2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE2 DEVELOPING AND DEVELOPED COUNTRIES READING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE2 DEVELOPING AND DEVELOPED COUNTRIES READING WORD版
- 资源描述:
-
1、Module 2 Developing and Developed Countries.阅读理解I was just in France to visit my grandmother who is very dear to me.I dont get to cross the Atlantic very often, and shes now 96 years old, so every time I visit her, the two of us are very aware that it might be the last time we see each other.Last ye
2、ar, I did a series of short video interviews about her life.I asked her what it was like growing up with her father in the 1910s, and living alone with two young children.I asked her about her greatest memories, and her favorite books, foods, etc.I learned a lot of amazing new things about her I had
3、 never known before.These were very intimate conversations, which made me know her better.This year, I did not really have questions and I only had a great desire to make her know how much I loved her.I cooked for her and read her stories.I gave her a foot massage (按摩), which was her first ever! Bef
4、ore leaving, I was looking for a way to leave something meaningful behind besides the memory of our time together.Therefore, I wrote her five different love notes, and hid them in different places where I knew she would eventually find them.I left really joyously knowing that these cards would surel
5、y cheer her up after I left.She called me as I was travelling back to Paris to catch my plane back to the US and said,“I found your cards! By the time I discovered the last one, I was laughing out loud! Thank you so much, my sweetheart!”I smiled to myself,knowing she still had two more to go! It was
6、 Sunday, so my guess was that she had not checked her mailbox and had not yet driven her car!本文是记叙文,作者讲述了自己去看望祖母的温馨回忆。1The underlined word “intimate” in Paragraph 2 probably means _.Aclose Binspiring Cimpressive Dusual答案:A解析:词义猜测题。根据第二段中的“growing up with her father in the 1910s,and living alone with
7、 two young children.I asked her about her greatest memories,and her favorite books,foods”可知,这是作者和祖母之间的亲密交谈,故选A。2What can be inferred from the passage?AThe author went to France to visit her grandmother very frequently.BThe author didnt expect her grandmother to find all the five cards.CThe author an
8、d her grandmother enjoyed the time they stayed together.DThe authors home is not far from her grandmothers.答案:C解析:推理判断题。根据第二段中的“Last year,I did a series of short video interviews about her life”,第三段中的“I cooked for her and read her stories.I gave her a foot massage(按摩),which was her first ever”以及“I w
9、rote her five different love notes,and hid them in different places where I knew she would eventually find them”等内容可知作者和祖母在一起时很充实快乐,故选C。3From the last paragraph, we know that _.AGrandmother found all the cards immediately the author leftBGrandmother had not checked her mailbox before the callCGrandm
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393176.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022春一年级语文下册 第七单元知识要点习题课件 新人教版.ppt
