2020-2021学年外研版(2019)高中英语选择性必修四课时作业:UNIT 6 SPACE AND BEYOND 分层作业 16 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语选择性必修四课时作业:UNIT SPACE AND BEYOND 分层作业 16 WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 2019 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十六).单词拼写1The shadow(阴影) of her hand looks just like a bird.2The woman screamed (尖叫)when she found a mouse in her slipper.3She was suspended(暂令停学) from school for a week.4None of the passengers and crew(全体机组人员) were injured.5The answer varies,but to me there are,unexceptionally (无一例外地),only th
2、ree days,which are yesterday,today and tomorrow.6We each have a notion(看法)of just what kind of person wed like to be.7This is why holidays can rekindle(重新唤起) passion.8Tragically(悲剧地),she never saw the completed building because she died before it was finished.9It took him a while to accustom(使适应) hi
3、mself to the idea.10Space travel rapidly became unexceptional (平常的)to the public.阅读理解ASmile,youre on body camAs camera technology gets smaller and cheaper,it isnt hard to imagine a future where were all filming everything all the time,in every direction.Would that be a good thing? There are some obv
4、ious potential upsidesIf people know they are on camera,especially when at work or using public services,they are surely less likely to misbehave.Another upside is that it would be harder to get away with crimes or to escape from blame for accidents.Body cam data could also create a legal minefield.
5、Arguments over the truth and interpretation of police footage(影像)have already surfaced.Eventually,events not caught on camera could be treated as if they didnt happen.Alternatively,footage could be faked or doctored to avoid blame or do wrong to others.Of course,some people think that if youre not d
6、oing anything wrong,you have nothing to fear.But most people have done something embarrassing,or even illegal,which they regret and would prefer hadnt been caught on film.People already remove their social media feeds or avoid doing anything wrong in publicfor fear of damaging their reputation.The a
7、lwaysoncamera world could even threaten some of the qualities that make us human.We are natural persons who enjoy talking about other peoples private lives and while those might not be desirable behaviour,they oil the wheels of our social interactions.Once people assume they are being filmed,they ar
8、e likely to keep silent.The argument in relation to body cam ownership is a bit like that for guns:once you go past a critical threshold(临界点),almost everyone will feel they need one as an insurance policy.We are nowhere near that point yet but we should think hard about whether we really want to see
9、 lights,body cams and action.【语篇解读】本文是一篇议论文。随着摄影技术的发展,无处不在的镜头开始影响着人们的生活,在镜头下,人们使用公共服务系统时将更加规范;犯罪者将难以逃脱罪责。但是,由于影像资料可被伪造或窜改等,人们对摄影技术的使用存在争议。1What does the underlined word “upsides” in Paragraph 2 refer to?AAdvantages.BRules.CShortcomings.DDangers.A词义猜测题。根据第二段中的“If people know they are on camera.would
10、be harder to get away with crimes or to escape from blame for accidents.”可知,如果人们知道自己在镜头下,则行为更加规范;犯罪者也将难以逃脱罪责。据此可以判断,该处陈述的是摄影技术发展的好处,upsides指“优点,好的一面”,故A项正确。2Why do people argue about police footage?APolice footage can show the truth.BEvents caught on footage are treated unfairly.CPolice footage coul
11、d be changed on purpose.DFootage should not be filmed by police.C细节理解题。根据第三段中最后两句可知,没有被摄像机捕捉到的事件可以被视为没有发生;警方的影像资料也可以被伪造或窜改。据此可知,人们对警方的影像存在争议的原因是警方的影像可以被窜改,故C项正确。3What does the author believe?APeople pretend to behave well with cameras on.BPeoples private lives should be respected.CTalking about othe
12、rs private lives promotes social interactions.DPeople keep silent before cameras when talking about themselves.C细节理解题。根据倒数第二段最后两句可知,喜欢谈论别人的私生活虽然是不可取的行为,但这种行为是我们社会交往的润滑剂;据此可知,谈论别人的私生活促进了社会交往,故C项正确。4What is suggested in the last paragraph?AWe dont need a critical threshold.BWe should be cautious about
13、 adopting the body cam.CWe need the body cam as an insurance policy.DWe havent decided whether to take action.B推理判断题。根据最后一段第一句可知,body cam是一把双刃剑,一旦超越一定的界限,则每个人都会感到安全受到了威胁;据此可以判断,我们应当谨慎使用body cam,故B项正确。BAt first sight,Alma Deutscher,a thirteenyearold girl from England appears to be like any other typi
14、cal preteen.She loves to skip rope,read and play with her younger sister.But this modest youngster,who composed her first musical work at age six,first short opera at age seven,and first fulllength opera based on Cinderella at age ten,is anything but average.Though her parents downplay (不予重视)her ext
15、raordinary talent,young Alma is being described as “little Mozart” by the music world.Almas operatic take on the classic fairy tale,which she began writing at age eight,has a slight twist.Her Cinderella is a musician who meets her Prince Charming through a song.“In my Cinderella,she sings the beginn
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393641.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
