2019高考英语一轮选练习题Unit5Travellingabroad含解析新人教版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 练习题 Unit5Travellingabroad 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、选修7Unit 5Travelling abroad李仕才一、阅读理解After a year of examining studies concerning whether homework is effective, NYC P.S. 116 elementary school decided that math worksheets and essay assignments were actually a waste of time. In February, Principal Jane Hsu sent a letter to parents stating that the Pr
2、e-K through fifth grade students would not be given any traditional homework to encourage kids to have free time for reading, playing outside, or doing activities they enjoy.The negative effects of homework have been well established, Hsu wrote in a note to parents. They include: childrens frustrati
3、on and exhaustion, lack of time for other activities and family time and, sadly for many, loss of interest in learning.Some parents, however, disagree with the policy change, believing that a lack of focus will cause children to fall behind. Homework has been part of education from the beginning, an
4、d has increased in volume in recent years.Hsus advice that children should read and spend time with their families has upset some parents to the point of considering pulling their children out of P.S. 116. This group feels that homework assignments give children a goal to work toward. Others feel so
5、 strongly about the importance of homework that they have begun giving their own homework assignments to their children.An Australian Childhood Foundation survey found that 71% of Australian parents feel they do not spend enough quality time with their children mainly because of the time spent runni
6、ng the household or the time spent helping with homework. Education experts in Australia are saying that parents should stop helping. Doing so will give kids more independence, will give parents more free time, and will help reduce the number of homework-induced arguments in the family.While some re
7、search suggests that homework has little academic benefit for elementary students, other research shows homework can help kids develop independence, and confidence. It can also contribute to a sense of belonging or control over their lives. When parents try to help their children with homework, the
8、assistance can take away that feeling and can also drain already exhausted working parents.1.Cancelling traditional homework is aimed at _.A. allowing students to learn on their ownB. inspiring students to spend more time with parentsC. wishing students to seek self-developmentD. motivating students
9、 to help with housework2.What can be concluded from the 1st and 2nd paragraph?A. Jane Hsu is the first principal to cancel homework.B. Jane Hsu has done thorough research on homework.C. Jane Hsu paid little attention to students academic records.D. Jane Hsu knows students prefer activities to their
10、subjects.3.Why are some parents strongly against Principal Jane Hsu?A. They have no time to give their children homework.B. They dont think the school is responsible for their kids.C. They are afraid their kids will fall behind.D. They dislike their kids doing too many activities.4.What is the autho
11、rs attitude to parents helping kids with homework?A. Supportive.B. Indifferent.C. Ironic.D. Negative.【文章大意】这是一篇议论文,文章对是否应该给小学生布置家庭作业进行了论述。 1.C 【解析】考查细节理解。依据第一段末尾的.to encourage kids to have free time for reading, playing outside, or doing activities they enjoy可知,这所学校取消数学和作文这类家庭作业是为了让孩子们有更多的时间读书,在户外玩耍
12、或者参加自己喜欢的活动,由此可推知这个学校希望学生们寻求自我发展。2.B 【解析】考查推理判断。根据第一段中的After a year of examining studies concerning whether homework is effective以及第二段的内容可知,校长对此做了全面的调查。4.D 【解析】考查观点态度。依据文章尾段中的When parents try to help their children with homework, the assistance can take away that feeling and can also drain already e
13、xhausted working parents可推知,对于家长在作业上帮助孩子的问题,作者持有否定的看法。二、完形填空(2018江西名校联盟检测)Brian Tagalog was born without arms. But that didnt _1_ him from leading a normal life. The _2_ young man believes he is the only certified tattoo(文身) artist without arms in the world.A _3_ of Honolulu, Tagalog moved with his
14、family to Tucson. He had always shown an interest in drawing, and set his mind on becoming a _4_ tattoo artist. Not many people gave him a chance, but he _5_ improved his foot drawing skills and operated the tattoo gun with his _6_. Brians mother admits that _7_ him was not easy, but she always made
15、 it a(n) _8_ to let him explore his options. “The day I gave birth to him, well, I was shocked, but we never hid him. I didnt _9_ him in any way.” And perhaps thats what gave him the _10_ to achieve his dreams, _11_ the very obvious absence of two limbs. “I was born without arms,” he said. “But that
16、 has not _12_ me down to pursue my dream.” At first, finding a shop that would _13_ him proved a very difficult thing. He _14_ many tattoo shops and got no calls back. He didnt give up; _15_, Brian finally runs his own shop. Brian uses a (n) _16_ technique to tattoohe draws the design on clients ski
17、n with one foot, _17_ using the other to stretch the skin. And eventually his tattoos always turn out to get his clients _18_.Brian hopes his success will _19_ others to follow their dreams bravely. Words and photos just dont do Brian Tagalog justice. You need to see him _20_ to witness how he works
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394267.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
