and its influence on their everyday lives.It found that the mobile Internet is increasi
3、ngly finding its way into the public awareness.Over 71 million Europeans now have Internet access on their mobile phones.In the UK, 10 million people now access the Internet through their mobile phones and spend 6.3 hours doing so per week averagely.Unsurprisingly, young generations in the UK are le
4、ading the way, with nearly half of the countrys 16to 24yearolds and a quarter of 25to 34yearolds using the Internet, spending 6.5 and 6.2 hours online each week.Entertainment plays a main role in our mobile Internet lives, with one in five British people using their phones for online games, a third
5、listening to the online radio and 39 percent watching films, TV or other videos at least once a week.One third of those using an Internet phone said they received videos,images or other multimedia on their mobile, and 61 percent said they passed on the contents they had received.From a communication
6、 point of view, 80 percent of those questioned agreed that the Internet had made it easier for them to stay in touch with friends and family.Alison Fennah, director of the IAB, said the use of the mobile Internet had come to the point that marketers should be looking to strategies (策略) that connect
7、them with consumers more effectively.“Better tools as well as improved consumer motivation that start coming together in 2011 can make a great difference to extending the online experience,”Fennah said.【语篇解读】 本文主要讲了研究表明在欧洲越来越多的人使用移动互联网,并介绍了移动互联网对市场经营者的影响。1How long does a European spend on the mobile
8、 Internet per week averagely according to the IAB?A6.4 hours. B6.2 hours.C4.8 hours. D1.6 hours.解析:选A简单计算题。由第一段中的“the average European spends 4.8 hours reading newspapers and magazines but 1.6 hours more using the mobile Internet per week”可知,一个欧洲人每周花在移动互联网上的平均时间比用在读报纸和杂志上的平均时间多1.6小时,是6.4小时,故选A。2What
9、 do people mainly use the mobile Internet for?ACommunication. BEntertainment.CStudy. DAdvertising.解析:选B细节理解题。由第四段中的“Entertainment plays a main role in our mobile Internet lives”可知,人们主要使用移动互联网娱乐,故选B。3It can be known from the passage that _.Amore than half of the people in the UK use the mobile Intern
10、etBthe Internet is the most effective way to stay in touch with friends and familyCthe UK has the largest number of people who use the mobile Internet in EuropeDbetter tools and improved consumer motivation help extend the online experience解析:选D细节理解题。由最后一段中的“Better tools as well as improved consumer
11、 motivation that start coming together in 2011 can make a great difference to extending the online experience”可知,D项正确。4The author wrote the passage to tell us _.Ahow to use mobile phones to surf the InternetBnewspapers and magazines will disappear soonCmore and more people use the Internet in Europe
12、Dhow the Internet influences our daily lives解析:选C写作意图题。通读全文并结合文中给出的关于使用移动互联网的人数的数据可以看出,在欧洲越来越多的人使用移动互联网,故选C。B(2019湘南联盟质检)Today the word friendship has been used so often that it has lost its meaning. Some jokingly or seriously say that friends made to be used.It makes me very sad.True friendship doe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392815.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
英语选修6人教新课标 UNIT 2 POEMS (安徽)课时PPT:PERIOD Ⅳ.ppt
