2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE3 THE VIOLENCE OF NATURE READING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE3 THE VIOLENCE OF NATURE READING WORD版含解析 2020 2
- 资源描述:
-
1、Module 3 The Violence of Nature.阅读理解In Singapore, most of us love window shopping while some others enjoy having a picnic at East Coast Park or Changi Beach on sunny days.Singaporeans are never bothered by the occasional (偶尔的) thunderstorms.However,we know that if it rains for long continuous period
2、s, there will be more serious effects.Just recently the main shopping street of Orchard Road was flooded and some part of Bukit Timah was impossible to traffic.People reacted by writing in to the newspaper to complain about this! We forget that other countries suffer much worse effects.Elsewhere, he
3、avy tropical(热带的) storms often result in floods that ruin crops especially in Thailand and Malaysia.This in turn usually means that the price of rice and vegetables here in Singapore will rise because we import these products from them.If there is a typhoon or tsunami, thousands of lives are lost to
4、o.This happened in Indonesia and Phuket in Thailand in 2004 and it serves to remind us of how Mother Nature can cause great damage.Weather patterns in general have changed dramatically in recent years.Scientists believe that global warming and the resulting melting of the polar icecap has caused the
5、 level of the ocean to rise.This in turn causes flooding of lowlying areas in countries where the land is rather flat and some parts of which are below sea level.It is believed that human activities have caused Mother Nature to show her extreme anger, so it is now important that we really work toget
6、her to cut down on harmful activities, for example, illegal logging (伐木) or irresponsible forestburning to clear land for farming.本文讲述了人类对环境的破坏导致热带风暴的增加,呼吁人们采取措施以减少危害。1From Paragraph 1,we can see that most Singaporeans love .Amaking complaints Bgoing out for picnicsCdoing windowshopping Dtravelling
7、along the coast答案:C解析:细节理解题。根据第一段第一句可知大部分新加坡人喜欢逛商店。2What will happen in Singapore if there are floods in its neighbouring countries?AHeavy tropical storms will follow shortly.BThe price of rice and vegetables will go up.CMany people will write in to the newspaper.DMore rice and vegetables will be im
8、ported.答案:B解析:细节理解题。根据第一段倒数第三、四句可知热带风暴导致的洪水会毁掉庄稼,新加坡的大米和蔬菜是靠进口的,所以如果邻国发生洪水,新加坡的大米和蔬菜的价格会上涨。3The underlined word “it” in the passage refers to .Athe arrival of heavy tropical stormsBthe import of rice and vegetablesCthe rising price of rice and vegetablesDthe loss of lives in natural disasters答案:D解析:
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393189.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2019-2020学年苏教版高中语文必修五学练测课件:专题三 第12课 报任安书(节选) .ppt
