2020版人教版英语(新教材)新素养导学必修一课时素养评价 四 UNIT 1 READING AND THINKING WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版人教版英语新教材新素养导学必修一课时素养评价 UNIT READING AND THINKING WORD版含答案 2020 版人教版 英语 新教材 素养 必修 课时 评价 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 四Unit 1Reading and Thinking. 用所给词的适当形式填空1. Playing basketball is a popular movement(move). 2. The pop singer was mobbed by teenagers(teenage). 3. You may select whoever you think is suitable(suit). 4. The bad thing about the plan i
2、s that it is confusing(confuse). 5. He can speak English as fluently(fluent)as an Englishman. 6. The solution(solve) to the problem was difficult to all. 7. His graduation(graduate)will never take place if he doesnt get to work. 8. Her illness has reached an advanced(advance) stage. 9. She wants a j
3、ob that gives her more responsibility(responsible). 10. Obviously(obvious), I would prefer a better job. . 选词填空be responsible for, prefer. . . to. . . , clean up, suitable for, sign up for, be good at, on ones own, hand out, keep up with, get prepared for1. I am not much good at this sort of work. 2
4、. You know that I prefer chemistry to physics. 3. Youll be responsible for anything wrong. 4. The room is dirty; please help me to clean up. 5. We must get prepared for the new term. 6. The nurse handed out biscuits to the children. 7. How many of your old school friends do you keep up with ? 8. Whi
5、ch modes are suitable for students of physics. 9. You may sign up for the school that you like. 10. Although her father is in the firm she got the job on her own. . 完成句子1. The annoying thing about the scheme is that its confusing. 这项计划可气的地方是它让人一头雾水。2. It is recommended that you should consult your d
6、octor. 建议你去咨询医生。3. Doctors are worried about the possible spread of the disease. 医生担心这疾病可能会蔓延。4. It will be difficult for him to come so early. 要他来得那么早是有困难的。5. Working with him gave me much pleasure. 和他一起工作给我带来很多的乐趣。. 阅读理解A MySpace, the social networking website, is different from other websites whi
7、ch only provide stories about other people. MySpace is a place that allows you to broadcast your own stories and personal information to as many people as you like. Started two years ago, it is a big source of information for and about American kids. Teenagers and their parents feel very different a
8、bout it. Teens are rushing to join the site, not sharing their parents worries. It signals yet another generation gap in the digital era. For teenagers, it is reliable network to keep in touch with their friends. They will often list their surnames, birthdays, after-school jobs, school clubs, hobbie
9、s and other personal information. “MySpace is an easy way to reach just about everyone. I dont have all the phone numbers of my acquaintances. But if I want to get in touch with one of them, I could just leave them a message on MySpace, ”said Abby Van Wassen. She is a 16-year-old student at Woodland
10、 Hills High of Pittsburgh, Pennsylvania. Parents on the other hand are seriously concerned about the security problems of MySpace. “Every time we hold a parents meeting, the first question is always about MySpace, ”said Kent Gates, who travels the country doing Internet safety seminars(研讨会). The Nat
11、ional Centre for Missing and Exploited Children has received at least 288 MySpace-related complaints, according to Mary Beth Buchanan, a lawyer in Pittsburgh. “Your profile on MySpace shows all your personal information to anyone on the Web. And MySpace even lists this information by birthplace and
12、age. Its like a free checklist for troublemakers and it endangers children, ” Buchanan said. 【文章大意】本文主要讨论的是一个社交网站MySpace, 以及这个网站引起父母担心的问题。1. From the passage, we can learn that MySpace _. A. brings about the generation gapB. is very careful about peoples privacyC. encourages you to list your persona
13、l informationD. lists the telephone numbers of your friends【解析】选C。推理判断题。根据文章最后一段第一、二句Your profile on MySpace shows all your personal information to anyone on the Web. And MySpace even lists this information by birthplace and age. 可知, 在这家网站上你的信息很全面, 那么应该是这个网站鼓励你列出你的个人信息。2. Why are some parents agains
14、t MySpace? A. Because they think MySpace has a bad influence on their children. B. Because they dont want to pay so much money for MySpace. C. Because it takes up too much of their childrens spare time. D. Because troublemakers can easily reach their children through the site. 【解析】选D。细节理解题。根据第五段第一句P
15、arents on the other hand are seriously concerned about the security problems of MySpace以及最后一段最后一句Its like a free checklist for troublemakers and it endangers children可知, 父母很担心孩子的网上安全的问题。3. What can we infer from “Every time we hold a parents meeting, the first question is always about MySpace”? A. M
16、ySpace has become a top problem troubling parents. B. MySpace often holds parents meetings. C. MySpace is quite popular with parents. D. Parents have lots of questions about the website. 【解析】选A。推理判断题。根据第五段第一句Parents on the other hand are seriously concerned about the security problems of MySpace. 以及
17、最后一段内容可知, 在这个网站上有很多的个人信息, 这对孩子来说是一个很大的安全隐患, 所以父母们非常关注这个话题。4. Which of the following can be the best title of the passage? A. Internet SafetyB. MySpaceC. Generation GapD. The Digital Era【解析】选B。主旨大意题。根据文章第一段内容本文主要讨论的是一个社交网站MySpace, 以及这个网站引起父母担心的问题。故B正确。BFootball is my favorite sport. I loved to watch
18、it, but I had never played in a football game before I went to college. I lacked self-confidence and I doubted if I could do well in a team, which was why I hardly did sports together with others. I just loved practicing playing football in the backyard of my house. About one month after I went to c
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393959.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
