2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE 5 A LESSON IN A LAB SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版英语名师导学外研必修一精练:MODULE LESSON IN LAB SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 导学外研 必修 精练 MODULE WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Module 5Section Introduction & Vocabulary and SpeakingLanguage Points课时作业.单句语法填空1Mum,the soup is a little salty.Try adding (add) some water to it.2Its wise of you to think (think) twice before you make the final decision.3Have you got in touch with Tom?Oh,sorry.I couldnt think of his phone number at
2、 the moment.4It was difficult to guess what his reaction (react) to the news would be.5We have been working on it for several hours but we havent reached any conclusion (conclude) that was practical.6They will start their project aiming (aim) at helping the poor children to be educated in Chinas wes
3、t.7Please observe the mixture (mix) and write down what you will have seen.8After the experiment,everything is put in order in the cupboard.9Two fifths of the land in this district is (be) covered with trees and grass.10China Daily has nine websites in three languages and three mobile platforms,form
4、ing (form) Asias biggest network of Englishlanguage news and information.单句改错1Jerry quit his present job for the aim of starting his own business.forwith2Im not sure how she will react on the decision.onto3Our school has been given some new equipments.equipmentsequipment4The doctor thought this woul
5、d be good for you to have a holiday.thisit5In the middle of the hall stand a Christmas tree.standstands.阅读理解In a dry desert lies a small seed.It is the seed of a cactus (仙人掌)plant.The seed lies on the ground.It lies there for one year.It is waiting.The cactus seed must wait for rain.But not just any
6、 rain.It waits for a heavy rain.It needs a heavy rain so it can grow.One day, a heavy rain falls.It makes the seed sprout.The small seed then sends out tiny roots.The roots go down into the earth.A new cactus begins to grow.The growing cactus needs food.Its food is in the seed.The seed feeds the cac
7、tus as it grows.The cactus sends out more roots.They go deeper into the earth.There they reach water.Other roots are not so deep.They take water from light rains.Soon the food in the seed is gone.The new cactus must now make its own food.The cactus takes in light from the sun.It takes in air and wat
8、er.The cactus turns these into food.For two or more years the cactus grows.Then it is ready to flower.The cactus produces a bud (花蕾)The bud is the start of a flower.The bud has hairs on it.The hairs help keep animals away.Then one day, there is a flower.But it will not stay for long.The cactus needs
9、 to save its food and water.So it keeps its flower only a few days.Then seeds fall from the flower.They fall to the ground.Here they lie for a year.They lie and wait for rain.One day, they will grow into a new cactus.【解题导语】本文是一篇科普类短文阅读。文章主要叙述了沙漠中仙人掌生长的全过程。1Why does the seed of a cactus lie on the gr
10、ound?ATo wait for a strong wind to send it far away.BTo avoid being hurt by animals.CTo wait for a heavy rain to grow.DTo continue its growth after falling from the cactus.解析:选C细节理解题。根据文章第一段“The seed lies on the ground.It lies there for one year.It is waiting.The cactus seed must wait for rain.But n
11、ot just any rain.It waits for a heavy rain.It needs a heavy rain so it can grow.”可知,仙人掌种子在地上是为了等待一场大雨的滋润。故选C。2The growing cactus gets its food from _.Athe windBthe heavy rainCthe seedDthe dry earth解析:选C细节理解题。根据文章第二段“The growing cactus needs food.Its food is in the seed.The seed feeds the cactus as i
12、t grows.”可知,生长中的仙人掌所需要的食物来自种子。故选C。3What can we learn from Paragraph 3?AThe cactus can create food with light, water and air.BThe cactus can make water from the air.CThe cactus stops growing when its food is used up.DThe roots of the cactus cant go deep into the earth.解析:选A段落大意题。根据文章第三段内容可知,本段主要讲述仙人掌
13、可以分别从水、阳光和空气中转化食物。故选A。4The hairs on the bud of the cactus are used for _.Ataking in more airBnot being eaten by animalsCabsorbing more waterDnot getting burnt by light解析:选B细节理解题。根据文章第四段“The bud has hairs on it.The hairs help keep animals away.”可知,花蕾上有毛是为了使动物远离而不被吃掉。故选B。.完形填空I believe I had the perfe
14、ct life.Because I was about to _1_ my high school, and on my way to college, I had great friends and a loving family.There was nothing _2_.But I spoke too soon.It was around 9:25 am.that I heard the news that would _3_ my life forever.My brother Zach had been in a car accident.He fought for five day
15、s before he _4_.That day, I became an only child.I felt extremely _5_.After Zachs death, I found _6_ in food.I ate, then I slept, then I ate again.I couldnt cry.I could hardly feel anything, and I was _7_.I stopped building relationships for fear that they would end just as _8_ as Zachs life.Also, I
16、 became nervous about any potentially _9_ situationsdriving late at nightbut I couldnt express this fear of life _10_ I wanted to be strong for my parents.I saw my parents _11_ worse than mine because of the losing of their son.I didnt want them to _12_ me.I also experienced a lot of _13_, because I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392878.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
