2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 5 NELSON MANDELA SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT NELSON MANDELA SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 学人 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 5Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1We all hope to live a peaceful (peace) world.2Tom had great trouble finding(find) the library.3The factory where his father works is in the east of the city.4There was once a time when black people were treated badly.5The money was divided e
2、qually (equal) among her four children.6The General commanded the soldiers to blow up the bridge before the enemies came.7She has three sons, all of whom are abroad now.8The government has been in power for two years.9She begged me_to_wait (wait)for her,for she didnt want to be left alone.10She want
3、ed to reward the cleaners with 1,000 for their efforts.阅读理解AJohn Steinbeck was a great American writer.He was born in Salinas,California on February 27,1902.His mother,a teacher,fostered (培养)Steinbecks love of reading and the written word.During the summers he worked on nearby farms,which gave him t
4、he impression of the California countryside and its people.He studied at Salinas High School between 1915 and 1919.At the age of 18,he studied biology at Stanford University but he left in 1925 without finishing his degree.Among other things,Steinbeck wrote about the hard lives of workers.During his
5、 early years of writing,Steinbeck did many jobs.When Steinbeck was 27,his first novel was published.Over his lifetime he wrote a lot of fiction and nonfiction.Of Mice and Men(1937) became Steinbecks first success.His novel The Grapes of Wrath,published in 1939, brought him even greater success.A yea
6、r later he won the Pulitzer Prize for this novel.It is also for this novel that he is best remembered.Many of his books have been adapted (改编) for films and the theatre.Steinbeck was first married in 1930 to Carol Henning.The marriage ended in divorce (离婚) in 1942.In 1943 Steinbeck moved to New York
7、 City where he lived for the rest of his life.He married the singer Gwyndolyn Conger in 1943 and had two sons,Thom,born in 1944,and John born in 1946.They were divorced in 1948 and two years later he married his third wife,Elaine Scott.In 1962 Steinbeck was awarded the Nobel Prize for Literature(文学)
8、And in 1964 President Lyndon B Johnson presented him with the United States Medal of Freedom.He died of a heart attack in New York on December 20,1968.【解题导语】本文介绍了美国作家Steinbeck传奇的一生。1What does the passage mainly talk about?ASteinbecks life.BSteinbecks dream.CSteinbecks novels.DSteinbecks success.解析:选
9、A主旨大意题。本文简要叙述了Steinbeck的一生,包括他的成长、他的作品以及婚姻生活等等。2Steinbeck became successful in _.A1929B1937C1939 D1992解析:选B细节理解题。根据第二段中的“Of Mice and Men (1937) became Steinbecks first success.”可知答案。3All the following are true EXCEPT that_.ASteinbeck divorced two times during his lifeBSteinbeck began to write novels
10、 before he was 27CSteinbeck was concerned about the lives of workersDSteinbeck lived in New York when he was little解析:选D细节理解题。根据第三段中的“In 1943 Steinbeck moved to New York City where he lived for the rest of his life.”可知,Steinbeck搬到纽约生活的时候已经四十多岁了。4At the age of 60 Steinbeck got _.Athe United States Me
11、dalBhis biology degreeCthe Pulitzer PrizeDthe Nobel Prize解析:选D细节理解题。从第一段内容可知Steinbeck出生于1902年,60岁时应是1962年;再根据倒数第二段中的“In 1962 Steinbeck was awarded the Nobel Prize for Literature.(文学)”可知答案。BArthur Miller(19152005)is universally recognized as one of the greatest dramatists of the 20th century.Millers
12、father had moved to the USA from Austria Hungary,drawn like so many others by the“Great American Dream”However,he experienced severe financial hardship when his family business was ruined in the Great Depression of the early 1930s.Millers most famous play,Death of a Salesman,is a powerful attack on
13、the American system,with its aggressive way of doing business and its insistence on money and social status as indicators of worth.In Willy Loman,the hero of the play,we see a man who has got into trouble with his worth.Willy is“burnt out” and in the cruel world of business there is no room for sent
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392852.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
