2021-2022学年新教材高中英语 Unit 6 Earth first Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后巩固提升 外研版必修第二册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Earth first Section Developing ideas Presenting Reflection课后巩固
- 资源描述:
-
1、Unit 6 Earth firstSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.Working at night needed lights,so I rented a machine to produce (电) for the site.答案electricity2.The research paper published is primarily c with factors affecting employee performance.答案concerned3.It is e
2、asy to think that a junior team member may have less to (贡献) than more experienced ones.答案contribute4.As the a age of the population increases,there are more and more old people to care for.答案average5.For your protection,your credit card information will be r from our records.答案removed.完成句子1.It was
3、considerate of you to (关上) the light while I was sleeping.答案turn off2. (大多数的) British women adopt their husbands surname when they marry.答案The majority of3.She is not content with her present life and wishes to (采取措施) to improve it.答案take steps4.She spoke English so well that I (误认为她是) a native Brit
4、ish.答案mistook her for5.If the printer should (坏了) within the first year,we would repair it at our expense.答案break down6.They must (把考虑在内) the projects unique needs and requirements.答案take into account7.Please come back to dinner this evening (尽可能早地).答案as early as possible8.The United Nations (号召) al
5、l nations to take immediate action to fight against pollution.答案called on关键能力提升练.阅读理解When the natural climate changes due to global warming,it can surely affect seals.The majority of them live in the Antarctic region so as the ice is melting,their natural habitat can be seriously affected.These chan
6、ges dont take place overnight.They can be the result of many years of additional temperatures in the area.The seals then have to find ways to adapt.Seals depend on the cool air currents to bring plenty of food for them.When the temperature gets higher,there is less and less food and the seal populat
7、ion starts to shrink.Mothers arent healthy enough to feed their babies.Many of them end up abandoned as the mothers have to leave to find their own source of food.The fact that their desire to produce young can be changed by the warmer temperature is frightening too.It is also believed that the warm
8、er temperature can allow different diseases and viruses to attack the seals.This is a huge concern as they can rapidly wipe out huge numbers of seals out there.However,these changes in climate and temperature arent all bad for other species of seals.Scientists have found that those living in warmer
9、climates are producing more young due to the changes.Research also shows that the females are moving further to find food and water.When they are out of the reach of the governing males,they are more willing to accept the moves of other males in the group.This is good news too because it means that
10、there will be more selection in the gene pool(基因库)for future generations.It can help the seals as a species adapt to changes in their natural environment more easily.The climate change problem for seals is directly linked to humans.When we take action to change what we let out into the environment,w
11、e will make positive changes for the seals.However,it is going to take a very long time to reverse (彻底改变)the effects of what has already been done.【语篇导读】本文是一篇说明文。主要介绍了气候变暖对南极地区海豹的影响。1.What does the author regard climate changes for seals as?A.A double-edged sword.B.An unavoidable disaster for existe
12、nce.C.A mirror of evolution.D.A requirement for more choice in the gene pool.答案A解析推理判断题。文章第一至三段介绍了气候变暖对南极地区海豹的负面影响,第四、五段介绍了气候变暖对其他海豹种类的正面影响。由此可知,在作者看来,气候变暖对海豹有利有弊,是把双刃剑。2.What will happen to the seals in warmer climates?A.Their number will be on the increase.B.The female seals will be in the lead.C.
13、Their genes will change a great deal.D.The females will keep away from the males.答案A解析细节理解题。根据第四段中的“.those living in warmer climates are producing more young due to the changes.”可知,生活在更暖和地区的海豹会因为天气变暖而繁殖更多的幼崽。换言之,它们的数量会增加。3.Which of the following can be the best title for the text?A.The Importance of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392820.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
