分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 62

类型新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:课时过程性评价 UNIT 4 WELCOME TO THE UNIT .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:393908
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:PPT
  • 页数:62
  • 大小:291.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:课时过程性评价 UNIT 4WELCOME TO THE 新教材 2021 2022
    资源描述:

    1、十 Unit 4Welcome to the unit&Reading【基础全面练】.单句语法填空1.The purpose of the meeting wasnt _(immediate)obvious.2.I find that yoga improves my powers of _(concentrate).3.He didnt seem in the least _(concern)for her safety.4.She gets _(frighten)when he shouts at her.5.The most _(nutrition)part of an egg is t

    2、he egg yolk.immediatelyconcentrationconcernedfrightenednutritious6.Im _(slight)upset she forgot my birthday.7.The tablets work more _(effective)if you take a hot drink after them.8.Recent official data showed Chinas job market remained generally stable yet still under _(press)in April.9.He was inter

    3、ested in all _(aspect)of the work here.10.These antiques are both beautiful and _(extreme)valuable.slightlyeffectivelypressureaspectsextremely.选词填空pass out,side effect,slim down,take in,get into shape,out of danger,turn to,be concerned about,warn.against,be harmful to1.He felt sick and dizzy and the

    4、n _.2.Regular exercise helps the film star _and keep a slim figure.3.This group of chemicals is known to _people with asthma.4.Medicines sometimes have unpleasant _.5.We _his health.passed outget into shapebe harmful toside effectsare concerned about6.He feels like dieting to _.7.I had to _the dicti

    5、onary for help.8.Fish _oxygen through their gills.9.I _ him _ going to the east coast because it was so full of tourists.10.The wounded policeman is now _.slim downturn totake inwarnedagainstout of danger.完成句子1._,children started to mess about.她一走,孩子们就开始胡闹起来。2.Have you told the teacher _?你告诉老师你迟到的原因

    6、了吗?3.I _ with all that noise.这么吵,我不能专心工作。Immediately shed gonethe reason why you were latecant concentrate on my work4.It is important that _or do anything.你说任何话或做任何事情之前先想一下,这是很重要的。5.The government has launched an advertising campaign to _.政府已发起广告宣传鼓励民众投票。you think before you sayencourage people tov

    7、ote【综合应用练】.阅读理解AWhen asked why he or she wears clothes,some people will probably answer“to keep warm and to cover my body”.These are the basic reasons why clothes are worn,but people also want to look attractive and appear successful to others.If people only wore clothes for warmth and to cover thei

    8、r bodies,most clothes would be simple and cheap.In most Western countries,however,clothes are sometimes very expensive.The main reason for this is not the cost of the cloth or the cost of making the clothes.The clothes are expensive because of fashion(时尚).Successful businessmen,for example,often wea

    9、r very expensive suits,shirts and ties.Sometimes they pay thousands of dollars for a suit and hundreds of dollars for a tie.Its just a suit and a tie but they pay these prices because of the famous name of the designer.A suit costing much less would be just as warm and would cover the wearers body j

    10、ust as well.Fashion is always changing,which means those who want to be fashionable have to buy new clothes every few months,even if last months clothes have only been worn once or twice.Some people have wardrobes full of clothes that have hardly been worn but are no longer in fashion.Being fashiona

    11、ble,therefore,can be a very expensive pastime(消遣)!【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍人类穿衣服的基本需求是保暖和遮挡身体,但是现在更多的人是为了追求时尚买一些很贵的衣服,但是时尚在不断地变化,所以很多人的衣橱充满了过时的衣服,时尚是一个昂贵的消遣方式。1.What do people basically wear clothes for?A.Looking attractive to others.B.Following the fashion.C.Appearing successful to others.D.Keeping warm a

    12、nd covering bodies.【解析】选D。细节理解题。由第一段“When asked why he or she wears clothes,some people will probably answer to keep warm and to cover my body”.可知,当人们被问及为什么要穿衣服时,有些人可能会回答“为了保暖和遮挡身体”。所以人们穿衣服主要是为了保暖遮体。2.We can learn from the passage that _.A.fashion is an expensive pastimeB.fashion is not always chang

    13、ingC.expensive clothes are warmerD.fashion designers like expensive clothes【解析】选A。细节理解题。由最后一段“Being fashionable,therefore,can be a very expensive pastime!”可知,时尚是一种昂贵的消遣方式。3.What does the underlined word“wardrobes”in Paragraph 4 mean?A.Fashionable clothes shops.B.The clothes that some people have.C.C

    14、upboards for storing clothes.D.Shelves used for keeping books.【解析】选C。词义猜测题。由第四段“full of clothes that have hardly been worn but are no longer in fashion”可知,装满了几乎没有穿过但不再流行的衣服。所以根据上下文语境可以判断出,第四段的“wardrobes”是指储藏衣服的橱柜。4.What is the passage mainly about?A.Suits and ties.B.Clothes and fashion.C.Beauty and

    15、success.D.Cost and pastime.【解析】选B。主旨大意题。通读全文尤其是从最后一段“Fashion is always changing,which means those who want to be fashionable have to buy new clothes every few months”可知,时尚总是在变化的,这意味着那些想要追求时尚的人不得不每隔几个月就买新衣服。所以这篇文章主要讲的是衣服和时尚的话题。B Can you be too beautiful?It is hardly a problem that most of us have to

    16、botheras much as we might like to dream that it were the case.Yet the blessings and curses of beauty have been a long-standing interest in psychology.Do those blessed with shiny faces and an attractive body live in a cloud of appreciationor does it sometimes pay to be ordinary?At the most basic leve

    17、l,beauty might be thought to carry a kind of halo(光环)around it;we see that someone has one good quality,and by association,our deep mind may assume that they have other good ones too.But if beauty pays in most circumstances,there are still situations where it can have opposite results.While attracti

    18、ve men may be considered better leaders,for instance,hidden sexist prejudices(偏见)can work against attractive women,making them less likely to be hired for high-level jobs that require power.And as you might expect,good-looking people of both sexes run into envy one study found that if you are interv

    19、iewed by someone of the same sex,they may be less likely to employ you if they judge that you are more attractive than they are.More worryingly,being beautiful or handsome could harm your medical care.We tend to link good looks to health,meaning that illnesses are often taken less seriously when the

    20、y affect the good-looking.When treating people for pain,for instance,doctors tend to take less care over the more attractive people.To conclude,scientists point out that focusing too much on your appearance can be harmful if it creates stress and anxietyeven for those already blessed with good looks

    21、.“If you are crazy about attractiveness,it may affect your experience and interactions,”she says.Its an outdated saying,but no amount of beauty can make up for a bad personality.As the writer Dorothy Parker puts it so elegantly:“Beauty is only skin deep,but ugly goes clean to the bone.”【文章大意】本文是一篇说明

    22、文。文章讲述了美的好处和坏处,重点研究了美的消极影响。5.From Paragraph 1,we can learn that _.A.some may be bothered by their unattractive appearanceB.most people are not afraid of being too beautifulC.we might always dream about being bothered by othersD.being too beautiful can be a problem bothering everyone【解析】选B。推理判断题。根据文章

    23、第一段Can you be too beautiful?It is hardly a problem that most of us have to bother as much as we might like to dream that it were the case.可知选B。6.Which is right according to the passage?A.Doctors care more about beautiful patients.B.Beautiful people tend to have a healthy body.C.Attractive women and

    24、men have equal chance of leadership.D.Focusing too much on your appearance can be harmful.【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一段中的To conclude,scientists point out that focusing too much on your appearance can be harmful if it creates stress and anxiety even for those already blessed with good looks.可知,过分关注自己的外表是有害的。

    25、故选D。7.Whats the meaning of the underlined sentence in the last paragraph?A.The more beautiful outside,the less beautiful inside.B.Beauty can help make a better personality.C.Beauty cannot make up for bad personalities.D.Ugly people have more confidence in their personalities.【解析】选C。句意猜测题。根据文章画线句前的It

    26、s an outdated saying,but no amount of beauty can make up for a bad personality.可知,画线句子是对前一句话进一步的表达,即“美貌不能弥补不好的性格”。故选C。8.What might be the best title for the passage?A.What is Real Beauty?B.The Bad Effects of Beauty.C.Benefits of Beauty.D.Beauty,a Blessing?【解析】选D。主旨大意题。通读全文,并根据文章的第三、四、五段可知,研究发现,如果你接受

    27、同性别的人的面试,他们认为你比他们更具吸引力,那么他们雇用你的可能性就较小;美丽可能会损害你的医疗护理;过多地关注外表会产生压力和焦虑。因此文章主要介绍的是美丽的不利方面。第一段中提到了美丽也是有好处的。因此D项(美丽真的是有益之事吗)符合文章内容,可以作为标题,blessing在第二段第一句出现了。B项和C项都是片面的。故选D。.阅读填句Many people think of guys as being carefree when it comes to their appearance.But in fact,a lot of guys spend plenty of time in f

    28、ront of the mirror.1Body image is a persons opinions and feelings about his or her own body and physical appearance.2You appreciate your body for its abilities and accept its imperfections.So,what can you do to develop a positive body image?Here are some ideas:Recognize your strengths.Different body

    29、 types are good for different things.What does your body do well?Maybe your speed,strength,or coordination(协调)makes you better than others at a certain sport.That may be basketball,table tennis,mountain biking,dancing,or even running.Or perhaps you have skills,like drawing,singing,playing a musical

    30、instrument,writing,or acting.3Exercise regularly.Exercise can help you look good and feel good about yourself.Good physiques(体形)dont just happen.4You can keep healthy by simply exercising 20 minutes to one hour three times a week.Taking exercise can also lift your spirits.Respect your body!Practisin

    31、g good habits-regular showering;taking care of your teeth,hair,and skin;wearing clean clothes,and so on-can help you build a positive body image.5Your body is just one part of who you are.Your talent for humor,a quick wit(智慧),and all the things make you special.So try not to let small imperfections

    32、affect you.A.Be yourself.B.Just explore talents that you feel good about.C.They care just as much as girls do about their body image.D.They take hard work,regular workouts,and a healthy habit.E.Use this as an opportunity to discover what youre good at.F.The good news is that self-image and body imag

    33、e can be changed.G.Having a positive body image means feeling satisfied with the way you look.【文章大意】这是一篇议论文。本文论述了男士形体美的标准,看来似乎大大咧咧的男士们其实也很在乎自己的形象,形体优美会使人自信满满。健康的饮食,经常锻炼都是爱美男士的必修课。1.【解析】选C。根据上句“但事实上,很多男士在镜子前花很多时间。”故选C。2.【解析】选G。根据上文提示“身体形象是一个人对自己的身体和外表的看法和感受。”再根据空格下句“你欣赏你的身体的能力,接受它的不完美。”故选G。3.【解析】选B。根

    34、据上文提示“可能是篮球,乒乓球,山地自行车,跳舞,甚至跑步。或者你有技能,比如画画、唱歌、演奏乐器、写作或表演。”故选B。4.【解析】选D。根据上文提示“好的体形不是天生的。”再根据空格下句“你可以通过每周锻炼三次,每次20分钟到1小时来保持健康。”D项承接上下文,符合此处语境。故选D。5.【解析】选A。此空是一个小标题,要用短小精悍的祈使句。再根据下文内容“你的身体只是你的一部分。你的幽默天赋,敏捷机智,所有这些都让你与众不同。所以不要让小的不完美影响你。”故选A。.完形填空Each of us struggles for self-respect and self-worth to som

    35、e degree.I spent much time trying to achieve perfection in every aspect of my life.I was a happy kid with a lot of friends and a supportive family.But growing up was really1and even scary sometimes.During my childhood,I was constantly involved in something that included peoples viewing my achievemen

    36、ts or my2.I wanted everyones praise and acceptance,but I was my own toughest critic(挑剔的人).After I graduated from high school,my desire to be“thin”began to trouble me.I began trying to diet by 3my food.In the beginning,I felt greatattractive and successful,almost superhuman.I even thought that I was

    37、better than everyone else.What I didnt see was that I was slowly4myself.People around me began to notice my weight loss.They said with concern.“Youre losing too much weight.”“Elisa,youre so thin.”All their words only suggested that I was getting closer to“5”.Sadly,I took my physical6the first import

    38、ant in my life,7that it was the way to become successful and accepted.Then I cut down my food more and more,until a 8day consisted of half a teaspoon of non-fat yoghurt and coffee in the morning,and a cup of grapes at night.But my poor 9began to cause me to lose 10.Then one night,like many nights be

    39、fore,I couldnt sleep,and my heart felt as though it might beat out of my chest.I tried to 11,but I couldnt.The beating became so rapid and so strong that I could no longer 12.What I had done to diet nearly caused me to have a heart attack.I stood up,and immediately fell down.I was really 13,and I kn

    40、ew I needed help.My roommate rushed me to the hospital,beginning the long road to my 14.It took a lotdoctors,nurses,nutritionists,food supplements.And most importantly,a sense of what was true about myself got back on track with reality.I realized that,with my15of trying to be“perfect”on the outside

    41、,I had sacrificed who I was on the inside.What I know now is,we areeach and every one of usalready perfect.【文章大意】本文为记叙文。本文主要介绍了作者为了让自己看起来很苗条,曾经控制饮食,最终差点导致心脏病。那时才知道自己做了多么愚蠢的事情,认识到不用刻意去追求外在的完美而忽视了内在的自己。1.A.naturalB.easyC.hardD.possible【解析】选C。但成长真的很艰难,有时甚至很可怕。根据下文的even scary可知,这里作者是指“成长是艰难的”。2.A.nature

    42、sB.backgroundsC.scoresD.failures【解析】选D。在我的童年时代,我总是很在意别人对我的成就或失败的看法。根据上文的achievements以及连词or可知,这里应该和achievements相对。3.A.controllingB.checkingC.collectingD.balancing【解析】选A。我开始通过控制食物来节食。根据上文的trying to diet,以及下文内容可知作者开始控制饮食。4.A.killingB.forgettingC.askingD.questioning【解析】选A。我没有看到的是我在慢性自杀。根据下文可知,作者差点心脏病发作,

    43、故可知作者这样节食无异于慢性自杀。5.A.perfectionB.devotionC.destinationD.attention【解析】选A。他们所有的话表明我越来越接近完美。根据第一段的I spent much time trying to achieve perfection in every aspect of my life以及第五段的I felt greatattractive and successful,almost superhuman.I even thought that I was better than everyone else.可知,作者认为这样做会越来越完美(p

    44、erfection)。6.A.strengthB.exerciseC.appearanceD.examination【解析】选C。可悲的是,我把我的外表放在我生命中最重要的位置。根据上文的In the beginning,I felt greatattractive and successful可知,作者觉得这样很吸引人。此处指“我把我的外表(appearance)看成是我生命中最重要的东西”。7.A.believingB.realizingC.pretendingD.declaring【解析】选A。可悲的是,我把我的外表放在我生命中最重要的位置,相信这是通往成功和被接受的道路。根据上半句可知

    45、,作者认为外表是最重要的,也就是说作者认为(believe)这是走向成功和被接受的道路。8.A.pleasantB.difficultC.typicalD.different【解析】选C。根据上文可知,作者开始逐渐减少食物,直到每天早晨只吃半匙无脂酸奶和咖啡,晚上只吃几个葡萄。这是每天的食物。a typical day普通的一天。9.A.memoryB.nutritionC.knowledgeD.taste【解析】选B。但是,营养不良开始造成我失眠。根据上文可知,每天只吃一点东西,由此判断作者营养(nutrition)不良。10.A.weightB.hopeC.sleepD.job【解析】选C

    46、。但是,营养不良开始造成我失眠。根据下文的Then one night,like many nights before,I couldnt sleep可知,作者睡(sleep)不着。11.A.relaxB.walkC.cryD.talk【解析】选A。我想要放松,但是不行。根据上文可知,作者的心脏仿佛要跳了出来,此时作者想要放松(relax)。12.A.breatheB.resistC.wakeD.remember【解析】选A。(我的心脏)跳动如此快,以至于我无法呼吸。根据上文的描述可知,作者心脏跳动加速,根据常识判断,作者此时无法呼吸(breathe)。13.A.scaredB.annoyed

    47、C.discouragedD.disappointed【解析】选A。我站起来,立刻又摔倒,我真的很害怕,并且我知道我需要帮助。根据上文内容可知,作者已经无法站立,此时她心中感到害怕(scared)。14.A.gloryB.discoveryC.recoveryD.victory【解析】选C。我室友匆忙把我送往医院,我开始了我的长久康复之路。根据上文可知作者被送到了医院,再根据下文的It took a lotdoctors,nurses,nutritionists,food supplements.可知,作者在慢慢康复(recovery)。15.A.skillB.decisionC.experi

    48、enceD.deal【解析】选C。我意识到,在尽力追求外在美的经历中,我牺牲了自己的内在。根据上文内容可知,这是作者追求“完美”的一次经历(experience)。【补偿训练】阅读填句(2021临沂高一检测)Nowadays,a lot of students are under great stress.Generally speaking,finding something you enjoy doing can improve the quality of your life and reduce your stress levels.1It can also help you make

    49、 friends or even provide a purpose in your life.Then how can you find something you like to do?2Some hobbies,such as albums and gardening,can take up a lot of time.Other hobbies,such as video games or reading,can be done at your own pace and do not require any extra time.Research the hobby or activi

    50、ty you would like to get involved in.Find out how much time and money you will need to devote to starting and continuing the activity.For example,some sports-related interests might require special equipment.3Your local library or phone book should also have information on hobbies and activities in

    51、your area.Talk with other people who are involved in some of the activities you are interested in.4Ask if you could follow them to a meeting or spend some time with this person while he is involved in his hobby to see if it is something you would enjoy.5Challenge yourself to try a new activity you a

    52、re interested in for a week or so.Allow yourself to learn about the hobby and determine whether you will enjoy the activity or not.A.Think about how a hobby benefits you.B.A hobby can connect you with other people.C.Take a chance on a hobby and see if you enjoy it.D.Think about how much free time yo

    53、u can devote to a hobby.E.It is easy to decide whether a particular hobby is right for you.F.You can find information about hobbies and interests on Find My Hobbys website.G.You can get first-hand knowledge by interviewing someone about a particular hobby.【文章大意】现在,很多学生压力很大。一般来说,找到你喜欢做的事情可以提高你的生活质量,减

    54、轻你的压力。本文介绍一些确定自己爱好的方法。1.【解析】选B。推理判断题。根据前句Generally speaking,finding something you enjoy doing can improve the quality of your life and reduce your stress levels“一般来说,找到你喜欢做的事情可以提高你的生活质量,减轻你的压力”;以及后句It can also help you make friends or even provide a purpose in your life“还可以帮助你交朋友,甚至为你的生活提供一个目标”,可知选项

    55、B“一个爱好可以使你和其他人联系起来”符合前后的语境,故选B。2.【解析】选D。段落主题句。根据后句Some hobbies,such as albums and gardening,can take up a lot of time.Other hobbies,such as video games or reading,can be done at your own pace and do not require any extra time“一些爱好,如集邮和园艺,可能会占用很多时间。其他爱好,如电子游戏或阅读,可以按照自己的节奏进行,不需要任何额外的时间”,可知选项D“想想你能为一项爱

    56、好投入多少空闲时间”符合本段的主题,故选D。3.【解析】选F。细节理解题。根据后句Your local library or phone book should also have information on hobbies and activities in your area“你当地的图书馆或电话簿也应该有关于你所在地区的爱好和活动的信息”,可知选项F“你可以在找到我的爱好的网站上找到关于爱好和兴趣的信息”符合前后的语境,故选F。4.【解析】选G。细节理解题。根据主题句Talk with other people who are involved in some of the activ

    57、ities you are interested in“与其他参与你感兴趣的活动的人交谈”,可知选项G“你可以通过采访某人的某个特别的爱好来获得第一手的知识”符合前后的语境,故选G。5.【解析】选C。段落主题句。根据后句Challenge yourself to try a new activity you are interested in for a week or so.Allow yourself to learn about the hobby and determine whether you will enjoy the activity or not“一周左右的时间里,让自己尝试一项你感兴趣的新活动。让自己了解一下这个爱好,然后决定你是否会喜欢这个活动”,可知选项C“抓住一个爱好的机会,看看你是否喜欢它”符合本段的主题,故选C。本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册课件:课时过程性评价 UNIT 4 WELCOME TO THE UNIT .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393908.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1