2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT SECTION Ⅱ WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 1WOMEN OF ACHIEVEMENT SECTION WARMING UP 2020 2021 人教版
- 资源描述:
-
1、.单句语法填空1After work I relax myself by watching TV, listening to the radio or taking part in other forms of entertainment (entertain)2If you want to make great achievement (achieve), you should devote almost all your life.3Greatly inspired (inspire), Jane made up her mind to work at her lessons even h
2、arder.4The photos reminded me of my childhood (child), when I stayed with my grandparents.5Dont forget to pay attention to your own behaviours (behave) on a formal occasion.6At that time, Lin Qiaozhi was one of the most famous medical specialists (special) in China.7International Committee of the Re
3、d Cross is one of the biggest international organizations (organize) in the world.8He spent two nights under close observation (observe) in hospital.9There is a(n) connection (connect) between pollution and the death of trees.10The old scientist is_respected (respect) by many people because he has d
4、evoted almost his whole life to research.阅读理解Rosalind Franklin was a British chemist, who was born to a Jewish family in London in 1920. From an early age, Franklin showed a great interest in mathematics and science. Although her father doubted about her path, he sent her to St Pauls Girls School, o
5、ne of the very few schools which taught science to girls. She passed her final exams and in 1938, went to Newnham College, Cambridge, where she studied chemistry. After three years, she graduated though it wasn t until 1947 that Cambridge formally awarded BA.degrees to women. After graduating, Frank
6、lin worked first in Cambridge and later in the British Coal Utilisation Research Association. During the war, she also served for a period as an Air Raid Warden. After the war, Franklin travelled to Paris to work where she learnt Xray diffraction techniques (衍射技术). In 1951, Franklin returned to Engl
7、and. She used her knowledge of Xrays to improve equipment at Kings College. This actually enabled her team to produce very meaningful photos of DNA. When James Watson, a scientist working on his own DNA structure in Cambridge, saw these photos, he said, “My jaw (下巴) fell open, and my heartbeat began
8、 to race.” In a 1953 edition of Nature, James Watson and Francis Crick published a paper on the structure of DNA, which had been informed by Franklins photos. In the same edition, Franklin published her data on DNA. Franklin was more careful about publishing a more accurate (精确的) theory of DNA struc
9、ture. She wished to see more experimental evidence. However, Watson and Crick were more confident and they announced in Feb., 1953 that they had “found the secret of life.” Franklins data and photos were very important in their DNA theory. In 1953, Franklin left for Birkbeck College, where she found
10、 a greater freedom. However, increasing ill health caused her to retire from work. Franklin died of cancer in 1958.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了英国化学家Rosalind Franklin的生平,重点描述了她对DNA结构的发现所做出的贡献。1What can we know about Franklin from the passage?AShe left for Birkbeck College because of her illness.BHer knowle
11、dge of Xrays greatly helped her work.CHer father argued against girls working on science.DShe received a degree when graduating from Cambridge.答案与解析:B细节理解题。根据第二段的“She used her knowledge of Xrays to improve equipment at Kings College. This actually enabled her team to produce very meaningful photos o
12、f DNA.” 可知,Franklin关于X光的知识使她拍摄到了DNA的照片,对DNA结构的发现至关重要。2Why didnt Franklin publish the theory of DNA first?AThere was something wrong with her work.BShe disliked showing her research to others.CWatson and Cricks theory was considered better.DShe wanted to collect more experimental data for it.答案与解析:D推
13、理判断题。根据第三段的“Franklin was more careful about publishing a more accurate theory of DNA structure. She wished to see more experimental evidence.” 可推测,Franklin希望有更多的实验证据来证明DNA结构。3Which of the following words can best describe Franklin?ASkilled and honest.BCareful and talented.CPolite and devoted.DModest
14、 and hardworking.答案与解析:B推理判断题。从文章第一段中可以看出,Franklin从小在科学上就很有天赋,在第三段是否发表DNA理论的问题上又显得非常小心谨慎,故可推出答案。.完形填空It was an April morning in 2017. I was _1_ at the Wild Bird Fund New York Citys only rehabilitation center for sick, injured and orphaned (失去父母的) wild birds when a woman _2_, saying shed saved a bird
15、. I asked her to send me a(n) _3_. It was a baby chicken!The phone caller _4_ the bird. The creature, who I named Bree, _5_ at my desk all day, helping me with my work and taking breaks on my computer keyboard. As I got ready to go home, I watched Bree run after staff members, peeping (作吱吱响) for _6_
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394839.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
六年级上册语文课件-13.只有一个地球 练习|人教新课标 (共12张PPT).ppt
