2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 3 TRAVEL JOURNAL SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT TRAVEL JOURNAL SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 学人 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3 Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1When they knew there was a panda in the park, the children could hardly wait to see (see) it.2They are the graduates (graduate) who graduated from Wuhan University and now are playing an important part in our factory.
2、3After we lost the game, John said that he didnt really care about it.4The weather was so cold that we had to stay at home.5Although I got up with a headache, I went to work as usual.6As we know, boiling (boil) water is too hot to drink.7The manager thought he was a reliable (rely) person and told h
3、im all about the new plan.8The exam results will be put up on Friday afternoon.9I dont know the girl dressed (dress) in a long skirt.10No matter how difficult it is,Im determined to finish the work ahead of time.单句改错1You may rely on that he will help you.on后加it2In my views, there is no need to care
4、too much about your clothes.viewsview3These were so difficult questions that none of us could settle them.sosuch4As usually, I walked the dog along the street.usuallyusual5Id like to have some boiling water. boilingboiled6Dressing in her favorite skirt, she seemed to be more confident.DressingDresse
5、d.阅读理解AApart from various other beautiful destinations in India, it is also a great place for wild life lovers.A large number of people from different corners of the world visit India to observe the wild life closely.Though there are many national parks in India but Corbett National Park has its own
6、 specialties.Corbett National Park is just 262 km from the capital of India,New Delhi.Most people of New Delhi often visit this national park.Paying a visit to Corbett will offer you the opportunity to see some rare species of birds and animals.Apart from Corbett tour, tourists also get the opportun
7、ity to visit some important destinations like Corbett Museum,Garjia Temple and enjoy the most interesting nature walk along the river Kosi.Most of the tourists go on Delhi Corbett Tour.Tourists start from Delhi and first they enjoy the sightseeing of Old Delhi.After visiting Old Delhi, tourists get
8、the opportunity to enjoy the tour of sightseeing of New Delhi.Tourists can enjoy the visit of Humayuns Tomb, famous Qutub Minar, a visit to Parliament House and the residence (住宅)of president, India Gate and many other places.After finishing the sightseeing of New Delhi, the tourists go to Corbett N
9、ational Park.At Corbett, you can stay in any of the famous Jungle Resort.Then you can explore Corbett National Park.Finally you go back to New Delhi as planned.The city of Agra is very near New Delhi and tourists hope to go for Agra Tour as Taj Mahal is one of the most important attractions of Agra,
10、 a wonder of the world.If you are short of time you can make New Delhi Agra Same Day Tour.Agra is just 203 kms from New Delhi and you can easily visit Agra and come back to New Delhi.【解题导语】印度风景秀丽,有很多旅游胜地,本文作者向我们介绍了一些旅游景点。1What is one of the specialties of Indian travel according to the passage?AWatc
11、hing its natural beauty.BVisiting its temples.CVisiting its famous museums.DWatching many wild animals closely.解析:选D细节理解题。根据第一段中的“.it is also a great place for wild life lovers.A large number of people.visit India to observe the wild life closely.”可知,让人就近观看野生动物是印度旅游业的特色之一。2Which of the following is
12、TRUE according to the passage?AThere is nothing special in Old Delhi.BTourists can enjoy a nature walk along Kosi.CCorbett National Park is the only national park in India.DCorbett National Park is 262 km away from Corbett Museum.解析:选B细节理解题。根据文章第二段最后的“.tourists also get the opportunity to.and enjoy
13、the most interesting nature walk along the river Kosi.”可知B项正确。3Where is the attraction of India Gate?AIn Old Delhi.BIn New Delhi.CIn the city of Agra.DAt Corbett.解析:选B细节理解题。根据第三段中的“.enjoy the tour of sightseeing of New Delhi.Tourists can enjoy the visit.to Parliament House and the residence (住宅) of
14、president,India Gate.”可知,印度门在新德里,因此选B项。4The writer advises those visitors who havent got much time to _.Ago on Delhi Corbett TourBvisit Corbett National ParkConly pay a visit to Old DelhiDmake New Delhi Agra Same Day Tour解析:选D细节理解题。根据第四段中的“If you are short of time you can make New Delhi Agra Same Da
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392834.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021秋三年级语文上册 第八单元 26灰雀习题课件 新人教版.pptx
