2020版人教版英语(新教材)新素养导学必修一课时素养评价 十六 UNIT 5 READING AND THINKING WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版人教版英语新教材新素养导学必修一课时素养评价 十六 UNIT READING AND THINKING WORD版含答案 2020 版人教版 英语 新教材 素养 必修 课时 评价 WORD
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 十六Unit 5Reading and Thinking. 用所给词的适当形式填空1. His company earns billions (billion)of dollars each year. 2. People in government also need foresight to keep systems (system)running smoothly. 3. Beach stone tablet tea has a long histor
2、y, dating (date)back 1, 300 years. 4. The floor is made up of the bricks carved (carve)with calligraphy. 5. There are many varieties (variety)of roses in his garden. 6. He majored (major)in finance at Claremont Mens College in California ten years ago. 7. The teacher regarded (regard )this behaviour
3、 as lack of attention in class. 8. The cartoon characters (character)are still popular with children. 9. We do not fight global (globe)warming because it is futile to do so. 10. They encourage others by appreciation (appreciate) and praise. . 选择合适的短语填空ups and downs, of great importance, based on, a
4、number of, date back to, refer to, varieties of, by means of, regarded as, according to1. Its of great importance to study English well. 2. The company has undergone many ups and downs. 3. Varieties of books are being sold at this bookshop. 4. What time can the marathon date back to? 5. This novel i
5、s based on historical facts. 6. I was not referring to her when I said so. 7. A number of students are planting trees on the hill. 8. The teacher explained the question by means of an example. 9. He was later regarded as a sea god by the people in Fujian and Taiwan. 10. They both played the game acc
6、ording to the rules. 完成句子1. Sorry, we are late. But we had meant to be early. 对不起, 我们迟到了, 但是我们本来是想早来的。2. I would appreciate it if you paid in cash. 假如你用现金支付的话, 我会不胜感激。3. A number of people have written articles on this topic. 已经有许多人就这一话题写了文章。4. No matter where you go, you can see that computers have
7、 an effect on peoples lives. 不管你走到哪里, 你都会看到电脑给人类生活带来的影响。5. As the fighting continued this morning, another policeman was injured. 随着今天早上冲突的继续, 又有一名警员受伤了。阅读理解AIm a strong believer that learning different languages makes you look incredibly good when youre in a foreign country and can understand and s
8、peak the language. The list below is 4 apps that will help you learn a foreign language! You can download them for free. Babbel Learn LanguagesBabbel is an excellent language tool to help you progress step by step with learning a new language. It helps you learn grammar along the way as you work you
9、r way through the tasks and assignments. You need to pay a monthly subscription(订购款), but this will still be cheaper than taking physical lessons with a tutor! Duolingo: Learn Languages FreeThe app has many languages to choose from and will work through the basics all the way to advanced words and s
10、entences. Its all completely free too! Its incredibly well designed, looks great and will help you learn, remember and progress with just a little bit of time every day. Tandem: Language ExchangeRather than have you work through tasks and memorize different things, the app lets you match with people
11、 who share your interests but speak the language you want to learn. You can then have text, voice and video conversations with people who want to learn your native language, and in return you learn theirs, all by simply communicating with each other. Its a great way to learn with only $1 a day. Lear
12、n English busuuThis app is perfect if you want to learn English. There are all sorts of audio and visual learning aids. Youll find yourself working through interactive tests and learning tools for vocabulary and dialogue. 【文章大意】本文为应用文。主要向人们推荐语言学习应用程序, 它们可以免费下载。1. What is the purpose of the passage?
13、A. To sell apps to language learners. B. To introduce language learning apps. C. To teach language learners to use apps. D. To teach languages through apps. 【解析】选B。主旨大意题。根据第一段最后两句“The list below is 4 apps that will help you learn a foreign language! You can download them for free. ” 本句意为“下面列出的4个应用程序
14、将帮助你学习一门外语! 你可以免费下载它们。”可知, 本文的目的是向人们推荐语言学习应用程序。2. Which app suits best if you want to learn through communication? A. Babbel-Learn LanguagesB. Tandem: Language ExchangeC. Duolingo: Learn Languages FreeD. Learn English-busuu【解析】选B。细节理解题。根据“Tandem: Language Exchange中的“You can then have text, voice and
15、 video conversations with people who want to learn your native language, and in return you learn theirs, all by simply communicating with each other. ”可知如果你想通过交流来学习语言, Tandem: Language Exchange最合适。3. What is Duolingo different from the other three apps? A. It is completely free to use. B. It is spec
16、ially for English learning. C. It is unsuitable for beginners. D. It is the most effective(有效的)app. 【解析】选A。细节理解题。根据Duolingo: Learn Languages Free中的“The app has many languages to choose from and will work through the basics all the way to advanced words and sentences. Its all completely free too! ”可知
17、, Duolingo与其他三个apps相比, 它是完全免费的。4. What do the apps have in common? A. They cover all languages. B. They focus on grammar. C. They contain many tests. D. They are free to download. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段最后一句“You can download them for free”可知这些应用程序的共同点是可“免费下载”。 BEmail has brought the art of letter writing
18、 back to life, but some experts think the resulting spread of bad English does more harm than good. Email is a form of communication that is changing, for the worse, the way we write and use language, say some communication researchers. It is also changing the way we interact(交流) and build relations
19、hip. These are a few of the recently recognized features of email, say experts, which should cause individuals and organizations to rethink the way they use email. “Email has increased the spread of careless writing habits, ” says Naomi Baron, a professor of linguistics(语言学) at an American universit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393957.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
人教部编版语文一年级上册《5 影子》教学课件小学优秀公开课.pdf
