2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE1 EUROPE READING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE1 EUROPE READING WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 1 Europe.阅读理解The UK is divided up into smaller regions called “counties”Devon is one in the southwest of England.It is a really great place to take a holiday, and today I will tell you why I think Devon is such a great place. First, its on the coast.This means you can spend plenty of time on
2、the beach, which is good if it is sunny.Of course, you should take an umbrella to the beach as well, just in case it rainswhich is quite likely during the British summer! But even if its raining, theres still a lot to do in Devon.There are loads of very pretty towns, so you can easily spend a day lo
3、oking at the shops, finding a place to eat some local fish and chips and enjoying an ice cream at the end of your day.If you have a sweet tooth, you will be pleased to know that Devon is famous for its fudge and cream teas.If youre interested in history, you will find plenty of castles and old house
4、s to visit, where ancient kings and queens once lived.Devon is also great if you enjoy spending time outdoors because you will have plenty of opportunities for walking, hiking, cycling, and boating.Devon is rich in natural beauty due to its many hills,forests, beaches and bays.This is also an area b
5、y the sea where the cliffs have a different naturally red colour.Many people come to spend a day exploring the rocks.If you are lucky, you can find fossils(化石) of prehistoric animals in the rocks or washed up on the beaches.Isnt that amazing? There are also many museums describing the dinosaurs whic
6、h moved about this land millions of years ago.Overall, I think Devon is a great place for a holiday.No matter what age you are, Devon is well worth a visit!文章介绍了英国德文郡的地理位置、历史、饮食和自然风光等吸引人们来此度假的原因。1Whats the writers purpose of writing the text?ATo attract readers to visit England.BTo express the write
7、rs love to Devon.CTo tell readers Devon is a great place for a holiday.DTo introduce the reasons why he likes taking a holiday.答案:C解析:写作意图题。根据第一段中的“I will tell you why I think Devon is such a great place”和最后一段中的“Overall,I think Devon is a great place for a holiday.”可知,作者写这篇文章是为了告诉读者德文郡是一个度假的好地方。故选C项
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393173.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
