新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习课件:十一 UNIT 4 USING LANGUAGE .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习课件:十一 UNIT USING LANGUAGE 新教材 2021 2022 学年 英语 外研版 选择性 必修 第二 练习 课件 十一
- 资源描述:
-
1、十一 Unit 4Using language.单句语法填空1.I can make _ easier for you to focus on your problems.2.You may depend on it _ they will look after your daughter when you are away.3.I would be happy very much _you could come on time.4.It _(know)to us that he is one of the most famous football players in the world.5
2、.It never occurred to me _ you could succeed in persuading him to change his mind.itthatifis knownthat6.Will you see to _ that my children are taken good care of while I am away?7._ felt funny watching myself on TV.8.There is still a copy of the book in the library.Will you go and borrow _?itItit.完成
3、句子1._that we take plenty of water every day.我认为我们有必要每天喝大量的水。2._that I cant speak other languages.我感到很沮丧,因为我不会说其他语言。3.I have _I keep diaries.我有写日记的习惯。I think it necessaryI find it frustratingmade it a rule that4.It is doubtful _.他是否会来这里是值得怀疑的。5._metals are very important in our life.众所周知,金属在我们的生活中很重要
4、。whether he will come hereIt is known that【拓展训练】1._the rules to keep the society in order and peoples lives safe.遵守规则让社会保持秩序、人民生活安定是每个人的责任。2._iPad is of great help to our study,especially to our English listening.显而易见,iPad对我们的学习有很大帮助,尤其是对我们的英语听力。It is everyones responsibility to obeyIt is obvious th
5、at3._learning English well will be of great benefit to us all.众所周知,学好英语对我们大家都大有益处。4.Whats worse,some drivers,cyclists and pedestrians do not _ traffic rules.更糟的是,一些司机、骑自行车的人和行人认为遵守交通规则没有那么重要。5._you could tell me more about the activity.如果你能告诉我更多活动事宜,我将不胜感激。It is well-known thatthink it vital toobeyI
6、 would appreciate it if.阅读理解(2021济宁高二检测)As globalization continues to make the world a smaller place,and goods become more accessible across borders,concerns about food safety in the Asia-Pacific region have steadily risen over the years.An APEC forum is being held in Beijing,to find ways to better
7、address the problem.156 participants from 19 APEC economies and 4 non-APEC members attended the APEC Food Safety Cooperation Forum,which has been actively looking for ways to strengthen food safety standard in the region,without affecting trade.“As consumers are faced with more varieties of food,the
8、 potential food safety risk also becomes bigger.This forum has helped APEC economies to cooperate in supervision(监督),exchange information,and improve the overall food safety standard in the Asia-Pacific region,”said director of Chinas General Administration of Quality Supervision Wu Qinghai.For the
9、first time the forum has brought together high-level regulators,academics,and industry stakeholders to talk about their respective roles in safety supervision.They say governments alone cannot shoulder this heavy duty.In China,the continuous food safety problems have greatly hurt consumers confidenc
10、e in domestic products;therefore more turned to imports.However,problems related to quality of those imported goods also began to show.In July this year,more than 400 batches(批)of food imported from 35 countries and regions were found substandard by the countrys top quality supervisor.Governments an
11、d industries have been brought closer by this forum.As food moves more freely beyond borders,this forum is hoped to promote safety control cooperation,so APEC members can better benefit from the economic integration(经济一体化).【文章大意】本文是一篇说明文。通过APEC论坛,各国之间将更加密切地合作,食品安全问题将得到更有效的监管和处理,各成员国都会从中受益。1.What kin
12、d of function can the forum play?A.It has greatly influenced the economy in the area.B.It has long been able to put every sides efforts together.C.It helps to bring government regulators and industries together.D.It has found ways to deal with safety problems.【解析】选C。细节理解题。根据第四段中的“the forum has broug
13、ht together high-level regulators,academics,and industry stakeholders to talk about their respective roles in safety supervision”可知,应选C项。2.The last but one paragraph tells us that _.A.the Chinese customers are more satisfied with their food safetyB.food imported from other countries is indeed high i
14、n qualityC.many Chinese customers would rather buy some foreign foodD.there are only 35 countries and regions exporting food to China【解析】选C。细节理解题。根据倒数第二段可知,连续的国内食品安全问题伤害了消费者的信心,他们更加愿意买进口产品,但是进口食品的质量问题也开始显现,即C项正确。3.The underlined word“address”in the first paragraph can be replaced by“_”.A.send a lett
15、er aboutB.deal withC.deliver a speech onD.call off【解析】选B。词义猜测题。根据全文大意可知,各国通过APEC论坛加强合作,积极寻求更好的方法来解决食品安全问题。由此可推知,B项“处理,解决”与address含义相近,故选B项。4.According to the article,which of the following statements is WRONG?A.People can buy foreign food more easily than ever.B.The more varieties of food,the bigger
16、 the potential food safety risk.C.Food safety problems have appeared many times before this forum.D.Governments have started their cooperation with academics and industries before this forum.【解析】选D。细节理解题。根据第一段中的“and goods become more accessible across borders,concerns about food safety in the Asia-P
17、acific region have steadily risen over the years”可知,A、C项表述正确;根据第三段中的“As consumers are faced with more varieties of food,the potential food safety risk also becomes bigger.”可知,B项表述正确,D项与第四段的第一句不符,故选D项。.完形填空(2021北京高二检测)Love Is Blind:The Magic of Tabby In October,2003,I started my work at my local anim
18、al shelters Adoption Department.Over the years,more than 50,000 animals have 1the doors of the shelter.Most of them,I do not remember.But occasionally there are special animals,who touch me so deeply that I could never possibly 2them.Tabby was one such animal.Tabby was an ancient Cocker Spaniel,prob
19、ably 14 years old.Whats more,she was blind and deaf.Tabbys chances at adoption seemed 3at best.After all,we didnt have many adopters coming in asking,“Can you show me all of your really old dogs who are also 4?”We had all thought that Tabby would live out the rest of her life at the 5.One day a woma
20、n named Loretta came to the shelter.Her son,Gary,had 6Tabbys picture and stories on the shelters website at home.They were interested in meeting her!It was the only enquiry we ever received about Tabby.What could a young child possibly see in a 14-year-old dog who was both blind and deaf?Most boys w
21、ould want a dog who could grow with them and 7through grassy fields on summer days.Tabby would 8be able to do that.But after meeting her,Loretta and Gary decided that she was the right dog for their family.They adopted Tabby!If Tabbys story had simply ended with her9adoption,it would still have been
22、 something very special indeed.10,it was what happened after her adoption that people might regard as“magic”.Gary suffered from seizures(癫痫).Since Gary and Tabby met they became11.They did everything together.They became so“in tune”with one another that Tabby began to telegraph Garys seizures before
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393845.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
