2020-2021学年人教版英语必修3课时素养评价 UNIT 3 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修3课时素养评价 UNIT 3USING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价九Unit 3Using Language. 语法填空1. It is well-known that the best violin is made in Italy. 2. The English teacher smiled to me in a friendly manner. 3. Would you mind waiting(wait) for me at the gate of the cinema? 4. We finally persuade
2、 them that we are genuinely(genuine) interested in the project. 5. I wish you every success from the bottom of my heart. 6. When Henry left the restaurant, the owner and the waiter both bowed(bow) together. 7. Large amounts of money are(be) needed for the building, which makes us worried. 8. It was
3、rude of you to stare at the foreigner when he passed by just now. 9. Your support is important to our work. Whatever(what) you can do helps. 10. I was walking along the road when someone patted me on the shoulder from behind. . 选词填空in a rude manner, take a chance, it is well-known that, as for, in r
4、ags1. As for your hope of winning the first prize, I dont know about that. 2. Even in New York there are still many people in rags. 3. Come on! Its not worth taking a chance at all. 4. Dont treat that old man in a rude manner though he owes you some money. 5. It is well-known that smoking can cause
5、lung cancer. . 完成句子1. They serve well in this restaurant. As for cooked dishes, they taste terrible. 这家饭店服务很好。至于所做的菜却很难吃。2. Dont you think it is bad manners to stare at others that way? 你难道不认为那样盯着别人看是不礼貌的吗? 3. All right, then. We will take a risk/chance with the weather and go for a picnic after bre
6、akfast. 那么好吧。至于天气, 我们就冒险一次, 早饭后去野餐。4. He felt terribly sorry after he said that to his mother in a rude manner. 在粗鲁地对妈妈说了那件事情后, 他感到非常后悔。5. To be honest, I went to the island just out of curiosity. 说实话, 我去那个岛上完全是出于好奇。6. You have to work hard whatever difficulties you meet. 无论遇到什么困难, 你都要努力学习。. 阅读理解AFa
7、ns across the Chinese-speaking world mourned (哀悼) the death of martial arts novelist Louis Cha, better known by his pen name Jin Yong, who died on 30 October, 2018. Cha was born in Zhejiang and moved to Hong Kong in the 1940s. He was best known for his wuxia novels following kung fu heroes in ancien
8、t China. While a few of his books have been translated into English, Cha is one of the worlds most-read Chinese novelists. His stories have been adapted into television shows, films, comic books, as well as many video games. The first part of his most popular series, Legends of the Condor Heroes, wa
9、s published in English in 2018. A hash tag (井号标签) marking his death was one of the top trending topics on Weibo. In Xiangyang, a city in central China often featured in Chas novels, people held a candlelight vigil (守夜) on the citys ancient walls. Chas profile (简介) on the search engine Baidu was turn
10、ed to black and white. On Taobao, customers who searched for Jin Yong related products were greeted with Chas photo. Fans posted online their favorite stories and lines from his books. Others remembered his novels as a key part of their childhood. “I read your books during class, hidden in my desk.
11、You were with me for my entire youth. You have left now, but you are still here, ” one wrote. Chip Tsao, a friend of Chas, said the novelist was “the greatest storyteller in Chinese literature for more than 300 years”. The worlds that Cha created, have led to comparisons (对比) with J. R. R Tolkien, t
12、he author of the classic high fantasy works The Hobbit, The Lord of the Rings, and The Silmarillion, whose stories often feature heroes that defend the powerless. Cha said in a speech published in 2005: “It does not matter to me whether I become a historical figure. All I want is that after one or t
13、wo hundred years, there will still be people reading my books. ”【文章大意】这篇文章主要介绍了金庸先生的事迹以及对于他的去世, 人们表达了沉重的哀悼。1. What can we know about Louis Cha from the text? A. He was good at telling short stories about historical events. B. His death was considered as a loss only in China. C. Many video games were
14、 based on the stories in his works. D. All his popular series were to be translated into English. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段His stories have been adapted into television shows, films, comic books, as well as many video games. 可知, 许多电子游戏都是根据他作品中的故事改编的。2. How did Baidu honor Louis Cha? A. It greeted the custo
15、mers with a photo of him. B. It posted online the stories and lines from his books. C. It wrote a sentence said by him on Weibo. D. It changed the colour of his profile on the search engine. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段Chas profile on the search engine Baidu was turned to black and white. 可知, 百度通过改变了金庸先生在搜索引擎
16、上的个人资料的颜色来纪念他。3. What do Paragraphs 35 mainly talk about? A. Louis Chas status as a master of wuxia novels. B. Peoples deep mourning for Louis Chas death. C. Louis Chas influence on Chinas online world. D. The fast speed at which news of Louis Chas death spread. 【解析】选B。段落大意题。根据第三段至第五段的内容. . . people
17、 held a candlelight vigil on the citys ancient walls. . . Chas profile on the search engine Baidu was turned to black and white. . . Fans posted online their favorite stories and lines from his books. . . 可知, 这三段主要表达了人们对金庸先生去世的深切哀悼。4. What can be inferred from the last paragraph? A. Louis Cha valued
18、 literature more than being famous. B. Louis Cha hoped his readers could be healthy. C. Louis Cha preferred to read historical books. D. Louis Cha wished to develop Chinese culture. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段“It does not matter to me whether I become a historical figure. All I want is that after one or two
19、 hundred years, there will still be people reading my books. ”可知, 金庸更看重文学而不是名气。B(2020天津高一检测)As a very young child I was always observing the world, such as people, animals and plants around me. I knew that there was something secret wandering around the corners of reality. I used to go to stores and
20、 I thought it was so strange that I lived on a planet where all you do is either sell something or buy something. The backyard was an open place with some trees in it and that became my wilderness area. I knew every insect, every plant, and every bird there. I catalogued all of them in my head and t
21、hey all became my friends. These two robins (知更鸟) one year later started getting closer and closer to me. As I was climbing trees and hanging by my favorite branch, they decided to build a nest within three feet of where Id sit every day. I caught them laying the last of 3 eggs and then I watched th
22、e babies hatch and one day the mother and father who normally take turns finding food and taking care of the babies left me protecting the babies. I knew what was going on and my eyes filled with tears because I realized they trusted me so much to protect their babies. One day, when I got back to my
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396135.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2023天星押题卷 全国卷(新教材)文综.pdf
2020-2021学年语文人教版必修3课件:第10课 过秦论 .ppt
