2020-2021外研版英语必修3作业:MODULE 4 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021外研版英语必修3作业:MODULE 4SECTION INTRODUCTION 2020 2021 外研版 英语 必修 作业 MOD
- 资源描述:
-
1、课时作业(十)Module 4Section Introduction & Reading.单词拼写1Before the rain, there was a mass of clouds.2He threw it forward with all his strength.3She married an American man and became a US citizen.4I read a frightening story which took place in a haunted (闹鬼的) house.5Hurricane has been forecast for tomorr
2、ow afternoon.6I am unable to cycle to school because my bicycle is broken.7During his election campaign (活动) he promised to put the economy back on its feet.8Producing a dictionary is a slow process (过程)9A sandstorm (沙尘暴) kicked up while we drove through the desert.10A third of Africa is under threa
3、t of desertification (沙漠化).完成句子1在昨天的演讲中,他努力地表达自己的意思。In the speech yesterday, he tried to make_himself_understood. (make宾语宾补)2上学路上我有时会遇到堵车。Sometimes I am_caught_in a heavy traffic jam on my way to school.(catch)3在这次火灾中他是唯一的幸存者。He is the only one to survive_the_fire.(survive)4公司目前正在把主要设备移到新地方去。The fir
4、m is now in_the_process_of moving the main equipment to a new place.(process)5参加会议的人陆续来了。The people attending the meeting came one_after_another. (after)6他们建议护照要随时带在身边。They advise that a passport (should)_be_carried with you at all times.(carry)7那个问题如此难以至于他解决不了。The problem was so_difficult_that he c
5、ouldnt work it out. (difficult)8对我们来说,在年底前完成这项工作很困难。Its_very_difficult_for_us_to_finish the work before the end of the year.(finish,it作形式主语).阅读理解AAs most people know, in the past few years, sandstorms have swept across many cities and areas of North China, polluting the air and disturbing daily live
6、s of human beings. People look dirty and suffer many kinds of illnesses, such as breath difficulty. The sandstorm is such a serious problem that it has not only undermined the industrial and agricultural development of our country but also caused a lot of trouble to the living conditions of the Chin
7、ese people. It is expected that effective (有效的) measures should be taken as soon as possible through our joint efforts to limit its occurrence.So what should we do with the frightening sandstorms? Some experts put forward practical suggestions as follows: For one thing, more funds (基金) ought to be p
8、ut into tree planting and forest protection so as to keep more water resources within the surface of the earth. For another, governments of all countries should make laws on environmental protection. For example, banning the use of throwaway chopsticks and punishing illegal tree cutting. Scientists
9、should also study and find ways to cut down the degree of its destruction and to improve the whole environment.How people look forward to sunny days with little breeze (微风) touching their faces now and forever! Nevertheless, I am fully confident that the golden days can come back so long as everyone
10、 tries his best to protect natural environment from today on.【语篇解读】本文讲述的是沙尘暴对我们的工农业和生活的影响,分析了我们能够采取的多种措施。1The underlined word “undermined” (in Paragraph 1) means _.Aweakened BencouragedCkept Dmade解析与答案:A词义猜测题。根据画线词所在句可知,沙尘暴不仅仅削弱了工农业的发展,还带来很多生活方面的困难,故该词是指A项意思。2From the first paragraph, we can infer _
11、.AChina has taken no measures to prevent sandstormsBsandstorms can cause much damage to human beings and their daily livesCthe sandstorm is the most dangerous natural disaster to human beingsDmore sandstorms will happen in the near future in North China解析与答案:B推理判断题。根据第一段中“but also caused a lot of tr
12、ouble to the living conditions of the Chinese people”说明沙尘暴会给人们的生活带来很多的麻烦,故B正确。3How many ways do some experts put forward to fight against sandstorm?A5 B4C3 D2解析与答案:C细节理解题。根据文章第二段“For one thing, more funds (基金) ought to.”和“For another, governments of all countries should make laws on environmental pr
13、otection.”以及“Scientists should also study and find ways to cut down the degree of its destruction and to improve the whole environment.”说明文章中提出了3种方法,故C正确。4Whats the authors attitude towards the situation to sandstorms problems? AUnconfident. BOptimistic. CRegretful. DSatisfied.解析与答案:B推理推断题。根据文章最后“I
14、am fully confident that the.environment from today on.”说明作者很有信心。故B正确。BMost of the sandstorms that had swept China last year came from foreign land, a Chinese official in charge of desertification (荒漠化) control said on Monday. And the invasions (入侵) could partly explain the frequent sandstorms in the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394876.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022届新高考语文人教版一轮复习课件:第5板块 第2讲 审题精准立意独到 .pptx
